Onze missie

Body Rock helpt je makkelijker en blij door het leven te bewegen. Door sporten voel jij je energieker en sterker met meer stamina! Daardoor kan je op een slimme manier je doelstelling bereikt.

Meet the team
Onze waarden 

Onze missie

Wij willen dat jij je makkelijk en blij door het leven beweegt, je energiek voelt en daardoor op een slimme manier je doelstelling bereikt.

Meet the team
Onze waarden

Onze Waarden

Wij zijn er voor jou

Bij Body Rock werken we om jou fit en happy te maken. Als je net begint of al even lekker bezig bent. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een les die jou uitdaagt. Je groeit maand na maand tot een fitter en blijer mens.

Met een grote glimach
Als je lacht dan is alles makkelijker. Bij ons werk je dus met een glimlach aan je fitheid en persoonlijke doelen. We nemen je fitheid serieus en zorgen dat je fitter wordt. Jij sport om een leuker en energieker leven te leiden. Sporten moet effectief zijn en is ook gewoon heel erg leuk!

Beste ervaring
Jouw positieve ervaring is onze motivatie. Jij werkt op jouw eigen manier aan je doelen. Wij zetten ons voor, tijdens en na trainingen in om jou de beste sportervaring te geven. Zodat jij regelmatig wilt komen sporten en wij onze passie kunnen uitoefenen!

Hoogste kwaliteit trainingen
Je voelt je zoveel beter als je zeker weet dat je aan je doelen gewerkt hebt. Wij hebben de gouden driehoek. Wij begrijpen het belang van een goede opleiding, een solide trainingsplan en uitstekende coach zijn. Jij krijgt dus de hoogste kwaliteit trainingen.

Positieve energie
Energie werkt aanstekelijk. Als wij positief zijn ben jij het ook. Zo wordt je onderdeel van de groeiende groep Body Rockers die met plezier en met veel energie in het leven staan.

Team Body Rock

Yuri

Hoofdtrainer

Personal Trainer

Jeroen

Personal Trainer

Running Bootcamp trainer

Andrea

Personal Trainer

HIIT trainer

Cheryl

Personal Trainer

HIIT Trainer

Body Rock Trainer worden!

Wil je trainer bij Body Rock worden? Tof! We zijn opzoek naar HIIT trainers in zoetermeer voor de wijken Rokkeveen en Oosterheem


Interesse? Laat je naam en email adres achter.


We nemen contact met je op om 15 minuten kennis te maken. 
50%
Yes ik wil trainer worden 

Samira

Personal Trainer

HIIT trainer

Petra

HIIT Trainer


Camiel

HIIT trainer


Lorraine

HIIT Trainer


Marieke

HIIT Trainer


Irene 

HIIT Trainer

Running Bootcamp trainer

Rianne 

Back Office Held


Wat body rockers over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Betere beslissing!

Enthousiaste, motiverende trainers die van elke training weer een feestje weten te maken. Groot aanbod in trainingen, voor ieder wat wils. Heerlijk in de buitenlucht en een super leuke sfeer altijd. Een van mijn betere beslissingen om lid te worden van Bodyrock!
Voor iedereen, persoonlijk en positief
Bij de trainingen van Body Rock kan iedereen meedoen en staan persoonlijke aandacht en een positieve vibe centraal. De trainers zijn enthousiast en het aanbod van het aantal trainingen per week is groot. De extra challenges, sportdagen etc zorgen voor extra plezier.
Healthy body, healthy mindset
Voeding, sporten en mentale mindset hangt allemaal samen! Wanneer ik sport, gezond eet en mij bewust ben van hoe ik me voel, ben ik oprecht een leuker persoon! Ik ben nu sinds één jaar moeder en het gaat 24/7 door. Daarom is een gezonde mindset extra belangrijk.

Onze programma's

New You Online

Upgrade jezelf naar een slank en sterk lichaam en een positieve mindset. In 3 maanden volg je online ons unieke programma met voeding, mindset coaching en online trainingen.

Personal Training

Samen met je personal trainer je doelen bereiken. Voor elke uitdaging direct een oplossing. Je trainer doet er samen met jou alles aan om op een leuke manier fit te worden en te blijven.

Onze groepslessen

Powerwalk

Met Powerwalk ga je in  een gezellige groep stevig wandelen. Je werkt ook aan je kracht en lenigheid. De oefeningen zijn voor iedereen uit te voeren. De leukste manier om fit te worden.

Bootcamp

In onze HIIT of Running Bootcamp krijg je een betere conditie en wordt je sterker. Altijd in een motiverende groep en onder begeleiding van een opgeleide trainer. 7 dagen per week toffe groepslessen.