Small group training

[ux_banner height=”400px” bg=”2887″ link=”#” text_color=”light” animated=”fadeIn” text_width=”50%” text_align=”center” text_pos=”center” parallax=”4″ parallax_text=”0″]

SMALL GROUP TRAINING

[/ux_banner]

[row]

[col span=”2/3″]

Wat is een small group training?

Ben jij een groepsmens maar wil je wel gericht aan de slag? Bij BodyRock kun je ook trainen in een groep van 2 tot 4 personen. Met vrienden of familie bijvoorbeeld. Of aansluiten bij een bestaande groep. Zo combineer je de coaching van een personal trainer en de gezelligheid van een groep. Small group training is samen met anderen hard werken aan je persoonlijke doel, onder begeleiding van een personal trainer, tegen een individueel lager bedrag.

Persoonlijke doelstellingen

Je personal trainer kan door de kleine groep rekening houden met de persoonlijke doelen van alle leden en stemt dan de oefeningen af op het niveau van de personen in de groep. Er wordt rekening gehouden met ieders lichaamstype en alle leden van de groep worden optimaal gecoached en gemotiveerd om maximaal resultaat uit de training te halen.

Van welke ruimte maken we gebruik?

Net als bij personal training is de sportlocatie afhankelijk van jullie voorkeuren. Buiten is er voldoende ruimte in bijvoorbeeld het Balijbos Zoetermeer, rondom het Stadshart of een van de vele parken die Zoetermeer rijk is. In combinatie met een abonnement is een small group training ook mogelijk bij Basic Fit Zoetermeer. Daar vind je een sportclub met de beste fitness faciliteiten tegen lage maandelijks kosten.

Afwisselende en motiverende oefeningen

Afhankelijk van de doelstellingen binnen de groep zijn verschillende cardio- en krachttrainingen mogelijk. We werken samen aan stabiliteit, coördinatie en lenigheid door te coachen op juiste uitvoering en balansoefeningen. Dit zijn geen ingewikkelde oefeningen op een balans bal maar oefeningen waar je sterker van wordt en het dagelijks leven makkelijker maken. Je personal trainer zorgt ervoor dat jullie bij de les blijven en dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Hoe zit dat met alle agenda’s?

Samen met de groep en de personal trainer bepaal je op welke dag en op welk tijdstip jullie willen trainen. Jullie personal trainer reserveert dan speciaal voor jullie groep de tijd wanneer jullie willen sporten.[divider width=”small”]

[/col]

[col span=”1/3″]

Small group training bij Body Rock is:

triangleicon Motivatie en coaching door een personal trainer
triangleicon Een personal trainer bij wie je terecht kan met al je vragen over training, voeding en gedrag
triangleicon Plezier door het gezamenlijk sporten
triangleicon Werken aan individuele doelstellingen
triangleicon Grote variatie aan oefeningen
triangleicon Betaalbaar doordat je de kosten deelt met anderen

[/col]

[/row]

[row]

[col span=”1/1″]

[apss_share]

[/col]

[/row]