Outdoor trainingen

Lekker trainen in de buitenlucht in zoetermeer

Wil je fitter en sterker worden? Afvallen? Lekker in je vel zitten? En genieten van meer energie? Bij ons train je in een gemotiveerde en gezellige groep, terwijl je aan je doelstellingen werkt. Kom ook lekker buiten sporten in Zoetermeer. Doe mee met één van onze trainingen, zoals de HIIT training, Running Bootcamp en PowerWalk.

 

 • Trainen in een gemotiveerde en gezellige groep.
 • Onder begeleiding van leuke en ervaren trainers.
 • Altijd lekker buiten sporten met frisse lucht
 • Zelfs in de groep persoonlijke aandacht voor jou.
 • Buitentrainingen voor ieder niveau.
 • Elke dag van de week bootcamp trainingen.

De trainingen vinden plaats in Zoetermeer op de locaties: Rokkenveen (Balijbos) of Buytenwegh (Buytenpark bij Snowworld) en Oosterheem (Heempark).

Bootcamp Zoetermeer in de frisse lucht!

OUTDOOR Trainen

Body Rock is de outdoor training specialist van Zoetermeer. Elke dag van de week kun je bij ons terecht voor een heerlijke buitentraining. We bieden verschillende soorten trainingen aan, zoals: HIIT trainingen, Bootcamps en Running bootcamps. Zodat je lekker kan afwisselen of je vaste leuke training kan kiezen. 

Vind jij het heerlijk om in de frisse buitenlucht te sporten? En ben je op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging?

Welk (sportief)niveau je ook hebt, één ding is zeker: wij zorgen ervoor dat jij een leuke les hebt én uitgedaagd wordt. Herken je je in één van de onderstaande punten, dan is het een YES met uitroepteken om bij ons te komen sporten.

 • Je vindt het lastig om jezelf te motiveren om na een lange werkdag een rondje te gaan hardlopen.
 • Je vindt het fijn om te varieren in je trainingen en dit mis je in de sportschool.
 • Je wil werken aan een betere conditie en meer kracht in één uur?
 • Je weet dat het goed is om te sporten, maar je hebt nog niks gevonden wat je écht leuk vindt?
 • Je mist begeleiding bij het behalen van je sportieve doel? 
 • Je zit al veel binnen dus ‘s avonds de sportschool induiken is niks voor jou. 
 • Je wilt lekker in je vel zitten. Meer energie hebben. En blij zijn met je lichaam!
 • Wil je misschien wat kilootjes afvallen en vooral ook lekker trainen zonder overdreven verwachtingen?
 • Je wil al jaren eens die 5, 10 of 21 km hardlopen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen om dit doel te behalen?

Lekker trainen in Zoetermeer met een goed resultaat!

Bootcamp trainingen bij body rock

 • Betaalbaar sporten met goede en persoonlijke begeleiding.
 • Je traint samen in een gezellige groep, zo vliegt het uur voorbij.
 • Altijd een groene omgeving, dat geeft naast fysieke inspanning ook mentale ontspanning.
 • 3 soorten trainingen, zodat je altijd kan afwisselen.
 • Elke dag van de week een training en op de meeste dagen zelfs meerderen.
 • Sporten in de ochtend of avond.
 • Trainers die echt aandacht voor jou hebben.
 • Buitentraining is aantoonbaar goed voor je rust en ontspanning.

vanaf 21,50 per maand

Onze toffe bootcamps

Bootcamp

Met deze groepstraining werk je aan op een sociale manier aan het verbeteren van je conditie en spierkracht. Je sport lekker buiten in Zoetermeer en maakt gebruik van de attributen die voorhanden zijn. We rennen van plek naar plek en doen veel oefeningen in koppels en groepjes. Deze bootcamp is geschikt voor iedereen die lekker wil trainen en natuurlijk fitter wil worden.

Om ons beter aan de Corona maatregels te kunnen houden wordt de bootcamps van trainen tijdelijk vervangen door de HIIT Trainingen. 

Vincent Personal Training aanbeveling Body Rock Zoetermeer

HIIT Bootcamp

Met deze groepstraining werk je aan het verbeteren van je conditie en spierkracht. Je verbrandt veel calorieën en wordt dus snel lekker fit. Je traint in de buitenlucht waarin we functionele oefeningen doen. De oefeningen worden afgewisseld met een stukje rennen en korte rustperiodes. HIIT Bootcamp is een uitdaging voor iedereen die lekker wil knallen. Voor de beginner maar zeker ook voor de fittere sporter. Na afloop van deze buitentraining ga je gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis!

Running bootcamp

In deze training combineren we de originele bootcamp training met hardlopen. Dit maakt de running bootcamp super geschikt voor hardlopers. In de training werk je aan een sterke core en benen. Stabiliteitsoefeningen komen spelenderwijs voorbij. Daarbij doen we intervallen en/of vaartspellen om je conditie een boost te geven. Van al deze oefeningen ga je lekker lopen. Deze training is geschikt voor mensen die beginnen met hardlopen maar ook ervaren hardlopers, die willen werken aan een betere looptechniek. 

GRATIS PROEFLES

Probeer één van onze bootcamp trainingen nu gratis.

Elke doordeweekse dag avondtrainingen

 Ochtendtrainingen Maand, Dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Afwisseling met 2 soorten trainingen: bootcamp, HIIT en Running bootcamp

 

Gratis proefles aanvragen

ons lesrooster

Kom lekker meesporten in één van onze bootcamp groepstrainingen in Zoetermeer. We hebben elke dag van de week een training en op de meeste dagen zelfs meerdere trainingen. Scroll met de pijltjes voor een overzicht van de volgende dag of week.

De trainingen vinden plaats in Zoetermeer Rokkenveen (Balijbos), Oosterheem (heempark) en Buytenwegh (Buytenpark bij Snowworld).

Alle trainingen zijn goed bereikkbaar met auto en fiets!

Hoe vaak wil je komen trainen?

Kies een abonnement die bij jouw past. We hebben voordelige jaarabbonementen, maar ook kun je starten met een flexibele strippenkaart.

*Als student krijg je 50% korting dus sport je al vanaf 16,50 onbeperkt.

Dit vinden onze klanten van

de bootcamps

Lekker trainen met motiverende trainers en afwisselende programma. Tips om sterker te worden en beter te trainen zijn vanzelfsprekend bij Body Rock. Ga zo door!

Jaap

3 jaar geleden met de bootcamp begonnen. Nooit een sport lang vol kunnen houden, maar de bootcamp bij Body Rock is anders. Superleuk en gezellig. Iedereen op zijn eigen niveau. De ontspannen sfeer en persoonlijke begeleiding in de groep zorgen ervoor dat je je goed voelt.  Ook op de momenten dat je minder sterk bent dan de rest. Leuke trainingen van leuke trainers! Ik voel me sterker dan ooit . Zowel lichamelijk als mentaal.  Kortom… ik voel me goed en happy!!!

Marjolein

Na een redelijk sportloos leven werd het voor mij tijd om af te vallen en fit te worden. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet, en dat ik dat hier bij Body Rock heb gedaan! Ik sport inmiddels al tien maanden met veel plezier. Echt toptrainers die je keihard laten werken en je motiveren, welk niveau je ook hebt. Vriendelijk en toegankelijk, met een hele gezellige groep medesporters. Ik ga na elke training met een voldaan gevoel naar huis. I love it!

Vicky

De trainers beschikken over kennis en capaciteit op elke sporter uit te dagen en te motiveren. Ze zijn deskundig, oprecht enthousiast en ook verbindend. 

Talat

Trainen bij Body Rock is gewoon supertof. De mensen zijn leuk. Iedereen helpt elkaar om tot een hoger niveau te komen. Bij Body Rock start je misschien om af te vallen of fitter te worden, maar uiteindelijk ga je niet meer weg omdat het zo leuk is.

Max

Half juni gestart met proefles running bootcamp wat een ervaring en aandacht voor houding en techniek super. Toch ook even Bootcamp training geprobeerd tja toen was ik verkocht. De gezelligheid de persoonlijke aandacht en motivatie brengen mij zover dat ik mijn grenzen nog steeds aan het verleggen ben. Trainers in één woord geweldig. Hoop dan ook nog lang te kunnen trainen.

Yvonne

About

Ons verhaal.
Onze missie.

Body Rock is de bootcamp specialist van Zoetermeer. Onze visie is dat buiten trainen in een stille en groene omgeving beter voor je is dan binnen trainen. En wist je dat uit onderzoek ook blijkt dat buitensporten in een groene omgeving rustgevend is voor je zintuigen? De lucht is schoner in de buurt van bomen en planten. Ook laten verschillende onderzoeken zien trainen in een groene omgeving een gunstig effect heeft op je stemming, bloeddruk en eigenwaarde.

Met ontzettend veel plezier geven wij dus al onze trainingen in de buitenlucht :-)!

 

Veelgestelde vragen

Gaan de trainingen altijd door? Ook bij slecht weer?

De bootcamp trainingen van Body Rock gaan altijd door. Ook bij slecht weer starten we gewoon en korten de training eventueel in als de weersomstandigheden zeer extreem zijn. Zoals: storm, onweer of extreme kou met harde wind. 

Is bootcamp wel voor mij geschikt, want ik ben een beginnende sporter?

Bootcamp is voor alle niveaus geschikt. Wanneer je net start met sporten geven we jou juist extra aandacht in de trainingen. Daarbij krijg je advies over hoe je het beste naar jou resultaat toe kan werken. We zorgen ervoor dat je genoeg uitdaging uit de training haalt, zonder jezelf over te belasten.

Ik heb al meerdere sporten geprobeerd, dus twijfel of dit wel mijn ding is?

We bieden verschillende soorten trainingen aan, zoals bootcamp, HITT en running bootcamp. Zo kun je regelmatig afwisselen, zodat je niet snel verveeld raakt. Ook kun  je altijd een gratis proefles boeken, zodat je eerst een training naar keuze kan uitproberen.

Ik ben al best wel fit, zijn de trainingen wel uitdagend voor mij?

We zorgen ervoor dat iedereen wordt uitgedaagd in de trainingen. Het mooie aan bootcamp is dat je het zo zwaar kan maken als jezelf wil. Wil je wat extra uitdaging? Doe dan zeker mee met de HIIT en Running Bootcamp. 

Ik raak snel geblesseerd is bootcamp dan wel iets voor mij?

Als je snel geblesseerd raakt is een goede en gecontroleerde opbouw van je trainingen super belangrijk. Om die reden zorgen we ervoor dat we je goed uitvragen voor we starten met de trainingen. Daarbij krijg je advies hoe je het beste jouw doelstelling kan bereiken. Mocht het nodig zijn, dan adviseren we je om extra krachttraining te doen om blessures te voorkomen. Daarbij werken er fysiotherapeuten en revalidatiedeskundige als trainers bij Body Rock, dus goed en onderbouwt advies is altijd in de buurt.

Ik wil graag afvallen is bootcamp dan geschikt om mijn doel te behalen?

Een gezonde leefstijl bestaat uit goede voeding, voldoende beweging en training. Bootcamp zorgt ervoor dat je op fysiek niveau uitgedaagd wordt. Dit zorgt voor een verhoogde verbranding van calorieën. Dit helpt je om af te vallen en daarbij is calorieën restrictie belangrijk om af te vallen. We kunnen je daarbij helpen. 

Gratis proeftraining

Wil je één van onze groepstrainingen een keer uitproberen? Vraag dan nu jouw gratis proeftraining mee! 

Gratis proefles aanvragen