Bootcamp Kickstart

8 weken lang een boost op je doelen!


Je leert hoe je makkelijker en leuker je doelen bereikt met onze clinics, er is een focus groep, onbeperkt bootcampen en meer.


Hieronder lees je alles wat je krijgt. 

Persoonlijk plan

Je krijgt een persoonlijk plan voor 8 weken. Je doelen zijn helder en haalbaar.

Je krijgt een clinic hoe je het best kan trainen in de bootcamp én met kettlebells.

In de core clinic leer je hoe jij je buik, rug en heup sterk maakt. Rugklachten bye bye!

In de focus groep kan je al je vragen stellen én blijf je gemotiveerd.
Wil je weten hoe je ervoor staat? Met onze speciale fittest kom je erachter!

Gedurende 8 weken kan je onbeperkt meedoen met alle HIIT en Running Bootcamp trainingen.

Hebben jou doelen de afgelopen maanden (of langer) plaats moeten maken voor iets anders? Wil je echt even aan jezelf werken? Weer lekker in je vel zitten? Met de Bootcamp Kickstart ga je lekker sporten met een plan! Voor 97 euro train krijg je 8 weken lang extra motivatie en kan jij:

 • Genieten van een gezond en fit lichaam.
 • De energie voelen die je krijgt van sporten.
 • Met je persoonlijk plan met een positieve blik naar je doelen kijken.
 • Blij bent als je in de spiegel kijkt en over straat loopt.

Na 8 weken zijn je conditie en kracht zijn verbeterd. Je bent en voelt je gewoon sterk. Je weet waar jij focus moet hebben om je geweldig te voelen. Die centimeters en kilo's kwijtraken, dat komt vanzelf!

Geef mij een kickstart!

Laat je gegevens achter en je krijgt de Bootcamp kickstart startdatum en informatie per mail van ons toegestuurd. Voor 97 euro doe je mee!

je gegevens zijn veilig bij ons. We gebruiken je gegevens alleen voor het toesturen van informatie.

“Ik voel me door het regelmatige sporten een stuk energieker! Blij om met een persoonlijk plan te trainen!”

  1. Je taille neemt toe.
  2. Je energie is op. Je onderneemt geen leuke dingen meer.
  3. De kilo’s zijn echt een ding.
  4. Je conditie is verdwenen.
  5. Je voelt je niet sterk en niet zeker van jezelf.
  6. Denken aan je doelen ontmoedigt je of het lijkt niet haalbaar.
  7. Het is lastig om positief te blijven.
 • Je wordt elke week sterker en fitter.
 • Je weet hoe jij je leven energieker en leuker maakt.
 • Je weet dat afvallen minder ingewikkeld is dan je denkt.
 • Je weet hoe je jouw doelen behaalt met een succes mindset.
 • Je snapt waarom je faalde in het verleden en onderneemt actie.
 • Je weet hoe je doelstellingen slim aanpakt en bent succesvol.
 • Je energie, zelfvertrouwen en positiviteit groeit met de week.
Laat je gegevens achter en je krijgt de Bootcamp Kickstart startdatum en informatie per mail van ons toegestuurd.
je gegevens zijn veilig bij ons. We gebruiken je gegevens alleen voor het toesturen van informatie.

Kickstart Bootcamp Groepslessen

Je krijgt 8 weken lang onbeperkt toegang tot onze toffe HIIT en Running Bootcamps. 7 dagen per week staan we klaar met toffe én effectieve trainingen voor je klaar.  Lees hier meer over onze Bootcamps en het rooster. 

Kickstart sessie 1: Kick-off Persoonlijk plan en fittest 

In de eerste sessie maak je jou persoonlijk plan. Je maakt de stappen naar succes helder en hangt hier acties aan zodat ze ook haakbaar zijn. En wat is er belangrijker om te meten? Daarom doen we een fittest. Zodat je weet waar je nu staat en waar je aandachtspunten liggen.

Kickstart sessie 2: Kettlebell Bootcamp Clinic 

Een toffe clinic met kettles en belangrijke body weight oefeningen. Je leert hoe je meer verbrand tijdens een training en een mooie spiertoning krijgt. Alles wat je in deze clinic leert kan je ook toepassen in de HIIT en/of Running Bootcamp. 

Kickstart sessie 3: Bootcamp Core clinic

Een sterke core maakt alles makkelijker. Je core is het centrale punt in je lichaam. Iedereen rug of heup klachten heeft weet hoe beperkend dat is.  Het voorkomt rug klachten en zorgt ervoor dat je lekkerder kan bewegen. In de Core clinic leer je hoe jij een ijzer sterke core krijgt, klachten tot het verleden behoren en een slankere taille dichtbij is. 

In deze sessie kijken we terug op de 8 weken. Je kan evalueren wat er werkte en wat niet. Je maakt persoonlijke doelen voor de komende 8 weken. Tot slot doe we natuurlijk de fittest uit de eerste sessie om te kijken hoeveel je vooruit bent gegaan. 

Kickstart Motivatie en tools

Tijdens de bootcamp kickstart heb je toegang tot de Kickstart Focus groep voor coaching door Personal Trainers. Je krijgt toegang tot onze Food app en uitgebreide informatie hoe die kan gebruiken. Want je als je wilt afvallen en ook als meer energie wilt krijgen is eten key. Je krijgt uitgebreide informatie over hoe je zelf je progressie kan meten met meting en weging tools.

Laat je gegevens achter en je krijgt de Bootcamp kickstart startdatum en informatie per mail van ons toegestuurd.
je gegevens zijn veilig bij ons. We gebruiken je gegevens alleen voor het toesturen van informatie.
100+

Kilo's verloren met onze werkwijze!

8,5

Body Rockers geven ons een 8,5

100%
Garantie op een hoger energie niveau

Personal Trainer Andrea

Sport en gezondheid zijn altijd mijn passies geweest. Sport is een uitlaatklep en ook waar je zelfvertrouwen uithaalt. Ik vind het super om de mensen dit ook te laten ervaren! Het helpen van mensen word ik oprecht blij van. Sporten is leuk en dat ga ik je laten ervaren!


Ik vind het belangrijk dat je traint naar jouw vermogen. Want jou eigen grenzen verleggen is super krachtig. Succes is voor iedereen haalbaar, dus zeker ook voor jou. Ik zou het geweldig vinden om met jou samen de uitdaging aan te gaan in de Kickstart. 

Personal Trainer Yuri

Je mindset, gezondheid en energie zijn je kostbaarste bezittingen. Als je één van deze drie kwijt bent dan voel je dat direct. Ik vindt het geweldig om jou jezelf te laten verbazen over wat je kan. Ik wordt enthousiast en blij als ik het plezier en energie zie van mensen na een breaktrough.


Die passie heb ik altijd gehad. Ik ben al sinds ik 20 ben een ”life hacker”. Ik zet alles op alles om een zinvol en tof leven te leiden. Ik vindt het geweldig om jou te laten ervaren dat een leven lang leren en groeien is een leven lang plezier is. Hoe dat eruit ziet is voor iedereen anders. Je komt erachter tijdens de Kickstart

Body Rockers over ons unieke programma

“Het is fijn om samen voor een gezond doel te gaan. Samen te sporten. Zowel voor je fysiek als mentaal. Veel aandacht geven anderen, daar krijg ik energie van en maakt me een gelukkig mens. Ik heb hier nu ook mijn balans in gevonden. Zelfzorg is Nr. 1”

"Mijn grootste inzichten zijn dat je altijd opnieuw kunt beginnen. Je hoeft het niet alleen te doen en door goed eten en bewegen krijg je meer energie. Ik heb mijn voedingspatroon niet súper veel aangepast maar verloor wel 7cm van m'n taille en 14cm van m'n heup."

"Sporten had veel invloed op mijn energie niveau en zekerheid. Ik heb ineens weer energie om ook in huis wat taken op te pakken én leuke dingen te ondernemen met de kinderen."

Laat je gegevens achter en je krijgt de Bootcamp kickstart startdatum en informatie per mail van ons toegestuurd.
je gegevens zijn veilig bij ons. We gebruiken je gegevens alleen voor het toesturen van informatie.
                   

Is bootcamp wel voor mij geschikt, want ik ben een beginnende sporter?

Bootcamp is voor alle niveaus geschikt. Wanneer je net start met sporten geven we jou juist extra aandacht in de trainingen. Daarbij krijg je advies over hoe je het beste naar jou resultaat toe kan werken. We zorgen ervoor dat je genoeg uitdaging uit de training haalt, zonder jezelf over te belasten.

Gaan de trainingen altijd door? Ook bij slecht weer?

De bootcamp trainingen van Body Rock gaan altijd door. Ook bij slecht weer starten we gewoon en korten de training eventueel in als de weersomstandigheden zeer extreem zijn. Zoals: storm, onweer of extreme kou met harde wind. 

Ik ben al best wel fit, zijn de trainingen wel uitdagend voor mij?

We zorgen ervoor dat iedereen wordt uitgedaagd in de trainingen. Het mooie aan bootcamp is dat je het zo zwaar kan maken als jezelf wil. Wil je wat extra uitdaging? Doe dan zeker mee met de HIIT en Running Bootcamp. 

Ik heb al meerdere sporten geprobeerd, dus twijfel of dit wel mijn ding is?

We bieden verschillende soorten trainingen aan, zoals Powerwalk, HITT en running bootcamp. Zo kun je regelmatig afwisselen, zodat je niet snel verveeld raakt. Ook kun  je altijd een gratis proefles boeken, zodat je eerst een training naar keuze kan uitproberen.

Ik raak snel geblesseerd is bootcamp dan wel iets voor mij?

Als je snel geblesseerd raakt is een goede en gecontroleerde opbouw van je trainingen super belangrijk. Om die reden zorgen we ervoor dat we je goed uitvragen voor we starten met de trainingen. Daarbij krijg je advies hoe je het beste jouw doelstelling kan bereiken. Mocht het nodig zijn, dan adviseren we je om extra krachttraining te doen om blessures te voorkomen. Daarbij werken er fysiotherapeuten en revalidatiedeskundige als trainers bij Body Rock, dus goed en onderbouwt advies is altijd in de buurt.

Ik wil graag afvallen is bootcamp dan geschikt om mijn doel te behalen?

Een gezonde leefstijl bestaat uit goede voeding, voldoende beweging en training. Bootcamp zorgt ervoor dat je op fysiek niveau uitgedaagd wordt. Dit zorgt voor een verhoogde verbranding van calorieën. Dit helpt je om af te vallen en daarbij is calorieën restrictie belangrijk om af te vallen. We kunnen je daarbij helpen. 

Ik heb rugklachten, kan ik meedoen aan de bootcamp?

Met rugklachten is het zeker mogelijk om mee te doen aan de bootcamps. In de trainingen train je naar jouw vermogen en werk je aan een sterkere core, benen en billen. Je hele lichaam wordt sterker.