Monthly motivation

Ga je 1 (of meer) keer per week naar een training, maar vind je het lastig om daarna gemotiveerd te blijven? Doe dan mee met onze maandelijkse challenges! Deze zijn bedoeld om je ook buiten de training om te motiveren. Elke maand hebben we een nieuwe toffe challenge voor je klaar staan op het gebied van training 🏃🏽‍♀️🏃🏽‍♂️, mindset 😁 en voeding  🌯🥘. Alle challenges zijn bedoeld om jou te inspireren, in beweging te krijgen en vooral om je energieker te maken.

Challenge van januari

Deze maand is de challenge bedacht door Yuri en gaat over mindset 😁. Januari is traditioneel de maand van goede voornemens en daarmee ook doelstellingen. Daarom dagen wij je uit om elke dag nieuwsgierig te zijn naar hoe je die doelstelling kan bereiken. Wil jij bijvoorbeeld aan het einde van het jaar je tenen aan te kunnen raken? Of wil jij dit jaar minstens 2 keer per week trainen? Doe dan mee met de challenge en bouw aan een goede basis om je doelstelling te bereiken.

Hoe voer je de challenge uit?

Leden hebben in de Body Rock enquête van eind 2019 aangegeven wat hun doelstelling voor 2020 zijn. Mijn uitdaging voor jou is; wees in de ochtend nieuwsgierig naar wat je die dag zou doen, om dat doel te bereiken. Dat kan zijn wat je nu al toepast en werkt, maar wees vooral ook nieuwsgierig naar nieuwe methoden en wat je nu nog niet doet. Stap 1: Denk s ‘ochtends na over wat je vandaag gaat doen om je doelstelling(en) te bereiken. Stap 2: Wees vooral ook nieuwsgierig naar nieuwe manieren om je doelstelling te bereiken. Stap 3: Sta in de avond kort stil bij wat je die dag hebt toegepast of bedacht. Stap 4. Schrijf op wat werkte en ook wat niet werkte. Stap 5: Herhaal dit de hele maand.

Waar zorgt deze challenge voor?

Deze challenge zorgt ervoor dat je buiten je comfortzone treedt. Je bent sneller geneigd om nieuwe dingen te proberen als je nieuwsgierig bent. Zo blijft je hoofd fit en scherp. Je kan meer dan je denkt! Door deze challenge te doen kom je erachter hoeveel je eigenlijk kan.

Waarom hebben we voor deze challenge gekozen?

Yuri is ervan overtuigd dat nieuwe dingen proberen de oplossing is voor een leuk leven. “Je doelstellingen bereiken doe je steeds weer opnieuw en opnieuw. Datgene wat succesvolle mensen succesvol houdt is dat ze altijd opzoek zijn naar manieren om iets beter en leuker te maken dan het is. Kijk naar je doelen en vraag je af wat je nog meer kan doen om je winst te pakken. Je leven lang leren is super leuk en super inspirerend. Stop je met nieuwsgierigheid zijn naar nieuwe manieren vinden, dan stopt vaak ook de lol en wilskracht om het goed te doen. Het is daarom super belangrijk dat je openstaat voor manieren en methoden waarop je jou doel kan blijven bereiken.” .