Bootcamp in zoetermeer

Bootcamps voor ieder niveau

Vraag een gratis proefles aan

Bootcamp Zoetermeer

Bootcamps voor ieder niveau

Vraag een gratis proefles aan....

PREV
NEXT

Bootcamp met Body Rock

Body Rock is de bootcamp specialist in Zoetermeer. Je traint bij ons in een motiverende groep met mannen en vrouwen. We bieden een aantal vormen bootcamp aan. Elke bootcamp heeft zijn eigen leuke kanten en uitdagingen. Je traint bij Body Rock altijd onder begeleiding van onze bootcamp trainers. Tijdens bootcamp train je je hele lichaam. Je bouwt kracht op en doet conditionele oefeningen. Oefeningen zijn in altijd afwisselend in teamverband, spelvorm of individueel. Hierdoor is elke training afwisselend en uitdagend. Als bootcamper wordt je fitter, wordt je lijf strakker en je voelt je gewoon beter. 

Voor iedereen uitdagend

De bootcamps van Body Rock zijn voor ieder niveau toegankelijk. Zowel de beginner, als de gevorderde sporter kan bij ons terecht. We bieden iedereen uitdaging en motiveren je om alles te geven. Je trainer ziet op welk tempo je kan trainen en stimuleert je om het meeste uit jezelf te halen. We hebben een gemixte groep van vrouwen en mannen die elkaar motiveren. Je traint samen hard en overtreft jezelf elke keer. Dat geeft een kick.

Wil je een proefles meedoen?

Train gratis een keer mee en ervaar een Body Rock Bootcamp.

Bootcamp tijden

Maandag
19:30 Hardlooptraining met Martina
Meetingpoint: kurkhout 100 in rokkeveen

Dinsdag
19:30 Obstacle Course Training met Daan
Meetingpoint: kurkhout 100 in rokkeveen

Woensdag
19:00 Original Bootcamp met Yuri
20:00 HIIT Bootcamp met Yuri
Meetingpoint: kurkhout 100 in rokkeveen

Donderdag
19:00 Original Bootcamp met Mandy
19:30 Running Bootcamp met Mandy
Meetingpoint: kurkhout 100 in rokkeveen

Vrijdag
19:30 Running Bootcamp met Jeroen
Meetingpoint: kurkhout 100 in rokkeveen

Zaterdag
09:00 Running Bootcamp met Mandy
10:00 Obstacle Course Training met Daan
Meetingpoint: Burggolf Heuvelweg 3, zoetermeer

Zondag
09:00 Original Bootcamp met Yuri
10:00 HIIT Bootcamp met Yuri
Meeting point - Kurkhout 100 in rokkeveen

Running Bootcamp Zoetermeer

Running Bootcamp

Runnning Bootcamp is voor de hardloper en bootcamper. Je trainer Mandy (van Kikztart) gaat eerst een stuk met je hardlopen en stopt daarna om een flinke workout te doen! Om goed te kunnen hardlopen heb je een sterke core en benen nodig. Tijdens de Running Bootcamp besteden we daar gericht aandacht aan.
HIIT Bootcamp Zoetermeer

HIIT Bootcamp

Met High Intensity Interval Training Bootcamp verbrand je veel calorieen en bereik je snel je resultaat. Functionele oefeningen worden afgewisseld met sprintjes en korte rustperiodes. HIIT Bootcamp is een uitdaging voor iedereen die lekker wil knallen en snel veel wil verbranden. Voor beginnende sporter maar zeker ook de fitste sporters kunnen hun resultaat behalen met deze bootcamp!
Original Bootcamp Zoetermeer

Original Bootcamp

Met deze groepstrainingen werk je aan het verbeteren van je conditie en spierkracht. Je traint in een gezellige en gemotiveerde groep op je eigen niveau. Je traint in de buitenlucht en maakt gebruik van de attributen die daar voor handen zijn. Na afloop van de Original Bootcamp ga je gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis! Deze bootcamp is voor ieder niveau geschikt.
Obstacle run training zoetermeer

OCR Bootcamp

Obstacle Runs zoals Mud Masters en Strong Viking worden elk jaar populairder. Als je je eerste run gaat lopen óf je bent een gevorderde obstacle runner hebben wij een training om je goed voor te bereiden op jouw runs of race. Tijdens onze OCR Bootcamp trainen we op de aspecten die van belang zijn voor het lopen van een obstacle run. Kracht, conditie en skills komen aanbod! Combineer de OCR Bootcamps met onze HIIT Bootcamps en hardlooptrainingen en je kan alles aan!

Trainen in Zoetermeer

Body Rock is gespecialiseerd in buiten trainingen, zoals bootcamp, in Zoetermeer. We trainen in het Balijbos, op het oude floriadeterrein en bij 'de trappen'. Het Floriade terrein is volledig aangelegd met bankjes, grasvelden, muurtjes en heuvels. Het is de ideale omgeving voor een full body work out. De trappen training zal je nog lang bij blijven en is geliefd en gehaat onder deelnemers. Je conditie en kracht worden flink uitgedaagd als je de trappen oprent en weer afdaalt, maar ook de kracht oefeningen zijn een leuke uitdaging. Zoetermeer en het Balijbos hebben de perfecte omgeving om buiten te trainen.

Ervaren en betrokken instructeurs

Je mag de beste kwaliteit verwachten van Body Rock. Onze instructeurs zijn namelijk doorgewinterde sporters en bootcamp experts. Al onze trainers begrijpen wat je lichaam wel en niet kan hebben. Daarom is er voor zowel een starter als de fanatieke sporter genoeg uitdaging. De trainers zijn geïnteresseerd in je en geven je tips om optimaal te trainen. We willen graag dat het goed met je gaat en dat je beter wordt. We zorgen voor aanmoediging als je moet bijzetten en geven ook aan wanneer je gas moet terugnemen.

Abonnement of strippenkaart

 • 5x per maand
 • vanaf €21,50
  per maand
 • Meetrainen wanneer je wilt
 • Ideaal als aanvulling op andere sporten
 • Abonnementduur 12, 6 en 3 maanden
 • Onbeperkt trainen
 • vanaf €31,50
  per maand
 • Onbeperkt toegang tot groepstrainingen.
 • Advies welke trainingen het best bij je doelstelling passen.
 • Abonnementduur 12, 6 en 3 maanden.
 • Strippenkaart
 • 85
  per eenmalig
 • Flexibel in te zetten
 • 4 maanden geldig
 • Nergens aan vastzitten

Wil je weten welke Bootcamp bij jou past?

Vraag een gratis advies gesprek aan.
TOP