Je kunt 7 dagen in de week trainen bij Body Rock! We hebben leuke, afwissellende lessen en door het uitgebreide aanbod is uitwijken naar een andere makkelijk geregeld.  Met de keus uit 4 verschillende trainingen heb je veel keus én kan je kiezen voor een andere trainingsprikkel, als je dat wilt. Welke training is het best voor jou? Lees het hieronder.

Bootcamp

Ideaal voor als je beginner bent of als je gewoon lekker wilt trainen met plezier. Met bootcamp werk je aan het verbeteren van je conditie en spierkracht. Je traint in een gezellige en gemotiveerde groep op je eigen niveau. Je traint lekker in de buitenlucht en maakt gebruik van bankjes, heuveltjes en trapjes. Na afloop van de Bootcamp ga je gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis!

Intensity 🔺 tot 🔺🔺🔺
Locatie: Balijbos, Rokkeveen in Zoetermeer

Running Bootcamp

Runnning Bootcamp is voor de hardloper en bootcamper. Je trainers Mandy en Jeroen combineren hardlooptechnieken en kracht oefeningen om je beter te maken in hardlopen! Om goed te kunnen hardlopen heb je een sterke core en benen nodig tijdens deze Running Bootcamps besteden we daar gericht aandacht aan.

Intensity 🔺🔺 tot 🔺🔺🔺🔺🔺

Locaties: Balijbos, rokkeveen en Buytenpark in Buytenwegh. Beide in Zoetermeer

HIIT Bootcamp

Voor wie behoefte heeft aan meer uitdaging tijdens de trainingen is deze High Intensity Interval Training Bootcamp de juiste keuze. Zware functionele oefeningen worden afgewisseld met sprintjes en korte rustperiodes. Keihard trainen tijdens de training en na afloop plezier. HIIT Bootcamp is een uitdaging voor iedereen die er echt even tussenuit wil de fitste sporters!

Intensity 🔺🔺 tot 🔺🔺🔺🔺🔺
Locatie: Balijhoeve, Rokkeveen en Heempark, Oosterheem in Zoetermeer

Wil je een keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt? Check ons les rooster op deze pagina daar kan je ook een proefles aanvragen