Studenten Training

Voor 16,50 euro p/m onbeperkt trainen

Vraag een gratis proefles aan.

Studenten Training bij Body Rock

Als student kan je bij Body Rock onbeperkt sporten! We bieden voor studenten top trainingen in zoetermeer aan met studenten korting. Buiten sporten is lekker en je voelt Je er energiek en goed bij. Van beginner tot gevorderd krijgt een goede uitdaging. Je traint altijd onder begeleiding van één onze bootcamp trainers. Tijdens bootcamp train je je hele lichaam. Je bouwt kracht op en doet conditionele oefeningen die je fitter maken. De ene keer is de oefening in teamverband of spelvorm, de andere keer individueel. Hierdoor is elke training afwisselend. 

Waarom trainen als student?

Je bent al zo druk met school en vrienden toch? Studenten die bootcampen zijn sterker en hebben een goede conditie. Dit heeft niet alleen lichamelijk voordeel. Fitte studenten hebben een hogere cognitieve score dan niet fitte studenten. Door sporten schakel je makkelijker en sneller waardoor heb je snel goed overzicht hebt. Bootcamp zorgt er ook voor dat je beter met stress en druk om kan gaan. Bootcamp is ook een uitlaatklep waarop je even loslaat. Na de bootcamp kan je met een frisse blik naar je opdrachten kijken en beter leren. Tijdens het sporten in een groep heb je altijd contact met je omgeving. Je onderhoud hierdoor makkelijker je sociale contacten, zeker als je je vrienden meeneemt naar de training.

Trainen in Zoetermeer

Body Rock is gespecialiseerd in buiten trainingen, zoals bootcamp, in Zoetermeer. We trainen in het Balijbos, op het oude floriadeterrein en bij 'de trappen'. Het Floriade terrein is volledig aangelegd met bankjes, grasvelden, muurtjes en heuvels. Het is de ideale omgeving voor een full body work out. De trappen training zal je nog lang bij blijven en is geliefd en gehaat onder deelnemers. Je conditie en kracht worden flink uitgedaagd als je de trappen oprent en weer afdaalt, maar ook de kracht oefeningen zijn een leuke uitdaging. Zoetermeer en het Balijbos hebben de perfecte omgeving om buiten te trainen.

Ervaren en betrokken instructeurs

Je mag de beste kwaliteit verwachten van Body Rock. Onze instructeurs zijn namelijk doorgewinterde sporters en bootcamp experts. Al onze trainers begrijpen wat je lichaam wel en niet kan hebben. Daarom is er voor zowel een starter als de fanatieke sporter genoeg uitdaging. De trainers zijn geïnteresseerd in je en geven je tips om optimaal te trainen. We willen graag dat het goed met je gaat en dat je beter wordt. We zorgen voor aanmoediging als je moet bijzetten en geven ook aan wanneer je gas moet terugnemen.

Wil je weten welke Bootcamp bij jou past?

Vraag een gratis advies gesprek aan.
TOP