Body Rock trainers hebben één doel; om alle sporters energieker te maken. We zijn er om je in beweging te zetten, je doelen te behalen en fitter te maken. Wij willen dat jij je makkelijk en blij door het leven beweegt en je energiek voelt en daardoor op een slimme manier je doelstelling bereikt. Door regelmatig te bewegen en trainen krijg je meer energie.

Wij zijn er voor jou! Wij geven iedereen een persoonlijke aandacht. Door de groepen op een acceptabele grote te houden kunnen we de hoogste kwaliteit trainingen bieden. Hierdoor creëren we een plezierige omgeving om in te sporten. Bij Body Rock werk je met een lach aan je doelstellingen. Zodat sporten behalve effectief ook gewoon leuk is.

Wij begrijpen het belang van een goed opgebouwd trainingsplan. Jij werkt op jouw eigen manier en niveau aan meer energie. Ons doel is, dat jij beter wordt en je doelstelling bereikt. Om dit te bereiken zetten we ons voor, tijdens en na trainingen in om jou een toffe en top trainingservaring te geven.

We helpen al jaren mensen afvallen, sterker worden en naar een betere conditie. Hulp bij je doelstellingen nodig? We motiveren iedereen die bij ons traint via het unieke motivatie programma. Hierin krijg je informatie over training, mindset en voeding. 

Bootcamps en Hardlooptraining

Onze groepslestrainers zijn opgeleid voor de trainingen die ze geven en hebben veel sportervaring. Wat we in de groepstrainingen het meest belangrijk vinden is dat iedereen wordt uitgedaagd en met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Personal Training

Onze personal trainers hebben de belangrijke opleidingen en werken gebaseerd op feiten. Met Personal Training is je trainer mede eigenaar van jou doelstelling en zet kennis en coaching in om je doelstelling te bereiken. Je krijgt altijd gratis een voedingsanalyse als je dat wilt. Daarnaast plannen we regelmatig coachingsgesprekken bij ons op kantoor. Hierdoor heb je focus op je doelen en haal je het meeste uit je Personal Training sessies.

Voedingsadvies en plan

Voor de meeste van onze leden gaat voeding vanzelf als ze startten met trainen. Het sporten zorgt al voor motivatie om gezonder en beter te gaan eten. Mocht je toch begeleiding nodig hebben, dan kunnen we je helpen met een voedingsadvies of een voedingsplan.

Je kan er meer over lezen op onze voedingspagina.

Events

We plannen elk kwartaal diverse evenementen met Body Rockers. We gaan naar hardloop evenementen en Obstacle runs.
Meer weten? Wil je weten welke training het best bij je doelstelling past? Neem dan contact op en je krijgt direct bericht terug.