Body Rock helpt jou sterk, energiek en blij in je leven te staan.

Meet the team
Onze waarden 

Onze Waarden

Fit and happy
Sporten moet effectief zijn, maar niet saai. Als je lacht dan is alles makkelijker vol te houden. Bij ons train je hard en lach je hard.

Geef 't Liefde
Bij Body Rock werk je met liefde aan je fitheid en leefstijl doelen. Hoe meer liefde, tijd en aandacht je het geeft, hoe beter en duurzamer je resultaten. De liefde die je geeft krijg je dubbel terug in de vorm van een tof, gezond en energiek leven. 

Win - Win
Wil jij regelmatig kunnen sporten? Met gevarieerde lessen en leuke trainers? Mooi! Onze trainers delen hun passie en liefde voor sport graag met je! Jij wint op je leefstijl doelen en wij winnen. Iedereen blij! 
 
Hoogste kwaliteit trainingen
In elke bootcamp is ruim 10 jaar professionele ervaring in bootcamp en resultaat gerichte programma's verweven. Dit merk je niet in de eerste paar lessen. Dit merk je wel als je sterker blijft worden, steeds nieuwe doelen bereikt en je conditie blijft verbeteren. 

Team Body Rock

Yuri Beekman

Yuri Beekman is een veelzijdige ondernemer, personal trainer en docent met een passie voor fitness en gezondheid. Hij heeft ruim 12 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl en het behalen van hun sportieve of afslank doelen. Yuri is docent personal trainers en bootcamp trainers voor Sport&People en begeleidt personal trainers op het gebied van trainerschap, ondernemerschap en leefstijlcoaching. Naast zijn werk als ondernemer en docent, geeft Yuri ook zelf personal training en bootcamp sessies, waarbij hij zijn expertise en enthousiasme inzet om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Jeroen Balk

Personal Trainer

Running Bootcamp trainer

Samira van Unnik

Personal Trainer


Lorraine Weissglas

HIIT Trainer

Bootcamp Trainer

Marjon van Oosten

Personal Trainer

Bootcamp Trainer


Camiel Roskamp

HIIT trainer


Irene Gruijic

HIIT Trainer


Body Rock Trainer worden?

Wil je trainer bij Body Rock worden? Tof! We zijn altijd opzoek naar HIIT trainers die in zoetermeer training willen geven!


Lijkt het je tof om mensen te trainen en motiveren? Laat je naam en email adres achter.


We nemen contact met je op om snel kennis te maken. 
50%
Yes ik wil trainer worden 

Wat body rockers over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Betere beslissing!

Enthousiaste, motiverende trainers die van elke training weer een feestje weten te maken. Groot aanbod in trainingen, voor ieder wat wils. Heerlijk in de buitenlucht en een super leuke sfeer altijd. Een van mijn betere beslissingen om lid te worden van Bodyrock!
Voor iedereen, persoonlijk en positief
Bij de trainingen van Body Rock kan iedereen meedoen en staan persoonlijke aandacht en een positieve vibe centraal. De trainers zijn enthousiast en het aanbod van het aantal trainingen per week is groot. De extra challenges, sportdagen etc zorgen voor extra plezier.
Healthy body, healthy mindset
Voeding, sporten en mentale mindset hangt allemaal samen! Wanneer ik sport, gezond eet en mij bewust ben van hoe ik me voel, ben ik oprecht een leuker persoon! Ik ben nu sinds één jaar moeder en het gaat 24/7 door. Daarom is een gezonde mindset extra belangrijk.