Bootcamp in de zomer

Bootcamp + Personal Training

Voor extra motivatie en focus

Bootcamp + Personal Training

Wil jij starten met bootcamp? Heb je specifieke doelen die je graag wilt behalen? Combineer bootcamp met personal training met ons speciale Bootcamp PT programma. 

Trainen in een groep is voor veel mensen motiverend. Het is afwisselend,
je hebt interactie met elkaar en daardoor is het ook gezellig. Toch kan het een goed idee zijn om dit te combineren met de kracht van persoonlijke begeleiding. 

In het begin is extra aandacht voor het inplannen van de trainingen, advies over voeding, kleding en het bijhouden van resultaten motiverend. Met Bootcamp + PT geven we je een kickstart om je doelen te behalen:

▲  Een plan opstellen om je doelen te bereiken

▲ Sporten in een leuke groep met mannen en vrouwen

▲ Contact met je Personal Trainer

▲ Coaching op planning en mindset

▲ Doelen bereiken met slimme planning

Bootcamp Zoetermeer

Wil je aan de slag met Bootcamp onder begeleiding van een Personal Trainer?

Laat je gegevens achter en er wordt direct contact met je opgenomen om aan de slag te gaan.
Bear Crawl Body Rock Bootcamp Zoetermeer

Bootcamp + PT is wat voor jou als...

▲ Je het gevoel hebt dat er nu toch echt iets moet veranderen en wilt tijdelijk begeleiding om op te startten

▲ Je graag in een groep wilt sporten, maar na verloop van tijd de motivatie mist om te blijven gaan

▲ Je een personal trainer kan gebruiken maar de kosten voor een personal trainer niet (langdurig) opbrengen

▲ Je merkt dat je fitheid achteruit gaat en niet goed weet waar je moet startten om weer fit te worden

▲ Je een onregelmatig leven hebt waardoor je regelmatig je doelen uit het oog verliest

▲ Je wilt graag gezond zijn en ook genieten van de goede dingen van het leven

Rooster

Wanneer zijn de trainingen?

Kom lekker meesporten in de groepstrainigen. Je 1 op 1 tijd plan je natuurlijk met apart in. Groepslessen zijn er elke dag van de week!

Scroll met de pijltjes ⬅️ ➡️voor een overzicht van de volgende dag of week 👇👇

 

Voor wie is Bootcamp + PT?

▲ Je wilt gebruik maken van de kennis en ervaring van een personal trainer

▲ Je wilt van je gezondheid een prioriteit maken.

▲ Je wilt snel een goed en duidelijk plan met concrete en realistische doelen

▲ Je wilt je overzicht in je doelen hebben om de juiste prioriteiten te kunnen stellen 

▲ Je wilt op korte termijn aanpak die op lang termijn resultaat oplevert.

▲ Je hebt tijdelijk een Personal Trainer nodig die je motiveert en je helpt om patronen te doorbreken.

▲ En natuurlijk wil je alle voordelen ervaren van FIT zijn.

 

Samira van Unnik Personal Training Zoetermeer Body Rock
Martina Hendrix Hardlooptraining zoetermeer

Trainen bij Body Rock

▲ Groepstrainingen bij Body Rock kenmerken zich door een gezellige en motiverende sfeer

▲ Onze groepstrainers zijn ervaren en doelgerichte sporters en daardoor geintereseerd in jou doelen

▲ Iedereen krijgt de coaching die nodig is om beter te worden. We zeggen dingen graag 20 keer op verschillende manieren zodat je leeft en beter wordt

▲ Variatie we snappen dat niet iedereen dezelfde soort training leuk vindt, daarom hebben we veel verschillende trainingen en wisselen de inhoud van de trainingen regelmatig af.

▲ Energie hebben is het allebelangrijkste! Daarom vinden we; liever fit met een pondje meer, dan uitput en slank

▲ Wij willen niks lievers dan jou fitter, energieker en gelukkiger maken. Volg je het plan en we helpen je elke stap van de weg

Kies het plan wat bij jou past

 • Bootcamp PT ONE
 • 77
  per 1 maand
 • 1 coachinggesprek van 90 min
 • Na de sessie 1 maand contact met je personal trainer
 • Snelle opstart
 • Incl. 1 maand onbeperkt trainen abonnement
 • Bootcamp PT TWO
 • 147
  per 2 maanden
 • 2 coaching momenten
 • 2 maanden contact met je personal trainer
 • Programma voor de middenlange termijn
 • Incl. 2 maanden onbeperkt trainen abonnement
 • Bootcamp PT THREE
 • 217
  per 3 maanden
 • 3 coaching gesprekken
 • 3 maanden contact met je Personal trainer
 • Programma voor de lange termijn
 • Incl. 3 maanden onbeperkt trainen abonnement

Hoe werkt het?

Stap 1: Proefles

Je vraagt een proefles aan voor de groepsles op het moment dat het jou uitkomt. 

Stap 2: Contact met je Personal Trainer

Je eerste contact met je Personal Trainer is telefonisch. Jullie bespreken de proefles en je kiest samen welke optie het best is voor je. Je maakt direct een afspraak voor het eerste coaching gesprek en ontvangt het intake formulier. 

Stap 3: Personal Training gesprek 

We spreken af op Body Rock Kantoor. Je intake formulier en de daarop ingevulde doelen worden gebruikt om je het gesprek te voeren. We plannen samen slim je doelen en beantwoorden je vragen. Als je een meting en een weging wilt doen we die natuurlijk. Na afloop van het gesprek heb je duidelijke doelen en een planning. Als je kiest voor twee of drie coaching sessie plannen we direct een nieuwe afspraak voor je volgende gesprek.  

Je gaat een aan de slag met je plan. Je kan met je personal trainer overleggen hoe het gaat en waar je tegenaan loopt. We houden het plan in de gaten en als het nodig is verschuif je in overleg trainingen. 

Body Rock Hardlooptraining Zoetermeer

Veel gestelde vragen

Lees hieronder de antwoorden op veel gestelde vragen over Bootcamp + Personal Training

Dit programma is voor jou als (meer dan eens) hebt geprobeerd je doelen te bereiken je doelen niet hebt bereikt of uiteindelijk weer terug was waar je startte. Het programma is ook als je het leuk vindt om groepslessen te doen maar wel specifieke doelen hebt die vragen om de aandacht en ervaring van een personal trainer.

Je kan je opgeven door hieronder je naam, email-adres en telefoonnummer achter te laten. We nemen contact met je op om een proefles in te plannen.

Als je fitter wilt worden enof wat wilt afvallen dan lijkt alles belangrijk. Je moet dit en je moet dat. Met een plan maak je vaak bewuster keuzes waardoor je inzicht krijgt in wat belangrijk is voor je. Daarnaast leert je hoe je reageert in situaties waarin je voor een keus staat. Het geeft aan wat extra aandacht nodig heeft en wat minder belangrijk is. Hierdoor kan je focus hebben op de punten die je doelen dichterbij brengen in plaats van alles tegelijkertijd.

Je hebt na je coaching gesprek contact met je personal trainer via de app en of telefoon. Daarnaast heb je natuurlijk een paar keer contact met de trainer van de groepslessen.

Onze bootcamps worden in in Balijbos, Heempark en in Buytenpark in Zoetermeer gegeven.

Als je sport en misschien ook je eten aan gaat passen dan veranderd je lichaam. We vinden het belangrijk om te weten hoe je startte zodat we altijd de voortgang bij kunnen houden als het nodig is. Dit zorgt ervoor dat we weten of we op de goede weg zijn. Wil je de tijd liever ergens anders aan besteden? Dan kan dat in overleg natuurlijk. We zijn er voor jou doelen.

je krijgt als Bootcamp PT'er toegang tot onze food app en je krijgt het voedingsplan voor 8 weken. Dit is geen persoonlijk voedingsschema. Het voorbereiden en maken van een voedingsschema kost al snel 1 uur. We hebben ervoor gekozen om dit niet standaard op te nemen.

Als je specifiek voedingsadvies nodig hebt omdat afvallen de belangrijkste doelstelling is of vanwege medische redens, dan voegen we het persoonlijk voedingsschema voor 45 euro toe aan het pakket.

Een blijvende verandering doorvoeren heeft tijd nodig. In 21 tot 45 dagen kan je vaak veel veranderen in je leven. Soms is het dat genoeg om door te pakken en je focus te houden. Mocht je ervaring zijn dat daarna de focus vertroebeld dan kan je in 3 maanden super veel leren over je automatisch gedrag en hoe je het aan kan pakken. Als je intensievere begeleiding nodig hebt dan adviseren we normale Personal Training. Dit gaat langer door en kan op alle mogelijke manier worden ingezet.

Simpel, omdat ze leuk en sociaal zijn. Je ontmoet nieuwe mensen en in een groep is het ook makkelijker doorzetten. Je doet het samen. Nog een reden is dat je makkelijk mee blijft sporten na de periode van 90 dagen. Vindt je groepen niet leuk? Dan kan je misschien beter kijken bij onze personal training pagina.

De kosten zijn hoger dan van een normaal groepslessen abonnement. Mocht je de kostten voor Bootcamp PT te hoog vinden, dan kan je altijd deelnemen aan de groepslessen. Hier zijn dan nier de kosten van 1 op 1 tijd met een personal trainer van toepassing. Tijdens de lessen krijgen jij en met anderen in de les ook coaching om je doelen te bereiken.

Na afloop van Bootcamp PT wordt je abonnement bij de groepstrainingen voorgezet. Je hebt al deelgenomen aan de groepslessen en die zitten dus in je systeem. Daarnaast heb je genoeg tools en inzicht in je doelen en uitdagingen. Je zal beter in staat zijn om slimme vragen te stellen aan de groepsles trainers, waardoor je goed focus kan houden. Als je meer begeleiding wilt kan je natuurlijk extra personal training sessies afnemen.  Maar we gaan er niet vanuit dat dit nodig zal zijn.

Wil je meer weten? Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Laat onze personal trainers je helpen je doelstellingen te behalen
TOP