Studenten Bootcamp Zoetermeer

Wat zijn jouw doelstellingen?

BODY ROCK PIJLERS

Onze coaches werken met deze methode.

Training

Trainen is het onderdeel dat je fitter maakt en leuk is om te doen. Het element waarbij je steeds weer voortgang kan boeken. Ook als je niet meer zo snel afvalt is trainen de beste manier om gemotiveerd te blijven om goed te blijven eten en doelen na te blijven streven.

Voeding

Met gezonde en juiste voeding kan je jouw doelstellingen beter bereiken. 80% van je resultaat behaal je met goed en gezond eten. Of je doel sterker worden is, je wilt afvallen of meer spieren wilt, voeding zal je erbij helpen. Je krijgt het beste advies om je doel te behalen.

Gedrag

Je wordt er in de ochtend mee wakker en gaat ermee naar bed. Je gewoontes en routine maken je gedrag. Wij vragen je naar hoeveel rust je neemt of je regelmatig hoofdpijn hebt en wat je eet en drinkt. Dit zorgt ervoor dat we je leren kennen en je beter kunnen coachen. Eenvoudig en krachtig.

Conditie verbeteren, spierkracht opbouwen, afvallen of algemeen gezonder gaan leven: iedereen die start bij Body Rock heeft een doel. Als je dat doel voor ogen houdt, blijf je gepassioneerd en hou je focus. Body Rock kan je dan nog beter begeleiden. Samen gaan we voor het maximale resultaat. Is je doel nog niet duidelijk? Hieronder de meest voorkomende vragen van onze klanten.

Ik wil goed leren hardlopen!

Hardlopen is zo’n beetje de meest beoefende sport ter wereld. Het geeft je het gevoel van vrijheid en je kan het altijd doen. Helaas is die vrijheid ook een reden dat het niet volgehouden wordt. Ook komen blessures vaak voor. Heb je de doelstelling om blessure vrij aan de slag te gaan? Dan adviseren we je 1 keer in week mee te doen met onze hardlooptraining. Om sterke benen en core op te bouwen kan je meedoen met onze bootcamp op donderdag.

Ik wil mijn leefstijl veranderen!

Het roer moet om. Je wilt je in alles beter voelen. Meer energie hebben en afvallen. Je hebt het al eens geprobeerd maar het lukt net niet. Een kick start om je gezondheid en lichaam weer op de rit te krijgen is de beste optie. Bij Body Rock ga je samen met je coach je naar je doelstellingen aanpakken. We focussen op training, voeding en we pakken je gedrag aan. Met een uitgebreid programma helpen we je op weg. Je kan deelnemen aan groepstrainingen en krijgt Personal Training van je coach.

Ik wil een obstacle run lopen!

Mudmasters de Strong Viking run, ze worden druk bezocht en met een goede reden. Het is leuk om te doen, ze geven je een gevoel van voldoening en je overwint je angsten. In voorbereiding op je run kan flink fitter worden. Je moet zowel sterk zijn als een goede conditie hebben. Wil je goed beslagen ten ijs komen, dan raden we je aan om mee te doen met onze obstacle run training!

Ik wil mijn eetpatroon veranderen!

Heb je al een aantal diëten geprobeerd en lukt het niet om af te vallen? Doe je krachttraining maar bouw je spieren niet op? Goed eten is de beste manier om je doel te behalen. Wat je eet, wanneer en hoeveel moet in lijn liggen met je doel en je lichaamstype. We adviseren je een voedingsplan en sporten in je leven te brengen. Dan blijf je focussen op je gezonde leefstijl.

Ik wil mijn conditie verbeteren!

Bij iedere trap die je neemt sta je te hijgen. Al moe bij het idee om op te staan? Je realiseert je dat je teveel moeite hebt met een stuk lopen. Met een goede conditie neem je met meer zekerheid de trap, ervaar je minder stress en zit je lekkerder in je vel. Om je dag energiek door te komen is goed uithoudingsvermogen onmisbaar. We raden je onze Hardlooptraining aan. De hardlooptraining is top in combinatie met Bootcamp of het Rock It programma aan.

Ik wil afvallen!

Voedingsadvies Zoetermeer
Krijg je je favoriete broek niet meer dicht? Wil jij ook de discipline hebben om dat biertje of dat taartje te laten staan? Om af te vallen moet je vet verbranden. Afvallen in een week is een vooruitstrevend doel. Maar het kan. Wie wil afvallen en ook op langere termijn op een gewicht wil blijven, doet er verstandig aan om dat op een gezonde manier te doen. We raden je al onze trainingsmethoden aan in combinatie met een Voedingsplan

Ik wil sterker worden!

Wil je meer spiermassa? Of sterker worden zodat je bijvoorbeeld minder rugklachten hebt? Als je merkt dat je niet sterk bent of last hebt van pijntjes dan is krachttraining een goede oplossing. Door je oefeningen te doen worden je spieren sterker en nemen klachten af. Er zijn verschillende manieren om krachttraining te doen. Bijvoorbeeld tijdens bootcamp of crosscamp. We raden je Bootcamp aan of volg het het Rock It programma als je ook andere doelstellingen hebt.

Ik wil aankomen!

Eet jij genoeg maar kom je niet aan? Is je spierpercentage te laag of voel jij je mager? Ben je vatbaar voor verkoudheid? Ondergewicht is een net zo groot probleem als overgewicht. Er is veel winst te behalen in je energie niveau. Wil je aankomen op een gezonde manier? Bij Body Rock laten we je aankomen op de goede plekken. We raden je Personal Training aan in combinatie met voedingsadvies

Meerdere doelstellingen?

Staat jouw doel hierboven niet genoemd? Heb je meerdere doelstellingen die je aan wilt pakken? Wij zijn benieuwd en helpen je graag. Neem contact op en we komen er samen achter wat je doel is en welke methode hier het beste bij aansluit!

TOP