BODY ROCK BOOTCAMP

Body Rock Bootcamp is opgericht uit liefde voor sport en welzijn. Onze top trainers zijn gedreven om mensen fit en happy te maken. Of je nu kiest voor de Running Bootcamp of de Bootcamp training; ons doel is om je een bootcamp te laten ervaren waarin je goed traint én elke keer het maximale uit jezelf haalt. 

Je kan bij ons terecht voor heerlijke buitentrainingen. Ze zijn tof en voor iedereen mee te doen.

Vind jij het heerlijk om in de frisse buitenlucht te zijn? En ben je op zoek naar een sportieve uitdaging? Je start om een doel te bereiken en blijft komen omdat het zo leuk is en gewoon goed voelt.

Gratis proefles aanvragen


Laat hieronder je gegevens achter en je krijgt van ons een uitnodiging om te komen. 

Ons lesrooster

Maandag
Bootcamp  19.00 uur in Rokkeveen
Running Bootcamp 19.30 uur in Rokkeveen
Bootcamp  20.00 uur in Rokkeveen

Dinsdag
Bootcamp  20.00 uur in Rokkeveen

Woensdag
Bootcamp 19.00 uur in Rokkeveen
Bootcamp 20.00 uur in Rokkeveen

Donderdag
Bootcamp  19.30 uur in Rokkeveen

Vrijdag
Bootcamp 9.00 uur in Rokkeveen

Zaterdag
Running Bootcamp 9.00 uur in het Buytenpark

Zondag
Bootcamp 9.00 uur in Rokkeveen

320.000

Zoveel calorieën verbranden Body Rockers samen per maand

8,5

Het cijfer dat Body Rockers onze groepslessen geven

90%

Voelt zich veel energieker dan voor ze bij Body Rock startten met sporten

Dit is wat Body Rockers zeggen :)

Leuke, effectieve en ook veel keus uit trainingen. Ik kan kiezen uit elke dag van de week, waardoor ik altijd 2-3 keer per week kan sporten. Top!!! 

Vicky

Bij de trainingen van Body Rock kan iedereen meedoen. Super dat er persoonlijke aandacht is en de positieve vibe centraal staat.

Jeanne Marie

Tarieven

5X PER MAAND

ABONNEMENT

vanaf

27
Per maand
 • 5x per maand bootcamp meedoen.
 • Altijd onder leiding van een opgeleide trainer.
 • App om je voortgang te meten.
 • App voor een voedingsplan en je eten te loggen.
 • Kies zelf je abonnementsduur 12 of 6 maanden
Proefles aanvragen
Meest gekozen

ONBEPERKT FIT

ABONNEMENT

vanaf

37
Per maand
 • Onbeperkt bootcamps meedoen.
 • Altijd onder leiding van een opgeleide trainer.
 • App om je voortgang te meten.
 • App voor een voedingsplan en je eten te loggen.
 • Kies zelf je abonnementsduur 12 of 6 maanden.
PROEFLES AANVRAGEN

FLEXIBEL TRAINEN STRIPPENKAART

vanaf
58
Eenmalig
 • 5x of 10x trainen
 • Altijd onder leiding van een opgeleide trainer.
 • Bootcamp via de app inplannen
 • 6 of 12 maanden geldig
Proefles aanvragen
Actie

STUDENTEN FIT

ABONNEMENT

vanaf

21
Per maand
 • Onbeperkt bootcamps meedoen.
 • Altijd onder leiding van een opgeleide trainer.
 • App om je voortgang te meten.
 • App voor een voedingsplan en je eten te loggen.
 • Kies zelf je abonnementsduur 12 of 6 maanden.
PROEFLES AANVRAGEN

Kom je een gratis proefles meedoen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt een uitnodiging in je mailbox. 

Body Rock Bootcamp is meer is dan een lesje

Uniek programma  

Je merkt door onze unieke programma's binnen 6-8 weken verschil in je conditie en kracht. Maar de uitdaging is om je daarna ook nog kracht en conditie te laten winnen. Je lichaam raakt gewend aan eenzijdige inspanning. Om die reden maken we elke 8 weken een nieuw trainingsprogramma. Zo wordt je hart, longen en spieren steeds opnieuw geprikkeld én blijf jij fitter worden.

Body Rock Leefstijl App

Heb je een doel zoals afvallen of je conditie verbeteren? Meer bewegen overdag? De beste manier om je leefstijl doelen te bereiken is door bij te houden wat je activiteiten zijn. Je hierdoor zie je hoeveel kcal je verbrand hebt tijdens de lessen of andere activiteiten. En je kan met je persoonlijke voedingsplan zien hoeveel je kan eten. 

Gezellig volle groepen

We willen je graag motiveren en kunnen coachen. Groepstrainingen zijn groot genoeg voor gezelligheid en klein genoeg om je persoonlijke aandacht te geven. Zo snappen we je sterke punten en waar je aan werkt. Zo kunnen we je goed motiveren en inspireren om alles uit jezelf te halen. 

Persoonlijk, kennisrijk en oprecht

We geven de trainingen omdat we willen dat jij de kracht en conditie opbouwt die je nodig hebt om lekker blessure vrij te leven. We passen onze coaching aan op jouw behoefte. We geven leefstijl coaching als dit nodig is en geven een advies wat hoort bij jou. 

7 dagen per week open en meerdere lessen per dag

Bij ons kan je elke dag terecht voor een toffe bootcamp training. Je hebt dus elke dag de kans om aan je gezonde leefstijl te werken.

Er is in de ruim 5 jaar dat ik bij Body Rock train veel veranderd, zonder zijn eigen gezicht te verliezen. Nog steeds een leuke, goede en gezellige club met trainers met  verstand van zaken! 

Natascha

Ik tennis regelmatig en ik merk dat mijn spel vooruitgaat doordat ik fitter ben geworden. Ik heb een betere spierbeheersing en stabiliteit .

Charles

Vraag je gratis proefles hier aan :)
Laat je gegevens achter en je ontvangt een uitnodiging in je mailbox. 

Body Rock is een onwijs gezellige club met trainers vol kennis en skills om je te motiveren. Denkend in mogelijkheden, innoverend en met oog voor de wensen en behoeften van de leden. Trots dat ik onderdeel ben van bodyrock 💪🏻

Deb

Ik ben gestart toen ik niet zo lekker in m'n vel zat. In mijn werk ging het ook niet lekker. Samen buiten trainen zorgt er altijd voor dat ik weer lekker in mijn vel zit en de voldoening mee naar huis neem. Nu is het gewoon lekker sporten.

Gitta

Veel gestelde vragen over bootcamp

Ik ben een beginnende sporter, mijn conditie is nul, is bootcamp wel voor mij geschikt?

Zeker! Bootcamp is geschikt voor beginnende sporters. Je werkt afwisseld aan conditie en kracht. Hierdoor zal je de eerste weken veel vooruitgang merken! Daarbij krijg je advies over hoe je het beste naar jouw doel toe kan werken. We zorgen ervoor dat je genoeg uitdaging in de training krijgt, zonder dat jij spieren overbelast.

Ik sport regelmatig zijn de trainingen wel uitdagend voor mij?

Absoluut! Het mooie aan onze bootcamps is dat je het zo zwaar kan maken als zelf wilt. Daarbij zien we als je meer aankan. Dus zal je uitgedaagd worden om sneller de oefeningen te doen of te rennen. Dit is de Bonus die je verdient als je fit bent ;). Kortom je kan veel voordeel halen, of het nu hardlopen, voetbal, volleybal, basketbal of de sportschool is wat je nu doet, we vinden altijd een manier om je conditie te verbeteren en sterker te maken.

Ik wil graag afvallen is bootcamp geschikt om mijn doel te behalen?

Zeker! Als je vet wilt verbranden is bootcamp dus super effectief. Bootcamp zorgt ervoor dat je spieren, hart en longen harder gaan werken. Om af te vallen is het belangrijkste dat je minder calorieën eet dan je verbrandt. Tijdens de bootcamp verbrand je veel calorieën. Die hogere verbranding gaat ook na de training door. Dit helpt om af te vallen. Je zal na een paar weken merken dat je strakker wordt. Met onze app kan je een voedingsplan instellen zodat je precies weet hoeveel je kan eten om je doelen te bereiken.

Ik heb al meerdere sporten geprobeerd, ik vind niets echt leuk. Wat is er anders aan bootcamp?

Bootcamp is anders omdat het de unieke combinatie is van in een groep trainen, je ontmoet vele mensen en sport samen dat zorgt voor gezelligheid en verbinding. Elke les is uitdagend omdat je werkt aan conditie en kracht. Je merkt echt resultaat en verleg je elke keer (ongemerkt) je grenzen. Doordat je buitensport heb frisse lucht. En tot slot heb je een gevarieerde training waardoor je nooit verveeld raakt.

Gaan de trainingen altijd door? Ook bij slecht weer?

De bootcamp trainingen van Body Rock gaan altijd door. Ook bij slecht weer starten we de trainingen. Als de weersomstandigheden zeer extreem zijn dan korten we de training in of trainen op een locatie waar je er geen last van zal hebben.

Ik raak snel geblesseerd is bootcamp dan wel iets voor mij?

Als je snel geblesseerd raakt is een goed en gecontroleerd opbouwen van sporten super belangrijk. We vragen je goed uit voor je start. Daarbij krijg je advies hoe je het beste jouw doelstelling kan bereiken. Mocht het nodig zijn, dan adviseren we je naar een fysio te gaan of om een extra oefening te doen om blessures te voorkomen.

Hoe ziet een bootcamp bij Body Rock eruit? Wat kan ik verwachten?

Je wordt ontvangen door de trainer. Na een praatje en een warming up start de training. De training bestaat uit 1 of meerdere korte workouts. In elke les train je elke spier in je lichaam én je conditie.

Ik heb rugklachten, kan ik meedoen aan de bootcamp?

Met rugklachten is het zeker mogelijk om mee te doen aan de bootcamp. In de trainingen train je naar jouw vermogen. Met lichaamgewichtoefeningen en kettlebells, ropes en andere spullen werk je bij elke oefening aan sterkere core. Wel raden we aan om je bootcamp te doen én bij je fysio te blijven. Je fysio maakt je los en controleert en tijdens de trainingen maken wij je fitter en sterker.

Kan ik kracht opbouwen en sterker worden met bootcamp?

Als je sterker wilt worden en voelen dan is bootcamp een top oplossing. Je wordt met bootcamp geen bodybuilder. Dus als je echt gespierd wilt worden dan is de sportschool een betere keus. Met bootcamp bouw je elke les kracht op. Je zal met bootcamp op twee manieren sterker worden. Met buikspieroefeningen, rugoefeningen, schouder en triceps oefeningen worden specifieke spieren aangesproken. Je wordt specifiek in die spier sterker. De tweede manier is met oefeningen waarbij een groot deel of zelfs alle spieren kracht moeten leveren. Hierdoor verbetert je motoriek en leren spieren samenwerken. Je hele lichaam wordt met deze oefeningen sterker.

Ik wil meer conditie opbouwen. Hoe kan bootcamp hierhij helpen?

Tijdens onze lessen werken we aan je algemene conditie én je spierconditie. In de sportschool doe je een krachtoefening en daarna een conditieoefening. Bij bootcamp ga je korte stukken hardlopen, doen we een hoge intensiteit training of een heerlijke trappen training. Met al deze trainingsvormen gaat je hartslag omhoog en ga je dieper ademen. Hierdoor kan je meer zuurstof binnenhalen. Die extra zuurstof geeft je spieren energie om door te gaan. Elke keer als je traint wordt je lichaam beter in het binnenhalen van zuurstof én worden je spieren beter in het opnemen van de zuurstof.