Team Body Rock 

 

Wij willen dat jij je makkelijk en blij door het leven beweegt, je energiek voelt en daardoor op een slimme manier je doelstelling bereikt. Wij zijn er voor jou!  Of je net begint of al een tijdje bezig bent. Daarom geven wij iedereen een persoonlijke benadering, bieden de hoogste kwaliteit trainingen en creëren een plezierige omgeving om in te sporten. Bij ons werk je met een lach aan je doelstellingen. Zodat sporten behalve effectief ook mega leuk is! Wij begrijpen het belang van een goed opgebouwd trainingsplan. Jij werkt op jouw eigen manier aan meer energie. Om dit te bereiken zetten we ons voor, tijdens en na trainingen in om jou een top trainingservaring te geven.

Yuri: Personal Trainer en Hoofdtrainer 

Ik ben de oprichter van Body Rock en al jongs af aan bezig met sporten. Het is voor mij een uitlaatklep en een plek om te groeien. Het zorgt voor een sterke geest in een fit lichaam. Met dat voor ogen is Body Rock opgericht en uitgegroeid tot de outdoor trainingsspecialist van Zoetermeer. Na verschillende management posities in de ICT ben ik sinds 2012 fulltime bezig met mensen sterker, fitter en gezonder te maken. Het mooiste werk wat er is.

De leefstijl vinden die bij jou past is mijn doel. Ik vindt je al geweldig. De  stap zetten om jezelf te willen groeien is top. Jou wil om te groeien gebruiken we om momentum te creeeren. Wat zou jij  doen met een energieker lichaam en sterkere mindset?

Jeroen: Personal Trainer en Running Bootcamp trainer

Sporten en bewegen is een belangrijk onderdeel in mijn dagelijks bestaan. Ik sport bijna dagelijks en in mijn werk als Sportfysiotherapeut ben ik dagelijks bezig met het menselijk lichaam. Ik vind het geweldig om mensen het plezier van het bewegen te laten ervaren en ook hen te laten ervaren dat ze door te trainen steeds een grens te kunnen verleggen.

Als trainer vind ik het belangrijk om met een juiste techniek te werken, je techniek kunnen verbeteren zodat je je prestaties kan verbeteren en onderhouden. Ik geef graag uitdagende trainingen op ieders eigen trainingsniveau. 

Samira: Personal Trainer en HIIT Trainer

Het bewegen en in beweging krijgen van het lichaam fascineert mij enorm. Dat is ook de reden waarom ik afgestudeerd fysiotherapeut ben. Daarnaast vind ik het belangrijk om fit en sterk te zijn én een goed lichaam te hebben. Trainen en goed eten is daarom niet weg te denken uit mijn dagelijkse routine. Je kunt zoveel meer dan je denkt, als je het maar op de goede manier doet! En dat zal ik jou laten ervaren. Mijn passie voor trainen en mijn opleiding zorgen ervoor dat ik jou elke training weer ga motiveren. Door duidelijke uitleg, coaching en goed voorbeeld maak ik je fitter en sterker. Ik zeg altijd: meedoen is winnen! Dus; Start, zet door en je wint altijd!

Andrea: PERSONAL TRAINER & NEW YOU TRAINER

Van jongs af aan is sport en gezondheid mijn passie. Het is een uitlaatklep maar ook iets waar ik zelfvertrouwen uit haal. Ik vind het tof om anderen dit ook te laten ervaren. Het helpen van mensen, daar ligt mijn passie. Als personal trainer ben ik niet alleen jouw coach maar ook jouw stok achter de deur. Sporten is leuk! Daarom is de bootcamp good fun! Mijn motto is dan ook: Make it a lifestyle, not a duty.

Ik ondersteun je en laat je met mijn kennis en passie ervaren dat je veel meer kan bereiken dan je denkt. Succes is voor iedereen haalbaar, dus ook voor jou! Ik ben klaar voor deze uitdaging. Ben jij dat ook?

stijn: HIIT trainer 

18 jaar jong en ontzettend sportfanaat. Zelf hockey ik al zo lang als ik me kan herinneren en tegenwoordig zit ik ook veel in de sportschool. Na wat saaie baantjes hier en daar kon ik voor Body Rock aan de slag en dat was een kans die ik (natuurlijk) met beide handen greep!

Mijn sportmotto is:

“Greatness is achieved through pain”

Dat wil ik dan ook graag terug laten komen in m’n trainingen. Wel op een leuke manier uiteraard 😉. 

Ik heb zelf altijd ontzettend veel plezier in sporten, dat enthousiasme laat ik je graag ervaren tijdens mijn trainingen! Dus hopelijk tot dan!

 

Petra: HIIT Bootcamp Trainer

Als Bsc Gezondheid en Maatschappij heb ik een brede kijk op gezondheid. Gezondheid staat centraal in mijn leven. Dat wil zeggen dat ik lichamelijk sterk en lenig wil zijn, mijn voedingspatroon gezond is en mijn mentale staat sterk en flexibel is; alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mijn doel is om een bijdrage te leveren aan jou gezondheid.

Bij Body Rock help ik je om zelf te ervaren wat het resultaat is van regelmatig sporten. Je gaat er lekkerder van in je vel zitten en hebt meer vertrouwen in je eigen kunnen. Dit uit zich ook in dagelijkse prestaties. Ik wil je enthousiasmeren met mijn vrolijkheid en openheid. Hierdoor blijf je gemotiveerd en kun je met plezier je doorzettingsvermogen vergroten. Jouw ervaring staat centraal bij wat we doen.

Denise: HIIT & NEW YOU TRAINER

Denise streeft bij haarzelf en voor haar omgeving naar de beste vorm van gezondheid. Inspanning, ontspanning en voeding zijn pijlers om goed voor zichzelf te zorgen. Ze gelooft dat het lichaam en hoofd nauw met elkaar zijn verbonden. Dit betekent dat Denise er in de training voor zorgt dat je lichamelijk lekker uitgedaagd wordt. 

Ook heeft Denise steeds aandacht voor het trainen van de Mind Muscle Connection. Door haar achtergrond als gedragswetenschapper en ervaring als sport coach weet ze hoe ze je kan blijven motiveren en kom je verder dan je dacht ooit te kunnen komen. Haar enthousiasme, creativiteit en openheid geven jou een gevarieerde training waar je voldaan van thuiskomt.

About

Ons verhaal.
Onze missie.

Body Rock is de outdoor trainingsspecialist van Zoetermeer. Onze visie is dat buiten trainen in een groene en stille omgeving beter voor je is dan binnen. En daar staan we niet alleen in, want uit onderzoek blijkt dat buiten sporten in een groene omgeving rustgevend is voor je zintuigen. En dat de lucht in de buurt van bomen en planten schoner is. Ook is aangetoond dat in een groene omgeving trainen direct gunstig effect heeft op je stemming, bloeddruk en eigenwaarde.

Goed nieuws dus dat buiten trainen 🙂

 

Word happy en fit

I rock it Everyday of the week

Trainen bij Body Rock is meer dan alleen sporten. Bij ons krijgt iedereen persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk dat je jouw doelen behaald. Ook als dat alleen al is dat je je lekkerder in je vel wilt voelen. 

We creëren een plek waar jij je echt thuis voelt. Een plek waar jij jezelf kan zijn. Sporten is naast gezond, namelijk ook hartstikke leuk. We zorgen ervoor dat je met plezier naar de trainingen gaat, maar met nog meer plezier naar huis gaat. 

In de trainingen vieren we samen persoonlijk successen en overwinningen. Want wij vinden dat JIJ trots op jezelf mag zijn.

Je hoeft geen grote prestaties te behalen (dat mag natuurlijk wel). Maar alleen komen is al een reden om trots op jezelf te zijn.

Wij geloven erin dat een sterke mind en een sterk lichaam hand in hand gaan. In de trainingen coachen we jou dus ook op mindset. Zo krijg je meer motivatie, doorzettingsvermogen en een positieve kijk op het leven

Laten we samen fit en happy worden!

Kom mee trainen

Vraag een gratis proefles aan en doe mee met één van onze outdoor bootcamp trainingen.

Gratis proefles aanvragen