Voedingsadvies

Lekker in je vel, energiek en blij met je lichaam!

  • Je wilt niet weer een dieet volgen, dat snel resultaat geeft maar je zoekt een plan wat je vol kan houden.
  • Je hebt voor je gevoel al alles geprobeerd, maar niks werkt echt.
  • Je hebt al te vaak gezegd: morgen begin ik opnieuw!

Je wil fit, energiek en blij met je lichaam zijn. Maar wat is dat?

Wij kunnen je helpen om dit uit te vinden en te bereiken! Ons voedingsadvies gaat verder dan een schema. Voeding en leefstijl gaan hand in hand. Samen gaan we kijken naar wat voor jou werkt en hoe jij een gezonde leefstijl ontwikkelt die moeiteloos is. We gaan met voeding en mindset aan de slag. Alleen dan kun je echt lekker in je vel zitten.

 

Het kan ook gewoon normaal

Stel je voor dat…

  •  Jouw nieuwe voedingsgewoontes je makkelijk afgaan. Het voelt niet als diëten.
  • Je bent niet continue gefocust op je doelstelling, want je voelt je lekker in je vel.
  • Jij focust je op een manier van eten die voor de lange termijn werkt.
  • Je zit lekker in je vel en barst van de energie.
  • Je hebt jouw leefstijl onder controle hebt én geniet van het leven.
  • Je bereikt jouw doel en dat geeft jou een onoverwinnelijk gevoel.

Gezonde leefstijl, die voor JOU werkt!

1 op 1 coaching op voeding

 

Wij kunnen je helpen om die gezonde leefstijl te ontwikkelen. Zodat je lekker in je vel, bomvol energie en blij met je lichaam bent.

Onze voedingscoach helpt je met een uitgebreid plan, om je doelstellingen op een gezonde manier te behalen. Je kunt bij ons terecht als…

…je wilt afvallen maar dit is je nog niet blijvend gelukt.
…je op gewicht wilt blijven, maar af blijft vallen.
…je een sportvoedingsadvies wil om beter te presteren.
…je last hebt van je spijsvertering (darmen en maag).
…je last hebt van energiedips en meer energie wil hebben.
…je lekker en strakker in je vel wilt zitten.

 

Jouw voedingscoach

Let’s get healthy en fit!

Wil je een langdurige oplossing met focus op je eigen doelen? We hebben twee oplossingen voor je:

About

Yuri Beekman voedingscoach

 

 

Yuri Beekman, de oprichter van Body Rock, heeft sinds 2012 ervaring met voedingsprogramma’s maken waarmee al tientallen mensen hun doelen hebben bereikt.

Als je goed eet op een manier die voor jou werkt zal je merken dat je al energieker in het leven staat. Dat is de eerste stap. De tweede stap is kijken naar jouw doelen en je voeding en leefstijl hierop aanpassen. Het is vaak al zo eenvoudig als minder grote porties eten, wel of juist geen tussendoortjes en weten wanneer je de verleiding moet weerstaan en juist even aan moet grijpen.   

Ik kan je helpen met je doel en zorgen dat je je binnen de kortste keren energieker voelt. Je krijgt een compleet leefstijladvies met een eetschema die is toegespitst op jouw huidige leven. Je zal de resultaten zien én voelen die horen bij de effort die je levert. We kijken samen naar je startpunt en zetten je doel scherp neer.

Veelgestelde vragen

Ik twijfel tussen een voedingsschema en 1 op 1 coaching

Het quickstart voedingsschema is voor jou als je zelfstandig aan de slag wilt zonder coaching. Als je kiest voor 1 op 1 coaching, dan krijg je begeleiding van jouw voedingscoach gedurende 8 weken.

Ik heb al meerdere diëten gevolgd. Hoe weet ik of dit programma werkt?

Een voedingsplan of coaching kan je altijd helpen je doelstellingen te bereiken. Ik bouw je voedingsplan op rond je huidige leefwijze. Uiteraard moet je altijd zelf de effort leveren voor het resultaat. Ik ga je helpen de sweetspot van moeiteloos je doelen halen te vinden, jij kan ze dan volhouden. Je zult merken dat je na een paar weken sowieso al lekkerder in je vel zit door je nieuwe voedingspatroon, daarna wordt het een gewoonte.

Hoelang duurt de coaching?

Kies je voor een 1-op-1 traject dan gaan we twee maanden samen aan de slag. Naast de uitgebreide intake hebben we tussentijds een call om jouw voortgang te bespreken. En sluiten we het traject af met een meting. Kies je voor een quickstart voedingsschema, dan krijg je een programma voor 8 weken. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag met het schema en de tools die je hebt gekregen. 

Waar is de coaching?

Kies je voor 1 op 1 coaching, dan hebben we onze intake en tussentijdse coachsessie op mijn kantoor in Zoetermeer. Ook kunnen we bellen via Skype of WhatsApp mocht dit beter uitkomen. Het quickstart voedingsschema is volledig online te volgen. We hebben een korte telefonische intake van 30 minuten.