Tijdens de Corona Lockdown gaan we door met je fit en gezond te houden. Tot het eind van de geldende lockdown regels bieden we onze buitentrainingen op een andere manier aan. Deze manier is volledig in lijn met de richtlijnen van RIVM en Rijksoverheid. De trainingen duren 45 minuten tot 60 minuten. Een training is een parkour met langs de route verschillende stations met oefeningen. Elk station train je iets anders. Aan het eind van de training heb je een heerlijke full body workout gehad.

IN DUO’S BOOTCAMPEN
✅ Je schrijft je in voor een tijdslot van 5 minuten met een mede body rocker. Elk uur zijn er 12 timeslots waarvoor je je kan inschrijven.
⌚️ Per timeslot kunnen 2 mensen zich inschrijven waardoor er elk uur plek is voor 24 personen. Je krijgt vooraf van ons te horen waar het verzamelpunt is.
🎯 Het ‘verzamelpunt’ wordt altijd gedeeld in de WhatsApp groep. Je meldt je op het afgesproken tijdslot punt bij de trainer.
ℹ️💭 De trainer legt je in 5 minuten de workout en parkour uit. In de buurt van het ‘verzamelpunt’ vind je direct het eerste station van de workout. Je zal dus af en toe ook moeten zoeken naar het volgende station, all good fun 🧭
🔥 Bij elk station vind je een trainingskaart waarop de oefening(en) beschreven zijn. Soms is het 1 oefening zijn en de andere keer weer 2 of 3, dat varieert. Hierna kan je de training individueel of met je buddy (op minimaal 1.5 meter afstand) uitvoeren.
⏱  Wat hetzelfde is dat je 4 minuten lang aan de slag gaat. Dus kom je aan bij een station aan dan je de timer aan en gaat je workout tijd in!
🏃🏽‍♀️🏃🏽‍♂️Zijn de 4 minuten voorbij? Dan ren je naar het volgende station en doe je daar de oefeningen 4 minuten lang.
🔛 Dit herhaal je totdat je alle stations gehad hebt 💥💪.

Belangrijk!
⏱ Neem je eigen timer mee naar de training. Dit kan je telefoon zijn, een stopwatch (of kookwekker 😉) .
🔑 De trainer neemt je spullen niet meer in, zoals sleutels. Je houdt al je spullen bij je tijdens de workout.
🚲 Kom precies op tijd. Ben je eerder? Wacht dan alsjeblieft even in de auto of bij je fiets.
🥳 Einde workout? Dan willen we je vragen om direct terug naar je auto of fiets te gaan, zodat er geen groepsvorming ontstaat. Het is niet de bedoeling om dan nog even naar de trainer te lopen.
✔️En houd altijd 1,5 meter afstand!

📸🤳🏻🧭 Selfie Contest: zolang we deze manier van trainen aanhouden is er een selfie contest van toepassing. De mensen in de tofste gekste en/of meest creatieve selfie krijgt een Personal Training sessie of een maand gratis sporten. Gewoon omdat het kan en leuk is.

Tijdelijk lid worden tijdens de lockdown? je kan je voor 5 weken inschrijven via deze link.  Je inschijving stopt automatisch na de lockdown!