Samira van Unnik Personal Training Zoetermeer Body Rock

Rock It Trainer Samira!

Wat is het ROCK IT?

ROCK IT is het programma om lichaam en mindset in een periode van 8 weken te prikkelen. Het programma is gericht op trainen, advies over voeding en geeft tips hoe je je mindset kan veranderen voor een gezonder leven. Met Rock It geef je je lichaam een ultra gezonde boost. 

Meld je aan voor een nieuwe groep!

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

3 pijlers voor een top tijd en resultaat!

Gedurende 8 weken dagen volg je het Rock It programma. Je krijgt 1 keer per week een sessie van een personal trainer. Daarnaast kan je onbeperkt meedoen aan de bootcamp, hardlooptraining en Crosscamp. Wekelijks ontvang je emails over de pijlers training, voeding en gedrag. Deze drie pijlers gaan je helpen sterker, fitter en gezonder te worden in 8 weken. Hoe en wat je eet is super belangrijk daar wordt dus veel aandacht aan besteedt. Om je resultaat in kaart te kunnen brengen doen we vooraf en achteraf een lichaamsmeting en fittest.

ROCK IT

  • 1 x p/w small group training.
  • Programma van 2 maanden.
  • Deelname aan alle groepstrainingen.
  • Coaching op voeding, gedrag en trainen.

Het Rock It Programma is inclusief

Voedingsprogramma t.w.v. € 65
Bootcamp en hardlooptraining t.w.v. € 70

Deelname kosten

Rock It
119 euro per maand (duur 2 maanden)

Wanneer kies je voor Rock It?

Het Rock It programma wordt op basis van de deelnemers gemaakt. Je zal ervaren hoe je betere keuzes maakt en de discipline krijgt om je nieuwe leefstijl vol te houden. Door de trainingen word je sterker, je conditie beter en je voelt je energieker. Daarnaast kun je vooral trots zijn op jezelf.

Het programma is een zeer effectieve methode om op een gezonde manier vet te verbranden en tegelijkertijd spiermassa te behouden of zelfs op te bouwen.

Heb je nog vragen over het programma?

TOP