FINISH JE MUDRUN MET EEN GLIMLACH

Vraag een gratis proefles aan!

OBSTACLE RUN TRAINING

Vraag een gratis proefles aan!

Die zandzak is straks geen probleem meer...

OBSTACLE RUN TRAINING

Vraag een gratis proefles aan!

Met een glimlach tijgeren... dat leer je bij OCR Bootcamp

PREV
NEXT

Obstacle Course Running of in het kort OCR zijn uitdagende parkoursen met hindernissen. Ze zijn populairder dan ooit, en terecht want het is een pittige maar ook super leuke ervaring! Elk jaar gaat Team Body Rock naar Mud Masters, Strong Viking en vele andere runs! We trainen wekelijks in een groep die steeds groter wordt! Doe je binnenkort een keer mee? 

OCR Bootcamp

Wil je meedoen aan een obstakel run zoals Mud Masters of Strong Viking? Of heb je al meegedaan en wil je beter worden? Elke dinsdagavond bieden wij een speciale OCR bootcamp aan. Hierin werken we alle aspecten die je nodig hebt tijdens een mud run.

Ook kun je je inschrijven het speciale obstacle course cursus van Body Rock! Je kunt dan deelnemen aan de OCR bootcamp op dinsdag en alle andere buiten trainingen.

Obstacle run training meedoen?

Vraag een gratis proefles aan and find out!

Obstacle Run Cursus

In de OCR cursus stomen we je in 6 weken klaar voor je run.

  • Elke dinsdag een speciale OCR bootcamp gericht op skills, kracht en conditie
  • Deelnemen aan alle belangrijke bootcamps en hardlooptrainingen
  • Een persoonlijk hardloopschema voor jouw afstand
  • Tips en trucs van ervaren obstacle runners en atleten
  • Uitnodigingen voor uitstapjes naar obstakel paradijzen als de BOK Den Haag, Outdoorvalley, Tough Ground en Obstacle Skillz*.

*Entree niet inbegrepen

Waar en wanneer?

Waar: Kurkhout 100, rokkeveen Zoetermeer

Wanneer: Dinsdag 19:30-21:00 uur. Trainingen duren 1:30 min!

Cursus of wekelijks

Wil je snel resultaat doe dan de 6-weekse OCR Cursus: 95 euro

Maximaal resultaat in 6 weken? Dan is de OCR cursus wat voor jou! Je neemt deel in de OCR bootcamp en krijgt advies welke trainingen je nog meer moet volgen voor het beste resultaat.

Wil je meer tijd nemen om je voor te bereiden of beter te worden in obstacle running. Dan adviseren we een Body Rock abonnement. Hiermee kun je elke week deelneme aan onze OCR bootcamp en alle andere buitentrainingen.

Het hele jaar trainen: v.a. 20 euro p/m

 

Obstaclerunners.com is de plek om informatie, motivatie en inspiratie te vinden voor zowel de beginnende loper, ervaren loper en atleet. Obstacle Run Trainer Yuri Beekman schrijft artikels voor dit dit mooie platform om mensen voor te bereiden op hun run.

Als Partner van Strong Viking zorgen we ervoor dat je goed voorbereid aan de start staat. Je krijgt via ons ook korting op alle runs. Let's Go!

Hoe train ik voor een obstakel run?

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe je moet trainen voor een obstakel run. Het is lastig om vooraf obstakels te vinden om op te oefenen. Als je met een creatieve blik in parken en bossen kijkt dan zie je wel voldoende mogelijkheden in muren, hekken en speeltuinen. Daarnaast zijn er drie vereisten om een obstakel run uit te lopen:

  1. Sterke benen met uithoudingsvermogen.
  2. Een krachtig bovenlichaam met voldoende grip kracht.
  3. Voldoende vaardigheden in je motoriek en lenigheid.

Daarnaast is een dosis doorzettingsvermogen en een opgeruimd hoofd belangrijk. Tijdens de trainingen leren wij je alle drie zodat je veel plezier kan beleven tijdens je Obstakel Run.

Wie zijn de instructeurs? 

Onze instructeurs hebben samen meer dan 300km obstacle runs afgelegd. Daarnaast zijn we experts in kracht en conditie training. En nog belangrijker we houden ervan om lol te maken. Elk jaar gaat Body Rock met een grote groep mensen Mud Masters en Strong Viking lopen! Het is elk jaar weer fantastisch! Happy faces en een voldaan gevoel als resultaat! We hebben dus de ervaring, kennis en een positieve mindset om jou voor te bereiden. Je staat dus goed getraind en met een leuk team aan de start van je run!

TOP