Probeer een training 

Gratis bootcamp proeftraining Zoetermeer

Wil je fitter en sterker worden? Afvallen? Lekker in je vel zitten? En genieten van meer energie? Bij ons train je in een gemotiveerde en gezellige groep, terwijl je aan je doelstellingen werkt. Kom ook lekker buiten sporten in Zoetermeer. Doe mee met één van onze groepstrainingen, zoals de bootcamp, HIIT training of running bootcamp.

  • Trainen in een gemotiveerde en gezellige groep.
  • Onder begeleiding van leuke en ervaren trainers.
  • Altijd lekker buiten sporten met frisse lucht
  • Zelfs in de groep persoonlijke aandacht voor jou.
  • Buitentrainingen voor ieder niveau.
  • Elke dag van de week bootcamp trainingen.

 

Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur een uitnodiging om deel te nemen aan een training naar keuze.

Gratis proefles aanvragen

Je kunt bij ons al trainen vanaf

25/pm

 

Om je extra te motiveren hebben we altijd leuke aanbiedingen of extra’s. Vraag ernaar bij je aanvraag.

 

Gratis proefles aanvragen

Powerwalk

Speciaal voor de liefhebbers van wandelen en buiten zijn bieden we nu powerwalk aan. Deze krachtige manier van wandelen waarbij je met spelvormen ook aan sterkere spieren en botten werkt.

Steeds meer mensen bewegen buiten. Lijkt het jou ook heerlijk om in de frisse buitenlucht te bewegen? En ben je op zoek naar een gezellige groep? Onze trainer zorgt ervoor dat jij een leuke les van ongeveer 60 minuten hebt én speels uitgedaagd wordt. 

HIIT training

Met  de High Intensity Interval Training Bootcamp verbrand je veel calorieën en bereik je snel resultaat. Functionele oefeningen worden afgewisseld met sprintjes en korte rustperiodes.

HIIT Bootcamp is een uitdaging voor iedereen die lekker wil knallen en snel veel kcal wil verbranden. Voor beginnende sporters is het goed omdat je zelf je tempo kan bepalen en voor de fittere sporter mooi omdat je jezelf maximaal kan uitdagen. 

Running bootcamp

In deze training combineren de originele bootcamp training met hardlopen.  In deze training ga je eerst een stuk hardlopen en daarna krijg je een flinke workout! 

Deze training is zeer geschikt voor hardlopers, die willen werken aan een sterker lichaam. Om goed te kunnen hardlopen heb je een sterke core en sterke benen nodig. Tijdens de Running Bootcamp besteden we daar gericht aandacht aan.

About

Ons verhaal.
Onze missie.

Body Rock is de buitentraining specialist van Zoetermeer. Onze visie is dat buitentrainen en bootcamp in een groene omgeving met frisse lucht beter voor je is dan binnensporten in een sportschool of hal. En daar staan we niet alleen in, want uit onderzoek blijkt dat buiten sporten in een groene omgeving rustgevend is voor je zintuigen. En dat de lucht in de buurt van bomen en planten schoner is. Ook is aangetoond dat sporten (buiten) in een groene omgeving direct gunstig effect heeft op je stemming, bloeddruk en eigenwaarde. Buiten fitness zal je een stuk beter laten voelen, je hoeft alleen maar naar onze lessen te komen. 

GRATIS PROEFLES

Probeer één van onz trainingen nu gratis.

 

Afwisseling met soorten trainingen: HIIT, Running bootcamp en Powerwalk

 

Gratis proefles aanvragen

Wat kan je verwachten van onze trainingen?

Trainen bij Body Rock Zoetermeer is meer dan alleen sporten. Bij ons krijgt iedereen persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk dat je jouw doelen behaald en dat doe je het makkelijkste je al lekkerder in je vel zit en fitter voelt. 

Body Rock is een sportschool buiten. We creëren een plek waar jij je thuis voelt. Een plek waar jij jezelf kan zijn. Sporten is naast gezond, namelijk ook hartstikke leuk. We zorgen ervoor dat je met plezier naar de trainingen gaat en met nog meer plezier naar huis gaat. 

In de trainingen vieren we samen persoonlijk successen en overwinningen. Want wij vinden dat JIJ trots op jezelf mag zijn. Sporten om het sporten is top. Grote prestaties zijn echt zo 2018. Elke week komen sporten en je leven erop aanpassen is een goede reden om trots op jezelf te zijn. 

Ben je daar al? Dan kunnen we je zeker uitdagen. Onze lessen worden bezocht door beginnende sporters tot marathon lopers. Dit komt omdat….

…wij geloven dat een sterke mind en een sterk lichaam hand in hand gaan. In de trainingen coachen we je op mindset en doorzettingvermogen met een glimlach. Zo krijg je meer motivatie en een positieve kijk op het leven en behaal je jou doelstellingen makkelijker

Laten we samen fit en happy worden!

GRATIS MEEDOEN?

Probeer één van onze groepstrainingen

in zoetermeer nu gratis.

Elke doordeweekse dag in de ochtend en avond sporten in Zoetermeer

 Op zaterdag en zondag ochten verschillende trainingen

Op diverse locaties in Zoetermeer: Rokkenveen (Balijbos), Buytenwegh (Buytenpark) en Heempark (Oosterheem)

Afwisseling met 3 soorten trainingen: Powerwalk, HIIT en Running bootcamp

 

Gratis proefles aanvragen

Dit vinden onze klanten van

de bootcamps

Lekker trainen met motiverende trainers en een afwisselende programma. Het krijgen van tips om sterker te worden en beter te trainen zijn vanzelfsprekend bij Body Rock. Ga zo door!

Jaap

3 jaar geleden met de bootcamp begonnen. Nooit een sport lang vol kunnen houden, maar de bootcamp bij Body Rock is anders. Superleuk en gezellig. Iedereen op zijn eigen niveau. De ontspannen sfeer en persoonlijke begeleiding in de groep zorgen ervoor dat je je goed voelt.  Ook op de momenten dat je minder sterk bent dan de rest. Leuke trainingen van leuke trainers! Ik voel me sterker dan ooit . Zowel lichamelijk als mentaal.  Kortom… ik voel me goed en happy!!!

Marjolein

Na een redelijk sportloos leven werd het voor mij tijd om af te vallen en fit te worden. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet, en dat ik dat hier bij Body Rock heb gedaan! Ik sport inmiddels al tien maanden met veel plezier. Echt toptrainers die je keihard laten werken en je motiveren, welk niveau je ook hebt. Vriendelijk en toegankelijk, met een hele gezellige groep medesporters. Ik ga na elke training met een voldaan gevoel naar huis. I love it!

Vicky

De trainers beschikken over kennis en capaciteit op elke sporter uit te dagen en te motiveren. Ze zijn deskundig, oprecht enthousiast en ook verbindend. 

Talat

Trainen bij Body Rock is gewoon supertof. De mensen zijn leuk. Iedereen helpt elkaar om tot een hoger niveau te komen. Bij Body Rock start je misschien om af te vallen of fitter te worden, maar uiteindelijk ga je niet meer weg omdat het zo leuk is.

Max

Half juni gestart met proefles running bootcamp wat een ervaring en aandacht voor houding en techniek super. Toch ook even Bootcamp training geprobeerd tja toen was ik verkocht. De gezelligheid de persoonlijke aandacht en motivatie brengen mij zover dat ik mijn grenzen nog steeds aan het verleggen ben. Trainers in één woord geweldig. Hoop dan ook nog lang te kunnen trainen.

Yvonne

Veelgestelde vragen

Gaan de trainingen altijd door? Ook bij slecht weer?

De bootcamp trainingen van Body Rock gaan altijd door. Ook bij slecht weer starten we gewoon en korten de training eventueel in als de weersomstandigheden zeer extreem zijn. Zoals: storm, onweer of extreme kou met harde wind. 

Is bootcamp wel voor mij geschikt, want ik ben een beginnende sporter?

Bootcamp is voor alle niveaus geschikt. Wanneer je net start met sporten geven we jou juist extra aandacht in de trainingen. Daarbij krijg je advies over hoe je het beste naar jou resultaat toe kan werken. We zorgen ervoor dat je genoeg uitdaging uit de training haalt, zonder jezelf over te belasten.

Ik heb al meerdere sporten geprobeerd, dus twijfel of dit wel mijn ding is?

We bieden verschillende soorten trainingen aan, zoals bootcamp, HITT en running bootcamp. Zo kun je regelmatig afwisselen, zodat je niet snel verveeld raakt. Ook kun  je altijd een gratis proefles boeken, zodat je eerst een training naar keuze kan uitproberen.

Ik ben al best wel fit, zijn de trainingen wel uitdagend voor mij?

We zorgen ervoor dat iedereen wordt uitgedaagd in de trainingen. Het mooie aan bootcamp is dat je het zo zwaar kan maken als jezelf wil. Wil je wat extra uitdaging? Doe dan zeker mee met de HIIT en Running Bootcamp. 

Ik raak snel geblesseerd is bootcamp dan wel iets voor mij?

Als je snel geblesseerd raakt is een goede en gecontroleerde opbouw van je trainingen super belangrijk. Om die reden zorgen we ervoor dat we je goed uitvragen voor we starten met de trainingen. Daarbij krijg je advies hoe je het beste jouw doelstelling kan bereiken. Mocht het nodig zijn, dan adviseren we je om extra krachttraining te doen om blessures te voorkomen. Daarbij werken er fysiotherapeuten en revalidatiedeskundige als trainers bij Body Rock, dus goed en onderbouwt advies is altijd in de buurt.

Ik wil graag afvallen is bootcamp dan geschikt om mijn doel te behalen?

Een gezonde leefstijl bestaat uit goede voeding, voldoende beweging en training. Bootcamp zorgt ervoor dat je op fysiek niveau uitgedaagd wordt. Dit zorgt voor een verhoogde verbranding van calorieën. Dit helpt je om af te vallen en daarbij is calorieën restrictie belangrijk om af te vallen. We kunnen je daarbij helpen. 

Gratis proeftraining

Wil je één van onze groepstrainingen een keer uitproberen? Vraag dan nu jouw gratis proeftraining mee! Buiten sporten in zoetermeer doe je gezellig bij Body Rock.

Gratis proefles aanvragen