Powerwalk Zoetermeer

Bewegen in een leuke groep in de buitenlucht

Wil je fitter en sterker worden? Lekker in je vel zitten? En genieten van meer energie? Bij ons train je in een gemotiveerde en gezellige groep, terwijl je aan je doelstellingen werkt? Kom ook lekker buiten sporten in Zoetermeer. Doe mee met onze PowerWalk en ervaar hoe leuk het is en wordt ook fitter.

 • Lekker bewegen in een gemotiveerde en gezellige groep
 • Onder begeleiding van leuke en ervaren trainers
 • Altijd lekker buiten sporten met frisse lucht
 • Volledige aandacht voor jou
 • Bewegen voor ieder niveau
 • Programma geschikt voor iedereen

PowerWalk Zoetermeer wordt gegeven in Rokkenveen (Balijbos of Floriadepark) op maandag om 19:00 uur, Woensdag om 19:00 uur en Zondag om 10:00 uur.

Buiten bewegen in Zoetermeer!

Lekker bewegen

Body Rock is de outdoor beweegspecialist in Zoetermeer. We hebben een sportschool buiten gemaakt.  Speciaal voor de liefhebbers van wandelen en buiten zijn bieden we nu powerwalk aan. Deze krachtige manier van wandelen waarbij je met spelvormen ook aan sterkere spieren en botten werkt.

Steeds meer mensen bewegen buiten. Lijkt het jou ook heerlijk om in de frisse buitenlucht te bewegen? En ben je op zoek naar een gezellige groep? Onze trainer zorgt ervoor dat jij een leuke les van ongeveer 60 minuten hebt én speels uitgedaagd wordt. 

Ben je benieuwd of het wat voor jou is? Als je jezelf herkent in één of meer van de onderstaande punten. Doe dan zeker mee!

 • Voel jij je futloos en zou je meer energie willen?
 • Je voelt je onrustig en wilt je energie op een verantwoordelijke manier kwijt.
 • Heb je last van stramme heupen of gewrichten en wil je makkelijker bewegen?
 • Heb je last van pijnlijke gewrichten en weet je dat het beter wordt als je meer beweegt?
 • Heb je overgewicht en ben je opzoek naar een leuke manier om te bewegen?
 • Voel je je wel eens eenzaam en wil je in een leuke groep bewegen?
 • Wil je graag meer contact met mensen die ook fitter willen worden
 • Wil je sterker worden en je kleinkind of hond makkelijk oppakken en op je schoot tillen?
 • Wil je de energie om leuke dingen te doen met je gezin en/of vrienden?
 • Ben je bang dat je geblesseerd of bang dat je lichaam de inspanning niet aan kan? Maar wil je nu wel echt beginnen?
 • Je voelt je nu niet energiek en wilt lekker in je vel zitten.
 • Je voelt je nu niet zeker en wilt zekerheid van sterke spieren en botten opbouwen.

Gezellig bewegen in Zoetermeer met een goed resultaat.

 

 

 

 

PowerWalk bij Body Rock

 • Gezellig bewegen met goede en persoonlijke begeleiding.
 • Je powerwalked samen in een gezellige groep, zo vliegt het uur voorbij.
 • Altijd in een groene omgeving, dat werkt ontspannend.
 • Twee keer per week een les met genoeg rust tussen de lessen voor meer resultaat.
 • Buiten sporten in zoetermeer is steeds populairder.
 • Goed opgeleide trainers die echt aandacht voor jou hebben.
 • Buitentraining is aantoonbaar goed voor je rust en ontspanning.

Vanaf 21,50 voor 5 lessen p/m of een 10 strippenkaart voor 9 euro per les

3 effecten van powerwalk

 

We geven elke powerwalk les aandacht aan conditie en maken je sterker met leuke krachtoefeningen. Daarnaast doen we rek en strek oefeningen zodat je ook de voordelen van flexibiliteit gaat ervaren. Buiten fitness zorgt voor rustgevend effect terwijl je aan je fitheid werkt.

Gezellig en effectief

Meer plezier en energie 

Sterker, flexibeler en zelfverzekerder

GRATIS PROEFLES

Probeer één van onze powerwalk trainingen nu gratis.

Elke maandag om 19:00 uur, Woensdag om 19:00 uur en Zondag om 10:00 uur

 

Gratis proefles aanvragen

Hoe vaak wil je komen bewegen?

We hebben voordelige jaarabbonementen, maar ook kun je starten met een flexibele strippenkaart.

About

Ons verhaal.
Onze missie.

Body Rock is de outdoor training specialist van Zoetermeer. Onze visie is dat buitentrainen in een groene omgeving met frisse lucht beter voor je is dan binnensporten in een sportschool of hal. En daar staan we niet alleen in, want uit onderzoek blijkt dat buiten sporten in een groene omgeving rustgevend is voor je zintuigen. En dat de lucht in de buurt van bomen en planten schoner is. Ook is aangetoond dat in een groene omgeving trainen direct gunstig effect heeft op je stemming, bloeddruk en eigenwaarde.  Ook is aangetoond dat sporten (buiten) in een groene omgeving direct gunstig effect heeft op je stemming, bloeddruk en eigenwaarde.

Met ontzettend veel plezier geven wij dus al onze trainingen in de buitenlucht!

Veelgestelde vragen

Gaan de lessen altijd door? Ook bij slecht weer?

De Powerwalk lessen van Body Rock gaan altijd door. Ook bij slecht weer starten we gewoon. We korten de training eventueel in als de weersomstandigheden zeer extreem zijn. Zoals: storm, onweer of extreme kou met harde wind. 

Is Powerwalk wel geschikt voor mij, want ik ben een beginnende beweger/sporter?

DIt is de reden dat we Powerwalk aandbieden. Wanneer je net start met bewegen geven we jou juist de aandacht die je nodig hebt tijdens de lessen. Daarbij krijg je altijd advies over hoe je het beste naar jou resultaat toe kan werken. We zorgen ervoor dat je genoeg uitdaging uit de les haalt, zodat je een leuke les hebt en je ook beter gaat voelen.

Ik heb al meerdere keren geprobeerd te startten, dus twijfel of powerwalk wél voor mij is.

We bieden Powerwalk aan om te zorgen dat je op een leuke manier kan startten met bewegen. Voor ons is de gezelligheid in de groep even belangrijk als het bewegen. We zijn gespecialiseerd in jou op een leuke manier aan het bewegen te krijgen. We raden je dan aan te startten met een strippenkaart. We helpen je om je lessen slim en goed in te plannen.  

Ik beweeg al best wel veel, is powerwalk wel uitdagend genoeg voor mij?

We zorgen ervoor dat iedereen wordt uitgedaagd in de trainingen. Het mooie bij Body Rock is dat je altijd kan doorstromen naar onze bootcamp lessen. Als je twijfelt tussen Powerwalk en Bootcamps dan kunnen we je helpen kiezen. Als je een proefles aanvraag indient nemen we altijd eerst contact met je op voor een korte intake. 

Ik raak snel geblesseerd, is powerwalk dan wel iets voor mij?

Als je snel geblesseerd raakt is een goede en gecontroleerde opbouw van bewegen heel erg belangrijk. Om die reden zorgen we ervoor dat we je goed uitvragen voor we starten. Daarbij krijg je in onze powerwalk lessen altijd advies hoe je het beste jouw doelstelling kan bereiken. Mocht het nodig zijn, dan adviseren we je om extra oefeningen te doen om specifieke delen van je lichaam sterker te maken. Daarbij werken er beweegingsdeskundigen, fysiotherapeuten en revalidatiedeskundige als trainers bij Body Rock, dus goed en onderbouwt advies is altijd in de buurt.

Ik wil graag afvallen, is Powerwalk dan geschikt om mijn doel te behalen?

Een gezonde leefstijl bestaat uit goede voeding en voldoende beweging. Powerwalk zorgt ervoor dat je op fysiek niveau uitgedaagd wordt. Dit zorgt voor een verhoogde verbranding van calorieën en sterkere spieren en botten. Dit helpt je om af te vallen en daarbij is calorieën restrictie belangrijk om af te vallen. We kunnen je daarbij ook helpen of doorverwijzen naar een diëtist voor meer advies. 

Ik heb lichamelijke beperking is dit een obstakel om te startten?

Bewegen in de buitenlucht brengt heel veel vrijheid met zich mee. Als je zelfstandig kunt wandelen dan is er heel erg veel mogelijk. Geef ons bij je proefles even aan wat je beperking is. Dan denken we mee over de oplossing om aan de slag te gaan. 

Ik gebruik medicijnen, kan ik dan ook meedoen?

Ja, natuurlijk, in de meeste gevallen is dat geen enkel probleem. Wel adviseren we je om even contact op te nemen met je huisarts om te laten cotroleren wat voor invloed je medicijnen mogelijk kunnen hebben op je beweegprestaties. Onze trainers hebben veel ervaring en kunnen rekening houden met je beperkingen als dit nodig is. Geef het even aan ons door bij je proefles.

Gratis Powerwalk proefles

Wil je een keer powerwalk uitproberen? Vraag dan hieronder jouw gratis proefles aan!

Gratis proefles aanvragen