Werken aan jouw doelstellingen met Bootcamp

wat wil jij bereiken?

Fitter worden, meer spierkracht opbouwen, gezonder gaan leven, meer bewegen: iedereen die start bij Body Rock heeft een doel. Als je dat doel voor ogen houdt, blijf je gepassioneerd en hou je focus. Body Rock kan je dan nog beter begeleiden. Samen gaan we voor het maximale resultaat. Is je doel nog niet duidelijk? Hieronder de meest voorkomende vragen van onze klanten.

Afvallen

Krijg je je favoriete broek niet meer dicht? Wil jij ook de discipline hebben om dat biertje of dat taartje te laten staan? Om af te vallen moet je vet verbranden. Afvallen in een week is een vooruitstrevend doel. Maar het kan. Wie wil afvallen en ook op langere termijn op een gewicht wil blijven, doet er verstandig aan om dat op een gezonde manier te doen.

We raden je al ons 8 weeks New You Programma aan of als je voedingsadvies wilt één van onze Voedingsplannen…

Aankomen

Eet jij genoeg maar kom je niet aan? Is je spierpercentage te laag of voel jij je mager? Ben je vatbaar voor verkoudheid? Ondergewicht is een net zo groot probleem als overgewicht. Er is veel winst te behalen in je energie niveau. Wil je aankomen op een gezonde manier? Bij Body Rock laten we je aankomen op de goede plekken.

We raden je Personal Training aan in combinatie met voedingsadvies

Conditie verbeteren

Bij iedere trap die je neemt sta je te hijgen. Al moe bij het idee om op te staan? Je realiseert je dat je teveel moeite hebt met een stuk lopen. Met een goede conditie neem je met meer zekerheid de trap, ervaar je minder stress en zit je lekkerder in je vel. Om je dag energiek door te komen is goed uithoudingsvermogen onmisbaar.

We raden je onze HIIT en Running Bootcamps  of Personal Training met onze hardloop en conditietrainers.

Sterker worden

Droom jij ervan om je spiermassa te vergroten? Of om sterker te worden in bepaalde delen van je lichaam zodat je bijvoorbeeld minder rugklachten hebt? Krijg je op sommige dagen met moeite een dop van de fles? Slap gevoel in je benen of een blessure die niet over gaat? Dan is meer krachtvermogen opbouwen je doelstelling.

We raden je Bootcamp of het New You programma aan.

Energieker Voelen of afvallen

Het roer moet om. Je wilt je in alles beter voelen. Meer energie hebben. Minder vaak ziek zijn. Je krijgt een goed gevoel bij gezond bezig zijn. Klinkt voldoende bewegen, gezond eten en genoeg ontspanning als jouw ultieme doel?

Bootcamp is bij uitstek geschikt om je energieker te voelen. Voeding is erg belangrijk daarom adviseren we je ook een voedingsplan.

Meerdere doelstellingen?

Staat jouw doel hierboven niet genoemd? Heb je meerdere doelstellingen die je aan wilt pakken? Wij zijn benieuwd en helpen je graag. Neem contact op en we komen er samen achter wat je doel is en welke methode hier het beste bij aansluit!