Probeer een training 

Gratis Powerwalk proeftraining Zoetermeer

Wil je fitter en sterker worden? Afvallen? Lekker in je vel zitten? En genieten van meer energie? Bij ons train je in een gemotiveerde en gezellige groep, terwijl je aan je doelstellingen werkt. Doe lekker mee met één van onze groepstrainingen, zoals de bootcamp, HIIT training of running bootcamp.

BEWEGEN IN EEN LEUKE GROEP IN DE BUITENLUCHT

  • Gezellig bewegen met goede en persoonlijke begeleiding.
  • Je powerwalked samen in een gezellige groep, zo vliegt het uur voorbij.
  • Altijd in een groene omgeving, dat werkt ontspannend.
  • Twee keer per week een les met genoeg rust tussen de lessen voor meer resultaat.
  • Goed opgeleide trainers die echt aandacht voor jou hebben.
  • Buitentraining is aantoonbaar goed voor je rust en ontspanning.

 

Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur een uitnodiging om deel te nemen aan een training naar keuze.

Gratis proefles aanvragen

Je kunt bij ons al trainen vanaf

25/pm

 

Om je extra te motiveren hebben we altijd leuke aanbiedingen of extra’s. Vraag ernaar bij je aanvraag.

 

Gratis proefles aanvragen

Bootcamp

Met deze groepstraining werk je aan het verbeteren van je conditie en spierkracht.  Je traint in de buitenlucht in Zoetermeer en maakt gebruik van de attributen die daarvoor handen zijn. Na afloop van de Bootcamp ga je gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis! Deze bootcamp is voor ieder niveau geschikt.

HIIT training

Met  de High Intensity Interval Training Bootcamp verbrand je veel calorieën en bereik je snel resultaat. Functionele oefeningen worden afgewisseld met sprintjes en korte rustperiodes. HIIT Bootcamp is een uitdaging voor iedereen die lekker wil knallen en snel veel wil verbranden. Voor beginnende sporter maar zeker ook voor de fittere sporter. 

Running bootcamp

In deze training combineren de originele bootcamp training met hardlopen.  In deze training ga je eerst een stuk hardlopen en daarna krijg je een flinke workout! Deze training is zeer geschikt voor hardlopers, die willen werken aan een sterker lichaam. Om goed te kunnen hardlopen heb je een sterke core en sterke benen nodig. Tijdens de Running Bootcamp besteden we daar gericht aandacht aan.

Power Walk

Speciaal voor de liefhebbers van wandelen en buiten zijn bieden we nu powerwalk aan. Deze krachtige manier van wandelen waarbij je met spelvormen ook aan sterkere spieren en botten werkt.

Vind jij het heerlijk om in de frisse buitenlucht te bewegen? En ben je op zoek naar een gezellige groep? Onze trainer zorgt ervoor dat jij een leuke les van ongeveer 60 minuten hebt én speels uitgedaagd wordt.

About

Ons verhaal.
Onze missie.

Body Rock is de outdoor specialist van Zoetermeer. Onze visie is dat buitentrainen in een groene omgeving met frisse lucht beter voor je is dan binnensporten. En daar staan we niet alleen in, want uit onderzoek blijkt dat buiten sporten in een groene omgeving rustgevend is voor je zintuigen. En dat de lucht in de buurt van bomen en planten schoner is. Ook is aangetoond dat in een groene omgeving trainen direct gunstig effect heeft op je stemming, bloeddruk en eigenwaarde. 

Goed nieuws dus dat buitensporten

 

GRATIS PROEFLES

Probeer één van onze bootcamp trainingen nu gratis.

Elke doordeweekse dag avondtrainingen

 Ochtendtrainingen woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Afwisseling met 2 soorten trainingen: HIIT en Running bootcamp

 

Gratis proefles aanvragen

Wat kan je verwachten van onze Bootcamp trainingen?

Trainen bij Body Rock Zoetermeer is meer dan alleen sporten. Bij ons krijgt iedereen persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk dat je jouw doelen behaald en dat doe je het makkelijkste je al lekkerder in je vel zit en fitter voelt. 

We creëren een plek waar jij je thuis voelt. Een plek waar jij jezelf kan zijn. Sporten is naast gezond, namelijk ook hartstikke leuk. We zorgen ervoor dat je met plezier naar de trainingen gaat en met nog meer plezier naar huis gaat. 

In de trainingen vieren we samen persoonlijk successen en overwinningen. Want wij vinden dat JIJ trots op jezelf mag zijn. Sporten om het sporten is top. Grote prestaties zijn echt zo 2018. Elke week komen sporten en je leven erop aanpassen is een goede reden om trots op jezelf te zijn. 

Ben je daar al? Dan kunnen we je zeker uitdagen. Onze lessen worden bezocht door beginnende sporters tot marathon lopers. Dit komt omdat….

…wij geloven dat een sterke mind en een sterk lichaam hand in hand gaan. In de trainingen coachen we je op mindset en doorzettingvermogen met een smile. Zo krijg je meer motivatie en een positieve kijk op het leven.

Laten we samen fit en happy worden!

GRATIS MEEDOEN?

Probeer één van onze Powerwalk lessen

in zoetermeer nu gratis.

 Powerwalk elke maandag en zaterdag

In Zoetermeer Rokkenveen (Balijbos)

Gratis proefles aanvragen

Dit vinden onze klanten van onze lessen

Lekker trainen met motiverende trainers en een afwisselende programma. Het krijgen van tips om sterker te worden en beter te trainen zijn vanzelfsprekend bij Body Rock. Ga zo door!

Jaap

3 jaar geleden met de bootcamp begonnen. Nooit een sport lang vol kunnen houden, maar de bootcamp bij Body Rock is anders. Superleuk en gezellig. Iedereen op zijn eigen niveau. De ontspannen sfeer en persoonlijke begeleiding in de groep zorgen ervoor dat je je goed voelt.  Ook op de momenten dat je minder sterk bent dan de rest. Leuke trainingen van leuke trainers! Ik voel me sterker dan ooit . Zowel lichamelijk als mentaal.  Kortom… ik voel me goed en happy!!!

Marjolein

Na een redelijk sportloos leven werd het voor mij tijd om af te vallen en fit te worden. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet, en dat ik dat hier bij Body Rock heb gedaan! Ik sport inmiddels al tien maanden met veel plezier. Echt toptrainers die je keihard laten werken en je motiveren, welk niveau je ook hebt. Vriendelijk en toegankelijk, met een hele gezellige groep medesporters. Ik ga na elke training met een voldaan gevoel naar huis. I love it!

Vicky

De trainers beschikken over kennis en capaciteit op elke sporter uit te dagen en te motiveren. Ze zijn deskundig, oprecht enthousiast en ook verbindend. 

Talat

Trainen bij Body Rock is gewoon supertof. De mensen zijn leuk. Iedereen helpt elkaar om tot een hoger niveau te komen. Bij Body Rock start je misschien om af te vallen of fitter te worden, maar uiteindelijk ga je niet meer weg omdat het zo leuk is.

Max

Half juni gestart met proefles running bootcamp wat een ervaring en aandacht voor houding en techniek super. Toch ook even Bootcamp training geprobeerd tja toen was ik verkocht. De gezelligheid de persoonlijke aandacht en motivatie brengen mij zover dat ik mijn grenzen nog steeds aan het verleggen ben. Trainers in één woord geweldig. Hoop dan ook nog lang te kunnen trainen.

Yvonne

Gratis proeftraining

Wil je één van onze groepstrainingen een keer uitproberen? Vraag dan nu jouw gratis proeftraining mee! 

Gratis proefles aanvragen