Bootcamps voor iedereen

7 dagen per week trainingen

Zo word je zeker fit!

Bootcamps voor ieder niveau

Vraag een gratis proefles aan.

PREV
NEXT

Bootcamp met Body Rock

Body Rock is de bootcamp specialist in Zoetermeer. Je traint in parken als Balijbos, Heempark en Buytenpark! Tijdens onze bootcamps train je het hele lichaam en leggen we regelmatig de nadruk op een element. Hierdoor bouw je kracht op en een goede conditie. Oefeningen zijn in afwisselend in teamverband, spelvorm of individueel. Hierdoor is elke training afwisselend en uitdagend. Als bootcamper wordt je fitter, wordt je lijf strakker en je voelt je gewoon beter. 

Voor iedereen een uitdagende training

Ons team van bootcamp trainers hebben allemaal hun eigen expertise en ervaring. Daarom bieden we een aantal vormen bootcamp aan. Welke training je ook meedoet, elke training heeft een leuke en sportieve sfeer, waar iedereen zich thuisvoelt.  Of je nou wilt afvallen, fitter of sterker wilt worden. Wij hebben een bootcamp voor ieder niveau en elke doelstelling! Natuurlijk adviseren we je na een proefles welke trainingen je het best kan volgen. Dus of je nou een beginner bent of een gevorderde sporter, je kan bij ons terecht. Je trainer ziet op welk tempo je kan trainen en stimuleert je om het meeste uit jezelf te halen. Je traint samen en overtreft jezelf elke keer. Dat geeft een kick.

 

Kom een keer meetrainen? Supertof!

Trainingen

Ons lesrooster

Kom lekker meesporten in de groepstrainigen. Groepslessen zijn er elke dag van de week!

Scroll met de pijltjes ⬅️ ➡️voor een overzicht van de volgende dag of week 👇👇

Bootcamp Zoetermeer

Running Bootcamp

Runnning Bootcamp is voor de hardloper en bootcamper. Je trainer Mandy (van Kikztart) gaat eerst een stuk met je hardlopen en stopt daarna om een flinke workout te doen! Om goed te kunnen hardlopen heb je een sterke core en benen nodig. Tijdens de Running Bootcamp besteden we daar gericht aandacht aan.
Maandag 19:30 Balijbos (Hardlooptraining) Donderdag 19:30 Balijbos, Vrijdag 19:30 Balijbos - Zaterdag 09:00 Buytenpark
Body Rock Bootcamp Zoetermeer

HIIT Bootcamp

Met High Intensity Interval Training Bootcamp verbrand je veel calorieen en bereik je snel je resultaat. Functionele oefeningen worden afgewisseld met sprintjes en korte rustperiodes. HIIT Bootcamp is een uitdaging voor iedereen die lekker wil knallen en snel veel wil verbranden. Voor beginnende sporter maar zeker ook de fitste sporters kunnen hun resultaat behalen met deze bootcamp!
Maandag 19:30 Heempark - Woensdag 19:30 Balijbos - Vrijdag 08:45 Balijbos - Zondag 10:00 Balijbos
Body Rock Hardlooptraining Zoetermeer

Bootcamp

Met deze groepstrainingen werk je aan het verbeteren van je conditie en spierkracht. Je traint in een gezellige en gemotiveerde groep op je eigen niveau. Je traint in de buitenlucht en maakt gebruik van de attributen die daar voor handen zijn. Na afloop van de Original Bootcamp ga je gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis! Deze bootcamp is voor ieder niveau geschikt.
Woensdag 19:30 - Donderdag 19:30 - Zondag 09:00 Allen in Balijbos

OCR Bootcamp

Obstacle Runs zoals Mud Masters en Strong Viking worden elk jaar populairder. Als je je eerste run gaat lopen óf je bent een gevorderde obstacle runner hebben wij een training om je goed voor te bereiden op jouw runs of race. Tijdens onze OCR Bootcamp trainen we op de aspecten die van belang zijn voor het lopen van een obstacle run. Kracht, conditie en skills komen aanbod! Combineer de OCR Bootcamps met onze HIIT Bootcamps en hardlooptrainingen en je kan alles aan!
Dinsdag 19:30 Balijbos

Een Bootcamp meedoen?

Train gratis een keer mee met een Body Rock Bootcamp. Wordt leuk!

Trainen in Zoetermeer

Body Rock is gespecialiseerd in buiten trainingen, zoals bootcamp en hardlooptrainingen, in Zoetermeer. We trainen in het Balijbos in Rokkeveen, Heempark en Oosterheem en in het Buytenpark in Buytenwegh. Elke locatie is tof en top voor een full body work out.  Je conditie en kracht worden flink uitgedaagd tijdens de verschillende bootcamps en we werken ook aan je kracht. Hiervoor gebruiken we muurtjes, bankjes en trappen en soms helpen we de natuurlijk een beetje door waterbags, kettlebells, dumbells en touwen in te zetten. Elke training geeft een leuke uitdaging. Zoetermeer heeft super plekken om een bootcamp aan te bieden. 

Ervaren en betrokken instructeurs

Je mag de beste kwaliteit verwachten van Body Rock. Onze instructeurs zijn doorgewinterde sporters en bootcamp experts. Al onze trainers begrijpen wat je lichaam wel en niet kan hebben. Daarom is er voor zowel een starter als de fanatieke sporter genoeg uitdaging. De trainers zijn geïnteresseerd in je en geven je tips om optimaal te trainen. We willen graag dat het goed met je gaat en dat je beter wordt. We zorgen voor aanmoediging als je moet bijzetten en geven ook aan wanneer je gas moet terugnemen.

Abonnement of strippenkaart

 • 5x per maand
 • vanaf €21,50
  per maand
 • Meetrainen wanneer je wilt
 • Ideaal als aanvulling op andere sporten
 • Abonnementduur 12, 6 en 3 maanden
 • Onbeperkt trainen
 • vanaf €31,50
  per maand
 • Onbeperkt toegang tot groepstrainingen.
 • Advies welke trainingen het best bij je doelstelling passen.
 • Abonnementduur 12, 6 en 3 maanden.
 • 10 Strippenkaart
 • 85
  per eenmalig
 • Flexibel in te zetten
 • 4 maanden geldig
 • Nergens aan vastzitten

Wil je weten welke Bootcamp bij jou past?

Vraag een gratis advies gesprek aan.
TOP