Over Body Rock

Wij willen dat jij je makkelijk en blij door het leven beweegt, je energiek voelt en daardoor op een slimme manier je doelstelling bereikt. Wij zijn er voor jou!  Of je net begint of al een tijdje bezig bent. Daarom geven wij iedereen een persoonlijke benadering, bieden de hoogste kwaliteit trainingen en creëren een plezierige omgeving om in te sporten. Bij ons werk je met een lach aan je doelstellingen. Zodat sporten behalve effectief ook mega leuk is! Wij begrijpen het belang van een goed opgebouwd trainingsplan. Jij werkt op jouw eigen manier aan meer energie. Om dit te bereiken zetten we ons voor, tijdens en na trainingen in om jou een top trainingservaring te geven.

Over onze werkwijze

Jeroen balk: Personal Trainer en Sportfysiotherapeut

Sporten en bewegen is een belangrijk onderdeel in mijn dagelijks bestaan. Ik sport bijna dagelijks en in mijn werk als Sportfysiotherapeut ben ik dagelijks bezig met het menselijk lichaam. Ik vind het geweldig om mensen het plezier van het bewegen te laten ervaren en ook hen te laten ervaren dat ze door te trainen steeds een grens te kunnen verleggen.

Als trainer vind ik het belangrijk om met een juiste techniek te werken, je techniek kunnen verbeteren zodat je je prestaties kan verbeteren en onderhouden. Ik geef graag uitdagende trainingen op ieders eigen trainingsniveau.

Oprichter: Yuri Beekman

Van jongs af aan ben ik al bezig met sporten. Trainen is voor mij een uitlaatklep. Het zorgt voor een rustige geest en een fit lichaam. Met dat voor ogen is Body Rock opgericht en uitgegroeid tot de outdoor trainingsspecialist van Zoetermeer. Sinds 2012 ben ik fulltime bezig met mensen sterker, fitter en gezonder te maken. Het mooiste werk wat er is.

De leefstijl vinden die bij je past, vanuit die gedachte ga ik met  je aan de slag. De gedachte training, voeding en mindset is verweven in mijn aanpak. Er is altijd een punt dat aandacht kan gebruiken, ook als je eerste doelstelling bereikt is. Ik hou je energiek, scherp en in beweging. Je zult de resultaten zien én voelen die horen bij de effort die je levert. We kijken samen naar je startpunt en zetten je doel scherp neer. Samen kijken we wat jij gaat doen om je doel te bereiken. Dat kan veel tegelijkertijd zijn daarom hou ik het proces in de gaten zodat jij kan genieten van de trainingen en resultaten die je boekt. Wat wil jij kunnen doen met meer energie, strakker en sterker lichaam?

Samira Unnik: Personal Trainer en  fysiotherapeut Msc

Het bewegen en in beweging krijgen van het lichaam fascineert mij enorm. Dat is ook de reden waarom ik afgestudeerd fysiotherapeut ben. Daarnaast vind ik het belangrijk om fit en sterk te zijn én een goed lichaam te hebben. Trainen en goed eten is daarom niet weg te denken uit mijn dagelijkse routine. Je kunt zoveel meer dan je denkt, als je het maar op de goede manier doet! En dat zal ik jou laten ervaren. Mijn passie voor trainen en mijn opleiding zorgen ervoor dat ik jou elke training weer ga motiveren. Door duidelijke uitleg, coaching en goed voorbeeld maak ik je fitter en sterker. Ik zeg altijd: meedoen is winnen! Dus; Start, zet door en je wint altijd!

About

Ons verhaal.
Onze missie.

Body Rock is de outdoor trainingsspecialist van Zoetermeer. Onze visie is dat buiten trainen in een groene en stille omgeving beter voor je is dan binnen. En daar staan we niet alleen in, want uit onderzoek blijkt dat buiten sporten in een groene omgeving rustgevend is voor je zintuigen. En dat de lucht in de buurt van bomen en planten schoner is. Ook is aangetoond dat in een groene omgeving trainen direct gunstig effect heeft op je stemming, bloeddruk en eigenwaarde.

Goed nieuws dus dat buiten trainen 🙂

 

Word happy en fit

I rock it Everyday of the week

Trainen bij Body Rock is meer dan alleen sporten. Bij ons krijgt iedereen persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk dat je jouw doelen behaald. Ook als dat alleen al is dat je je lekkerder in je vel wilt voelen. 

We creëren een plek waar jij je echt thuis voelt. Een plek waar jij jezelf kan zijn. Sporten is naast gezond, namelijk ook hartstikke leuk. We zorgen ervoor dat je met plezier naar de trainingen gaat, maar met nog meer plezier naar huis gaat. 

In de trainingen vieren we samen persoonlijk successen en overwinningen. Want wij vinden dat JIJ trots op jezelf mag zijn.

Je hoeft geen grote prestaties te behalen (dat mag natuurlijk wel). Maar alleen komen is al een reden om trots op jezelf te zijn.

Wij geloven erin dat een sterke mind en een sterk lichaam hand in hand gaan. In de trainingen coachen we jou dus ook op mindset. Zo krijg je meer motivatie, doorzettingsvermogen en een positieve kijk op het leven

Laten we samen fit en happy worden!

Kom mee trainen

Vraag een gratis proefles aan en doe mee met één van onze outdoor bootcamp trainingen.

Gratis proefles aanvragen