Body Rock – New You Programma – Start 9 september

Fitter, slanker en een positievere mindset

In ons nieuwe trainings- en coachingsprogramma gaan we samen 8 weken aan de slag met jouw leefstijl. We coachen en trainen jou op het gebied van mindset, training en voeding. Zodat jij je weer vol energie en lekker in je vel voelt. Happy New You!

“Het gaat goed. Wat is er veranderd in de eerste drie weken van het New You Programma: minimaal 3x per week ben ik aan het sporten en ik let goed op regelmatig eten op een dag. Heel eerlijk: soms gaat het nog weleens mis, maar er is progressie. En het gaat echt héél goed met de rugpijn. Nauwelijks last gehad deze maand”, deelnemer van de eerste editie.

Ready for a New You?

Schrijf je direct in om verzekerd te zijn van een plek en start 09 september met een new You.

Doe je voor 327 euro mee! 

Er zijn nog 2 van 12 plekken beschikbaar VOL = VOL. Na je inschrijving krijg je kick off formulier toegestuurd. Je start op 9 september.

 

Wil je in twee termijnen van 163,50 betalen? Klik dan hier.

Wat een tijd was het…

 Alles veranderde, voor iedereen, het afgelopen 1,5 jaar. Fysiek en mentaal wordt er veel van je gevraagd. Routine en structuur in je leven zijn lastig met alle wijzigingen. 

Misschien heb jij ook wel gedacht: ”ik heb echt geen puf om nog na te denken over sporten en gezond leven. Eerst maar eens deze periode doorkomen.”

Een geruststelling: je bent niet de enige die dit voelde.

De afgelopen 1,5 jaar zagen wij, de Body Rock coaches, dat deze situatie totaal niet ideaal was om te sporten en gezond te leven.

We kregen regelmatig te horen dat:

De tailles toenamen
Langzaam de energie op raakte
De coronakilo’s echt een ding werden
De frustratie steeds hoger opliep
Het was lastig om positief te blijven

Wordt het niet tijd om daar echt iets aan te gaan doen? Direct na de zomer weer werken aan jezelf, met regelmaat en structuur. 

Dit is de reden dat wij het 8 weken programma NEW YOU opnieuw gaan houden in september, zodat jij jezelf een nieuwe en gezonde start kan geven. Als het ware een soort van UPGRADE. 

Zodat je weer…

Geniet van een gezond en fit lichaam
De voordelen ervaart van een goede weerstand
Barst van de energie
Met een positieve blik naar de wereld kijkt.
Blij wordt als je in de spiegel kijkt.

Ben je klaar voor een NEW YOU?

Het 8 weken programma helpt je om (opnieuw) lekker in je vel te zitten, conditie en kracht te optimaliseren en je leert wat een succes mindset voor je geluksgevoel doet.  

Ready for a New You?

Schrijf je direct in om verzekerd te zijn van een plek. Je start 9 september een New You.

Doe je voor 327 euro mee! 

Er zijn nog 2 van 12 plekken beschikbaar VOL = VOL. Na je inschrijving krijg je kick off formulier toegestuurd. Je start op 9 september.

 

Wil je in twee termijnen van 163,50 betalen? Klik dan hier.

Dit kan je verwachten:

In het 8-weekse programma gaan wij je coachen op het gebied van mindset, voeding en training. Je gaat aan de slag met het creëren van een NEW YOU. Een fittere, blijere en stralendere versie van jezelf. Dit alles doe je onder proffesionele begeleiding van een gecertificeerde personal trainer en een leefstijl coach. Daarnaast volg je het programma in een kleine en vaste groep van gelijkgestemden.

Dit is wat je kan verwachten:

✔ Je wordt elke week sterker en fitter door de trainingen
✔ Je ontdekt dat gezond eten (en afvallen) ook leuk kan zijn
✔ Je leert hoe je voortaan jouw doelen haalt met een succes mindset
✔ Je ontdekt wat de reden is waarom jij je doelen in het verleden niet haalde.
✔ Je energie, zelfvertrouwen en positiviteit groeit met de week

Het programma geeft je een enorme boost, maar je leert ook hoe je voortaan de succesprinicpes blijft toepassen in je leven. Zodat je je na 8-weken nog steeds geweldig blijft voelen.

Een deelnemer uit de eerste editie schrijft “Ik voel me TOP. Ik merk wel dat deze stok achter de deur van 8 weken gepland sporten mij enorm helpt. Wanneer ik de lessen weer zelf mag gaan plannen ben ik bang dat ik wellicht terug ga vallen en dat wil ik niet. Dus hopelijk komt er nog een keer een dergelijk ronde van jullie na deze 8 weken, want ik wil graag doorpakken. Vandaag mijn eerste 10 burpees gehaald, TROTS.”

Hieronder een opsomming van wat het programma praktische gezien inhoudt:

Wat houdt het programma praktisch in?

Het 8-weekse programma start snel weer! Hieronder een omschrijving van wat je allemaal krijgt: 

Een persoonlijk kick-off gesprek met je personal trainer Andrea. In deze sessie bepaal je samen jouw doelstellingen voor de komende 8-weken. 

Een fittest en weging tijdens de kick-off sessie voert Andrea een meting uit en aan het einde van het traject. Zodat je precies ziet op welke vlakken je progressie hebt geboekt.

2x per week een training (in totaal 16x). De trainingen zijn geschikt voor alle niveaus. Er is veel persoonlijke aandacht in de groep.

1x een online groepscoachingssessie via Zoom over het creëren van een succes mindset met je coach Yuri Beekman.

1x een online groepscoachingssessie via Zoom over voeding met je coach Yuri Beekman.

BONUS: Werkboek Succes Mindset en Voeding t.w.v. €65,-

BONUS: Onbeperkt toegang tot onze dagelijkse HIIT en Running Bootcamps t.w.v. €80,-

BONUS: Online training in 3 stappen naar minder stress t.w.v. €67,-

BONUS: Besloten Facebook Community met wekelijkse tips en een plek om samen successen te vieren.

BONUS: Gratis Pro Account in Body Rock app

BONUS: Toegang tot de Food App om je voeding in bij te houden.

Ready for a New You?

Schrijf je direct in om verzekerd te zijn van een plek en start 09 september met een new You.

Doe je voor 327 euro mee! 

Er zijn nog 2 van 12 plekken beschikbaar VOL = VOL. Na je inschrijving krijg je kick off formulier toegestuurd. Je start op 9 september.

 

Wil je in twee termijnen van 163,50 betalen? Klik dan hier.

Voor wie is het programma?

Dit programma is geschikt voor iedereen die het volgende wil:

✔ Wil jij je sterk en fit voelen in je lichaam?
✔ Wil je de energie hebben die je nodig hebt om een kick-ass leven te leiden?
✔ Wil je jouw mindset een upgrade geven, zodat je beter kan omgaan met stress?
✔ Wil je van jezelf een prioriteit maken? #metime

✔ Wil je werken aan een NEW YOU: een fittere, energiekere en positievere versie van jezelf?

Dan is het NEW YOU programma iets voor jou.

Het programma is geschikt voor de beginnende sporter of als je al een tijdje niet gesport hebt en weer back on track wil komen.

Wat kan New You voor jou doe? een coaching gesprek aan.

De inschrijvingen zijn gestart en er zijn nog plekken vrij! Twijfel je of New You voor jou is? Of je mee kan komen in de groep? Hoe fit je moet zijn om deel t nemen? Of we jou doelstelling ook bereikt kan worden?

Vraag je 15 minuten coaching gesprek aan. Laat je gegevens achter en we nemen dezelfde dag contact met je op om de afspraak in te plannen.

 

Laat hieronder je gegeven achter

Dit zijn jouw coaches in het programma:

Personal trainer Andrea

Sport en gezondheid zijn altijd mijn passies geweest. Het is een uitlaatklep, maar ook iets waar ik zelfvertrouwen uithaal. Ik vind het tof om anderen dit ook te laten ervaren. Het helpen van mensen, daar word ik oprecht blij van.
Als personal trainer ben ik jouw coach, maar ook jouw stok achter de deur. Sporten is leuk! 

Mijn favoriete quote: ”Make it a lifestyle, not a duty”

Als trainer vind ik het belangrijk dat je traint naar jouw vermogen en binnen je eigen grenzen. Succes is voor iedereen haalbaar, dus ook voor jou. Ik zou het geweldig vinden om met jou samen de uitdaging aan te gaan naar een NEW YOU. 

Life coach Yuri

Je mindset, tijd en energie zijn je kostbaarste bezittingen. Als je één van deze drie niet hebt dan voel je dat direct in je leven. In dit programma gaat het erom dat jij jezelf weer lekker voelt, enthousiasme en plezier ervaart en je energie hebt om te doen wat je wil doen. Ik ben al sinds ik 20 jaar een ”life hacker” en zet alles op alles om een zinvol en tof leven te leiden.

Om je doelen te bereiken moet je door wat weerstand heen. Dat is een signaal dat je het ook wil. Ik help je daarbij en laat zien hoe tof het er aan de andere kant uitziet.  

Met de universele basis principes die ik je ga leren in mijn coachingsessies viel ikzelf in 2020 (tijdens de corona crisis) 14 kilo vet af. En hielp ik de afgelopen jaren samen met mijn team honderden Body Rockers naar een fittere leefstijl. Vorig jaar vielen we samen 90 kilo af, renden we in twee weken tijd een afstand van 8 marathons met 40 Body Rockers en werd er nog nooit zoveel gesport in onze trainingen. Dit allemaal door het toepassen van een aantal effectieve succes principes.

Ready for a New You?

Schrijf je direct in om verzekerd te zijn van een plek en start 09 september met een new You.

Doe je voor 327 euro mee! 

Er zijn nog 2 van 12 plekken beschikbaar VOL = VOL. Na je inschrijving krijg je kick off formulier toegestuurd. Je start op 9 september.

 

Wil je in twee termijnen van 163,50 betalen? Klik dan hier.

De inhoud van het NEW YOU programma

Trainingen (2x per week)

Je krijgt 2x per week een lekkere full body buitentraining. No worries we laten je niet door de modder ploeteren of op je buik in het zeiknatte gras liggen.

Andrea is jouw gecertificeerde personal trainer die je motiveert en aanwijzingen geeft. De trainingen worden zo opgebouwd dat iedereen kan meedoen. Je krijgt altijd persoonlijke coaching tijdens de trainingen.

Start 9 september 2021

Wanneer zijn de trainingen?
Donderdag 19:00 – 20:00 uur
Zondag 09:00 – 10:00 uur

Op welke locatie zijn de trainingen?
In Zoetermeer Rokkenveen (Floriadepark)

 

Mindset coaching (1x online groepssessie)

Life coach Yuri Beekman geeft een interactieve groepssessie via Zoom over hoe je een succes mindset creëert en voor je laat werken. 

Je mindset staat gelijk aan je overtuiging en deze zijn bepalend voor alles wat je in je leven doet en bereikt. Denk maar eens terug aan een moment waarop je een groot succes behaalde. Naar dat moment heb je bewust en onbewust toegewerkt. Je was ervan overtuigd dat je het zou bereiken en zette alles in het teken van het behalen van jouw doel. Je mindset was gericht op het behalen van jouw wens en zo kwam deze ook uit.

Tijdens de mindset sesssie leer je hoe je een ijzersterke mindset creëert, zodat je alles uit het 8-weekse programma kan halen.

Voedingscoaching (1x online groepssessie)

Life coach Yuri Beekman geeft een interactieve groepssessie via Zoom over hoe jij controle krijgt over je eetgewoontes.

Eten is een emotie. Taart is zoet en wordt geassocieerd met iets vieren, een leuk moment en samenzijn. Dit roept allemaal positieve emoties op. Spuitjes zijn gekoppeld aan avondeten, kou, een bittere smaak en daarnaast zeggen de meeste mensen ook nog eens dat ze het niet lusten. De emoties die spruitjes oproepen zijn dus veelal negatief. Dit zijn twee uitersten, maar zo maakt je hoofd de hele dag de balans op. Wat vergeten wordt in het vervullen van de behoefte is de emotie en het gevoel nadat je iets hebt gegeten.

Tijdens de workshop voeding ga je in op de emotionele waarde van voeding voor en nadat je het hebt gegeten. Daarnaast leer je praktische tools toe te passen én leer je hoe je resultaten kan blijven bereiken ook nadat je gestopt bent met op je eten letten.  

Dit ga je bereiken in 8 weken:

✔ Je bent sterker en fitter geworden.
✔ Je hebt ervaren dat werken aan je leefstijl leuk en gezellig kan zijn.
✔ Je hebt een enorme boost gekregen op het gebied van zelfvertrouwen.
✔ Je hebt likeminded mensen ontmoet die je motiveren.
✔ Je voelt een enorm vertrouwen in je lichaam, want je draait je hand niet om voor talloze sportoefeningen.
✔ Je voelt je positiever en je begrijpt hoe je omgaat met tegenslagen en dipjes.
✔ Je bent gaan houden van het sporten in de buitenlucht.
✔ Je doelstellingen zijn behaald (als jij je voor 100% inzet)

Het programma geeft je gegarandeerd een enorme boost, maar je leert ook hoe je voortaan de succes principes blijft toepassen in je leven.

Staat wat jij wilt bereiken er niet tussen? Vraag een gratis coaching gesprek aan

Twijfel je of New You voor jou is? Of je mee kan komen in de groep? Hoe fit je moet zijn om deel te nemen? Of jouw doelstelling ook bereikt kan worden?

Vraag een 15 minuten coaching gesprek aan. Laat je gegevens achter en we nemen dezelfde dag contact met je op om de afspraak in te plannen.

 

Laat hieronder je gegeven achter

“Mijn mindset is wezenlijk anders: ik ben meer bewust van mijn voeding en dat was nou net weer nodig. Alhoewel het bijhouden wel ff een dingetje is, kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat ik weinig valkuilen gekend heb de afgelopen weken. Ik voel me verder door het regelmatige sporten een stuk energieker! Blij om weer buiten te trainen”, deelnemer van de eerste editie.

Deelnemer eerste editie

“De trainingen zijn echt een stok achter de deur. Mijn agenda plan ik eromheen. Daarvoor wilde ik nog wel eens gemakkelijk een training annuleren. De oefeningen lukken steeds beter zonder rugpijn te voelen. Ik drink veel meer water en veel minder koffie & cola en ik let op mijn calorie inname. Het lukt mij steeds beter. Zelfs op tijd naar bed en eerder opstaan, zodat ik rustig kan ontbijten. Mijn energie al zoveel beter!”

Deelnemer eerste editie

“Het afvallen kan ik nu eindelijk loslaten. Door het programma ben ik nu eerst bezig met het verhogen van mijn energieniveau en het sterker worden. Ik merk dat het daardoor voor mij makkelijker is om alsnog af te vallen terwijl ik daar nu helemaal niet meebezig ben. Ik ben lekker bezig en kijk nu naar de langetermijn!”

Deelnemer eerste editie

Ready for a New You?

Schrijf je direct in om verzekerd te zijn van een plek en start 09 september met een new You.

Doe je voor 327 euro mee! 

Er zijn nog 2 van 12 plekken beschikbaar VOL = VOL. Na je inschrijving krijg je kick off formulier toegestuurd. Je start op 9 september.

 

Wil je in twee termijnen van 163,50 betalen? Klik dan hier.

Heb je nog vragen?

Hoe gaan jullie om met de corona maatregelen?

We houden ons aan de voorgeschreven maatregelen vanuit de overheid. In de trainingen hanteren we een opzet met minimaal 1,5 meter afstand. Mochten er aangescherpte maatregelen komen, dan passen we de manier van trainen aan. Gedurende de hele corona periode zijn al onze lessen op een aangepaste manier doorgegaan en zijn er geen besmettingen in onze trainingen geweest. 

Is buitensporten wel voor mij geschikt, want ik ben een beginnende sporter?

Buitensporten is voor alle niveaus geschikt. No worries we laten je niet door de modder ploeteren of op je buik in het zeiknatte gras liggen. Andrea is jouw gecertificeerde personal training die je motiveert en aanwijzingen geeft. De trainingen worden zo opgebouwd dat iedereen kan meedoen. Je krijgt altijd persoonlijke coaching tijdens de trainingen.

Op welke locatie worden de trainingen gegeven?

2x per week is er een training in Zoetermeer Rokkeveen (Floriadepark).

Op welke tijden vinden de trainingen plaats?

Maandag 19:00 – 20:00 uur
Zaterdag 09:00 – 10:00 uur

Ik ben al aardig fit, kan ik dan ook meedoen met het NEW YOU programma?

Het NEW YOU programma is geschikt voor alle niveaus. Wil jij je graag nog fitter, energieker en lekkerder in je vel voelen? En kun je wel een mindset boost gebruiken? Dan is het programma zeker ook voor jou geschikt. In de persoonlijke kick-off bepalen we samen je doelstellingen. De trainingen worden zo opgezet dat ze voor elk niveau uitdagend zijn dus ook als je al fit bent.

Ik wil graag afvallen is het programma geschikt om mijn doel te behalen?

In de persoonlijke kick-off bepalen we samen jouw doelstelling. Dit kan bijvoorbeeld ook afvallen zijn. Jouw personal trainer Andrea zal je helpen om je doel te behalen. In het programma focussen we ons op 3 facetten: mindset, voeding en training. De mindset- en voedingssessie van Life Coach Yuri Beekman geven je veel inzichten over hoe je blijvend je doelstelling kan behalen.

Mijn energieniveau is heel laag is het programma geschikt voor mij?

Ja dit programma is juist heel geschikt voor jou. We geven je alle tools en technieken waarmee je een leefstijl creëert met meer energie. In de trainingen train je naar jouw vermogen en binnen je eigen grenzen. Daarnaast werk je aan jouw mindset en ga je aan de slag met je voeding waardoor je leert hoe je om moet gaan met je energie en wat je moet eten om energie te krijgen.

Ik raak snel geblesseerd is het programma dan wel iets voor mij?

Als je snel geblesseerd raakt is een goede en gecontroleerde opbouw van je trainingen super belangrijk. Om die reden zorgen we ervoor dat we je goed uitvragen voor we starten met het programma. Daarbij krijg je advies over hoe je het beste jouw doelstelling kan bereiken. Mocht het nodig zijn, dan adviseren we je om extra krachttraining te doen om blessures te voorkomen. Daarbij werken er fysiotherapeuten en revalidatiedeskundige als trainers bij Body Rock, dus goed en onderbouwt advies is altijd in de buurt.

Heb je op dit moment last van een blessure, dan kun je ook meedoen met het programma. Je kunt hieronder het contactformulier invullen als je twijfelt of vragen hebt over jouw specifieke situatie.

 

Ik heb rugklachten, kan ik meedoen met het programma?

Met rugklachten is het zeker mogelijk om mee te doen met het programma. In de trainingen train je naar jouw vermogen en binnen je eigen grenzen. Daarbij zorgen de trainingen voor het sterker en weerbaarder maken van je lichaam. Je krijgt advies over voeding die bijdraagt aan een gezonder en vitaler lichaam. Dit alles zorgt ervoor dat je op termijn minder klachten gaat ervaren.

 

Vraag je gratis coaching gesprek aan

De inschrijvingen zijn gestart en er zijn nog plekken vrij! Twijfel je of New You voor jou is? Of je mee kan komen in de groep? Hoe fit je moet zijn om deel t nemen? Of we jou doelstelling ook bereikt kan worden?

Vraag je 15 minuten coaching gesprek aan. Laat je gegevens achter en we nemen dezelfde dag contact met je op om de afspraak in te plannen.

 

Laat hieronder je gegeven achter

Body Rock – New You Programma – start 9 september!

Fitter, slanker en een positievere mindset

In ons nieuwe trainings- en coachingsprogramma gaan we in 8 weken samen aan de slag met jouw leefstijl. We coachen je op het gebied van mindset & voeding en we gaan natuurlijk trainen, zodat je weer vol energie en lekker in je vel zit. Happy New You!

“Het gaat goed. Wat is er veranderd in de eerste drie weken van het New You Programma: minimaal 3x per week ben ik aan het sporten en ik let goed op regelmatig eten op een dag. Heel eerlijk: soms gaat het nog weleens mis, maar er is progressie. En het gaat echt héél goed met de rugpijn. Nauwelijks last gehad deze maand”, deelnemer van de eerste editie.

Ready for a New You?

Schrijf je direct in om verzekerd te zijn van een plek en start 09 september met een new You.

Doe je voor 327 euro mee! 

Er zijn nog 2 van 12 plekken beschikbaar VOL = VOL. Na je inschrijving krijg je kick off formulier toegestuurd. Je start op 9 september.

 

Wil je in twee termijnen van 163,50 betalen? Klik dan hier.

Wat een tijd was het….

Alles veranderde, voor iedereen, het afgelopen 1,5 jaar. Fysiek en mentaal wordt er veel van je gevraagd. Routine en structuur in je leven zijn lastig met alle wijzigingen. 

Misschien heb jij ook wel gedacht: ”ik heb echt geen puf om nog na te denken over sporten en gezond leven. Eerst maar eens deze periode doorkomen”.

Een geruststelling: je bent niet de enige die dit voelde.

De afgelopen 1,5 jaar zagen wij, de Body Rock coaches, dat deze situatie totaal niet ideaal was om te sporten en gezond te leven.


We kregen regelmatig te horen dat:

De taille toenam
 De energie op raakte
De coronakilo’s echt een ding werd
De frustratie steeds hoger opliep
Het lastig was om positief te blijven

Wordt het niet tijd om daar echt iets aan te gaan doen? Direct na de zomer weer werken aan jezelf, met regelmaat en structuur. 

Dit is de reden dat wij het 8 weken programma NEW YOU opnieuw gaan houden in september, zodat jij jezelf een nieuwe en gezonde start kan geven. Als het ware een soort van UPGRADE. 

Zodat je weer…

Geniet van een gezond en fit lichaam
De voordelen ervaart van een goede weerstand
Barst van de energie
Met een positieve blik naar de wereld kijkt
Blij wordt als je in de spiegel kijkt

Ben je klaar voor een NEW YOU?

Het 8 weken programma helpt je om (opnieuw) lekker in je vel te zitten, conditie en kracht te optimaliseren en je leert wat een succes mindset voor je geluksgevoel doet.  

Ready for a New You?

Schrijf je direct in om verzekerd te zijn van een plek en start 09 september met een new You.

Doe je voor 327 euro mee! 

Er zijn nog 2 van 12 plekken beschikbaar VOL = VOL. Na je inschrijving krijg je kick off formulier toegestuurd. Je start op 9 september.

 

Wil je in twee termijnen van 163,50 betalen? Klik dan hier.

Dit kan je verwachten:

Tijdens het 8-weekse programma gaan wij je coachen op het gebied van mindset, voeding en training. Je gaat aan de slag met het creëren van een NEW YOU. Een fittere, blijere en stralendere versie van jezelf. Dit alles doe je onder professionele begeleiding van een gecertificeerde personal trainer en leefstijlcoach. Daarnaast volg je het programma in een kleine en vaste groep van gelijkgestemden.

Dit is wat je kan verwachten:

✔ Je wordt elke week sterker en fitter door de trainingen
✔ Je ontdekt dat gezond eten (en afvallen) ook leuk kan zijn
✔ Je leert hoe je voortaan jouw doelen behaalt met een succes mindset
✔ Je ontdekt wat de reden is waarom je jouw doelen in het verleden niet hebt kunnen behalen
✔ Je energie, zelfvertrouwen en positiviteit groeit met de week

Het programma geeft je een enorme boost en je leert hoe je voortaan de succes principes blijft toepassen in je leven. Zodat jij je na de 8 weken geweldig blijft voelen.

“Ik voel me TOP. Ik merk wel dat deze stok achter de deur van 8 weken gepland sporten mij enorm helpt. Wanneer ik de lessen weer zelf mag gaan plannen ben ik bang dat ik wellicht terug ga vallen en dat wil ik niet. Dus hopelijk komt er nog een keer een dergelijk ronde van jullie na deze 8 weken, want ik wil graag doorpakken. Vandaag mijn eerste 10 burpees gehaald, TROTS”, deelnemer eerste editie.

Hieronder een opsomming van wat het programma praktische gezien inhoudt:

Wat houdt het programma praktisch in?

Het 8-weekse programma start op donderdag 9 september. Hieronder een omschrijving van wat je allemaal krijgt: 

Een persoonlijk kick-off gesprek met je personal trainer Andrea. In deze sessie bepaal je samen jouw doelstellingen voor de komende 8-weken t.w.v. 40 euro. 

Een fittest en weging. Tijdens de kick-off sessie voert Andrea een meting uit en aan het einde van het traject. Zodat je precies ziet op welke vlakken je progressie hebt geboekt t.w.v. 100 euro.

2x per week een training (in totaal 16x). De trainingen zijn geschikt voor alle niveaus. Er is veel persoonlijke aandacht in de groep 270 euro.

1x een online groepscoachingssessie via Zoom over het creëren van een succes mindset met je coach Yuri Beekman t.w.v. 120 euro

1x een online groepscoachingssessie via Zoom over voeding met je coach Yuri Beekman t.w.v. 90 euro.

BONUS: Werkboek Succes Mindset en Voeding t.w.v. €65,-

BONUS: Onbeperkt toegang tot onze dagelijkse HIIT en Running Bootcamps t.w.v. €80,-

BONUS: Online training in 3 stappen naar minder stress t.w.v. €67,-

BONUS: Besloten Facebook Community met wekelijkse tips en een plek om samen successen te vieren t.w.v 17 euro

BONUS: Gratis Pro Account in Body Rock app t.w.v. 20 euro

BONUS: Toegang tot de Food App om je voeding in bij te houden.

 

Ready for a New You?

Schrijf je direct in om verzekerd te zijn van een plek en start 09 september met een new You.

Doe je voor 327 euro mee! 

Er zijn nog 2 van 12 plekken beschikbaar VOL = VOL. Na je inschrijving krijg je kick off formulier toegestuurd. Je start op 9 september.

 

Wil je in twee termijnen van 163,50 betalen? Klik dan hier.

Voor wie is het programma?

Dit programma is geschikt voor iedereen die het volgende wil:

✔ Wil jij je sterk en fit voelen?
✔ Wil je de energie hebben die je nodig hebt om een kick-ass leven te leiden?
✔ Wil je jouw mindset een upgrade geven, zodat je beter kan omgaan met stress?
✔ Wil je van jezelf een prioriteit maken? #metime
✔ Wil je werken aan een NEW YOU: een fittere, energiekere en positievere versie van jezelf?

Dan is het NEW YOU programma iets voor jou.

Het programma is geschikt voor de beginnende sporter of als je al een tijdje niet gesport hebt en weer back on track wil komen.

Twijfel je of New You ook voor jou doelstelling is? Vraag je gratis coaching gesprek aan

De inschrijvingen zijn gestart en er zijn nog plekken vrij! Twijfel je of New You voor jou is? Of je mee kan komen in de groep? Hoe fit je moet zijn om deel te nemen? Of jouw doelstelling ook bereikt kan worden?

Vraag een 15 minuten coaching gesprek aan.
Laat je gegevens achter en we nemen dezelfde dag contact met je op om de afspraak in te plannen.

 

Laat hieronder je gegeven achter

Dit zijn jouw coaches in het programma:

Personal trainer Andrea

Sport en gezondheid zijn altijd mijn passies geweest. Het is een uitlaatklep, maar ook iets waar ik zelfvertrouwen uithaal. Ik vind het tof om anderen dit ook te laten ervaren. Het helpen van mensen, daar word ik oprecht blij van. Als personal trainer ben ik jouw coach, maar ook jouw stok achter de deur. Sporten is leuk! 

Mijn favoriete quote: ”Make it a lifestyle, not a duty”

Als trainer vind ik het belangrijk dat je traint naar jouw vermogen en binnen je eigen grenzen. Succes is voor iedereen haalbaar, dus ook voor jou. Ik zou het geweldig vinden om met jou samen de uitdaging aan te gaan naar een NEW YOU. 

Life coach Yuri

Je mindset, tijd en energie zijn je kostbaarste bezittingen. Als je één van deze drie niet hebt dan voel je dat direct in je leven. In dit programma gaat het erom dat jij jezelf weer lekker voelt, enthousiasme en plezier ervaart en je energie hebt om te doen wat je wil doen. Ik ben al sinds ik 20 jaar een ”life hacker” en zet alles op alles om een zinvol en tof leven te leiden.

Om je doelen te bereiken moet je door wat weerstand heen. Dat is een signaal dat je het ook wil. Ik help je daarbij en laat je zien hoe tof het er aan de andere kant uitziet.  

Met de universele basisprincipes, die ik je ga leren in mijn coachingsessies viel ik in 2020 (tijdens de coronacrisis) 14 kilo vet af. De afgelopen jaren hielp ik samen met mijn team honderden Body Rockers naar een fittere leefstijl. Vorig jaar vielen we samen 90 kilo af, renden we in twee weken tijd een afstand van 8 marathons met 40 Body Rockers en werd er nog nooit zoveel gesport in onze trainingen. Dit allemaal door het toepassen van een aantal effectieve succesprincipes.

Ready for a New You?

Schrijf je direct in om verzekerd te zijn van een plek en start 09 september met een new You.

Doe je voor 327 euro mee! 

Er zijn nog 2 van 12 plekken beschikbaar VOL = VOL. Na je inschrijving krijg je kick off formulier toegestuurd. Je start op 9 september.

 

Wil je in twee termijnen van 163,50 betalen? Klik dan hier.

De inhoud van het NEW YOU programma

Trainingen (2x per week)

Je krijgt 2x per week een lekkere full body buitentraining. No worries we laten je niet door de modder ploeteren of op je buik in het zeiknatte gras liggen. 

Andrea is jouw gecertificeerde personal trainer. Ze geeft je aanwijzingen en motiveert. De trainingen worden zo opgebouwd dat iedereen kan meedoen. Je krijgt altijd persoonlijke coaching tijdens de trainingen

Start 9 september 2021

Wanneer zijn de trainingen?
Donderdag 19:00 – 20:00 uur
Zondag 09:00 – 10:00 uur

Op welke locatie zijn de trainingen?
In Zoetermeer Rokkenveen (Floriadepark)

 

Mindset coaching (1x online groepssessie)

Life coach Yuri Beekman geeft een interactieve groepssessie via Zoom over hoe je een succes mindset creëert en voor je laat werken. 

Je mindset staat gelijk aan je overtuiging en deze zijn bepalend voor alles wat je in je leven doet en bereikt. Denk maar eens terug aan een moment waarop je een groot succes behaalde. Naar dit moment heb je bewust en onbewust toegewerkt. Je was ervan overtuigd dat je het zou bereiken en zette alles in het teken van het behalen van jouw doel. Je mindset was er gericht op het behalen van jouw wens en daarom kwam je wens ook uit.

Tijdens de mindsetsesssie leer je hoe je een ijzersterke mindset creëert, zodat je alles uit het 8-weekse programma kan halen.

 

 

 

Voedingscoaching (1x online groepssessie)

Life coach Yuri Beekman geeft een interactieve groepssessie via Zoom over hoe jij controle krijgt over je eetgewoontes.

Eten is een emotie. Taart is zoet en wordt geassocieerd met een feestelijk en leuk moment. Dit roept allemaal positieve emoties op. Spruitjes zijn gekoppeld aan avondeten, kou, een bittere smaak en daarnaast zeggen de meeste mensen ook nog eens dat ze het niet lusten. De emoties die spruitjes oproepen zijn veelal negatief. Dit zijn twee uitersten, maar zo maakt je hoofd de hele dag de balans op. Wat vergeten wordt in het vervullen van de behoefte is de emotie en het gevoel nadat je iets hebt gegeten.

Tijdens de workshop voeding ga je in op de emotionele waarde van voeding voor en nadat je het hebt gegeten. Daarnaast leer je praktische tools toe te passen én leer je hoe je resultaten kan blijven bereiken, ook nadat je gestopt bent met het op je eten letten.  

 

 

Vraag je gratis coaching gesprek aan

De inschrijvingen zijn gestart en er zijn nog plekken vrij! Twijfel je of New You voor jou is? Of je mee kan komen in de groep? Hoe fit je moet zijn om deel t nemen? Of jouw doelstelling ook bereikt kan worden?

Vraag een 15 minuten coaching gesprek aan. Laat je gegevens achter en we nemen dezelfde dag contact met je op om de afspraak in te plannen.

 

Laat hieronder je gegeven achter

Dit ga je bereiken in 8 weken:

✔ Je bent sterker en fitter geworden.
✔ Je hebt ervaren dat werken aan je leefstijl leuk en gezellig kan zijn.
✔ Je hebt een enorme boost aan zelfvertrouwen gekregen.
✔ Je hebt likeminded mensen ontmoet die je motiveren.
✔ Je voelt een enorm vertrouwen in je lichaam, want je draait je hand niet om voor talloze sportoefeningen.
✔ Je voelt je positiever en je begrijpt hoe je omgaat met tegenslagen en dipjes.
✔ Je bent gaan houden van het sporten in de buitenlucht.
✔ Je doelstellingen zijn behaald (als jij je voor 100% inzet).

Het programma geeft je gegarandeerd een enorme boost, maar je leert ook hoe je voortaan de succesprincipes blijft toepassen in je leven.

Ready for a New You?

Schrijf je direct in om verzekerd te zijn van een plek en start 09 september met een new You.

Doe je voor 327 euro mee! 

Er zijn nog 2 van 12 plekken beschikbaar VOL = VOL. Na je inschrijving krijg je kick off formulier toegestuurd. Je start op 9 september.

 

Wil je in twee termijnen van 163,50 betalen? Klik dan hier.

“Mijn mindset is wezenlijk anders: ik ben meer bewust van mijn voeding en dat was nou net weer nodig. Alhoewel het bijhouden wel ff een dingetje is, kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat ik weinig valkuilen gekend heb de afgelopen weken. Ik voel me verder door het regelmatige sporten een stuk energieker! Blij om weer buiten te trainen”

Deelnemer eerste editie

“De trainingen zijn echt een stok achter de deur. Mijn agenda plan ik eromheen. Daarvoor wilde ik nog wel eens gemakkelijk een training annuleren. De oefeningen lukken steeds beter zonder rugpijn te voelen. Ik drink veel meer water en veel minder koffie & cola en ik let op mijn calorie inname. Het lukt mij steeds beter. Zelfs op tijd naar bed en eerder opstaan, zodat ik rustig kan ontbijten. Mijn energie al zoveel beter!”

Deelnemer eerste editie

“Het afvallen kan ik nu eindelijk loslaten. Door het programma ben ik nu eerst bezig met het verhogen van mijn energieniveau en het sterker worden. Ik merk dat het daardoor voor mij makkelijker is om alsnog af te vallen terwijl ik daar nu helemaal niet meebezig ben. Ik ben lekker bezig en kijk nu naar de langetermijn!”

Deelnemer eerste editie

Heb je nog vragen?

Hoe gaan jullie om met de coronamaatregelen?

We houden ons aan de voorgeschreven maatregelen vanuit de overheid. In de trainingen hanteren we een opzet met minimaal 1,5 meter afstand. Mochten er aangescherpte maatregelen komen, dan passen we de manier van trainen aan. Gedurende de hele coronaperiode zijn al onze lessen op een aangepaste manier doorgegaan en zijn er geen besmettingen in onze trainingen geweest. 

Is buitensporten wel voor mij geschikt, want ik ben een beginnende sporter?

Buitensporten is voor alle niveaus geschikt. No worries we laten je niet door de modder ploeteren of op je buik in het zeiknatte gras liggen. Andrea is jouw gecertificeerde personal trainer en ze geeft je aanwijzingen en motiveert je. De trainingen worden zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen. Je krijgt altijd persoonlijke coaching tijdens de trainingen.

Op welke locatie worden de trainingen gegeven?

2x per week is er een training in Zoetermeer Rokkeveen (Floriadepark).

Op welke tijden vinden de trainingen plaats?

Donderdag 19:00 – 20:00 uur
Zondag 09:00 – 10:00 uur

Ik ben al aardig fit, kan ik dan ook meedoen met het NEW YOU programma?

Het NEW YOU programma is geschikt voor alle niveaus. Wil jij je graag nog fitter, energieker en lekkerder in je vel voelen? En kun je wel een mindset boost gebruiken? Dan is het programma ook zeker voor jou geschikt. In de persoonlijke kick-off bepalen we samen je doelstellingen. De trainingen worden zo opgezet dat ze voor elk niveau uitdagend zijn dus ook als je al fit bent.

Ik wil graag afvallen. Is het programma geschikt om mijn doel te behalen?

In de persoonlijke kick-off bepalen we samen jouw doelstelling. Dit kan bijvoorbeeld afvallen zijn. Jouw personal trainer Andrea zal je helpen om je doel te behalen. In het programma focussen we ons op 3 facetten: mindset, voeding en training. De mindset- en voedingssessie van Life Coach Yuri Beekman geven je veel inzichten over hoe je blijvend je doelstelling kan behalen.

Mijn energieniveau is heel laag, is het programma geschikt voor mij?

Ja dit programma is juist heel geschikt voor jou. We geven je alle tools en technieken waarmee je een leefstijl creëert met meer energie. In de trainingen train je naar jouw vermogen en binnen je eigen grenzen. Daarnaast werk je aan jouw mindset en ga je aan de slag met je voeding waardoor je leert hoe je om moet gaan met je energie en wat je moet eten om energie te krijgen.

Ik raak snel geblesseerd is het programma dan wel iets voor mij?

Als je snel geblesseerd raakt is een goede en gecontroleerde opbouw van je trainingen superbelangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat we je goed uitvragen voor we starten met het programma. Daarbij krijg je advies over hoe je het beste jouw doelstelling kan bereiken. Mocht het nodig zijn, dan adviseren we je om extra krachttraining te doen om blessures te voorkomen. Daarbij werken er fysiotherapeuten en revalidatiedeskundige als trainers bij Body Rock, dus goed en onderbouwt advies is altijd in de buurt.

Heb je op dit moment last van een blessure, dan kun je ook meedoen met het programma. Je kunt hieronder het contactformulier invullen als je twijfelt of vragen hebt over jouw specifieke situatie.

 

Ik heb rugklachten, kan ik meedoen aan het programma?

Met rugklachten is het zeker mogelijk om mee te doen aan het programma. In de trainingen train je naar jouw vermogen en binnen je eigen grenzen. Daarbij zorgen de trainingen voor het sterker en weerbaarder maken van je lichaam. Je krijgt advies over voeding dat bijdraagt aan een gezonder en vitaler lichaam. Dit alles zorgt ervoor dat je op termijn minder klachten gaat ervaren.

 

Vraag je gratis coaching gesprek aan

De inschrijvingen zijn gestart en er zijn nog plekken vrij! Twijfel je of New You voor jou is? Of je mee kan komen in de groep? Hoe fit je moet zijn om deel t nemen? Of jouw doelstelling ook bereikt kan worden?

Vraag een 15 minuten coaching gesprek aan.
Laat je gegevens achter en we nemen dezelfde dag contact met je op om de afspraak in te plannen.

 

Laat hieronder je gegeven achter