Bootcamp small group training in zoetermeer

Small group training in Zoetermeer

Ben jij een groepsmens en wil je gericht met een personal trainer aan de slag? Bij Body Rock kan je  trainen in een groep van 2 tot 4 personen. Met vrienden of familie bijvoorbeeld. Of aansluiten bij een bestaande groep. Zo combineer je de coaching en specifieke training van een personal trainer en de gezelligheid van een groep. 

Persoonlijke doelstellingen

Je personal trainer zal door vaste samenstelling van je groepje rekening houden met de persoonlijke doelen. De intensiteit en de oefeningen worden afgestemd op het niveau van de personen in de groep. Er wordt rekening gehouden met je beginpunt, lichaamstype om je beter te coachen en motiveren.

Small group training gratis proberen?

Je kunt gratis een keer meetrainen met een bestaande groep.

Informatie

Small Group Training Informatie

💪🏼❤️Motivatie door je vaste trainer
👨🏻‍🏫👩🏼‍🏫Coaching van je personal trainer
🥳🤩Plezier door het gezamenlijk sporten
🆙🔝Werken aan individuele doelstellingen
😋😤Variatie in oefeningen en intensiteit
🤑Betaalbaar want je deelt de kosten van je personal trainer

Afwisselende en motiverende oefeningen

Afhankelijk van de doelstellingen binnen de groep zijn verschillende cardio- en krachttrainingen mogelijk. We werken samen aan stabiliteit, coördinatie en lenigheid door te coachen op juiste uitvoering en balansoefeningen. Dit zijn geen ingewikkelde oefeningen op een balans bal maar oefeningen waar je sterker van wordt en het dagelijks leven makkelijker maken. Je personal trainer zorgt ervoor dat jullie bij de les blijven en dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Hoe zit dat met alle agenda’s?

Samen met de groep en de personal trainer bepaal je op welke dag en op welk tijdstip jullie willen trainen. Jullie personal trainer reserveert dan speciaal voor jullie groep de tijd wanneer jullie willen sporten.

Wacht niet langer start vandaag!

Laat Body-Rock je helpen je doelstellingen te behalen
TOP