8 weekse NEW YOU Programma in Zoetermeer

Van een oke energieniveau naar een nieuw leven. Slanker, vol kracht en zelfvertrouwen. 


Doe mee met het 8 weekse New You leefstijlprogramma. 

lees meer


Ben jij ook regelmatig niet helemaal klaar voor de dag? Heb je een energieniveau dat op en neer gaat zonder aanwijsbare reden. Of is je energieniveau zelfs altijd laag? Ben je aangekomen en wil je van de extra kilo's af? 

Hebben jouw doelen steeds plaats moeten maken voor iets anders? Je wilt echt even tijd voor jezelf en werken aan jezelf! Je wilt weer lekker in je vel zitten. Lekker sporten en weten wat je moet eten. Maar waar moet je starten?

Twee dingen: je bent niet de enige én we hebben een toffe bewezen succesvolle oplossing.

In New You krijg je een upgrade. Zodat je weer…..

 • Geniet van een gezond en fit lichaam.
 • Barst van de energie.
 • Met een positieve blik naar je doelen kijkt.
 • Weet wat je kan doen om je doelen te bereiken.
 • Weet hoe je je doelen kan bereiken.
 • Blij bent als je in de spiegel kijkt en over straat loopt.

Na 8 New You weken barst je van de energie. Je conditie en kracht zijn verbeterd. Je bent en voelt je gewoon sterk. Je zoekt niet meer naar een oplossing. Je weet hoe succes er voor jou uitziet en hoe je het bereikt. Je weet waar jij focus op moet leggen om je geweldig te voelen. Die centimeters en kilo's kwijtraken dat komt vanzelf!

Dit ga je bereiken

Geniet van een gezond en fit lichaam

Je hebt wekelijks 2 Trainingen met een Personal Trainer.

Barst van de Energie

Ken de geheimen om jouw energie niveau hoog te houden.

Ontdek het geheim van leuk afvallen  

Met kleine aanpassingen  superveel winst behalen. 

Blij in de spiegel kijken

Ben trots als je naar jezelf kijkt. Voel je beter en zelfverzekerder.

Leer je doelen steeds opnieuw te bereiken.

Je begrijpt elke week beter wat je wilt bereiken en hoe je dit doet.

Samen bereik je meer.

New You volg je in een leuke groep. Je werkt samen aan je doel.

Is dit iets voor mij?

Ben je benieuwd of New You geschikt is voor jouw doelen? Vraag een gratis New You Coaching sessie aan. En ontdek op welke manieren jij het best aan gezondere en fittere leefstijl kan werken. Binnen 4 uur na het versturen krijg je de uitnodiging voor het vrijblijvende coaching gesprek. 

“Mijn mindset is wezenlijk anders! Ik ben meer bewust van wat ik eet én wat ik kan bereiken. Dat was nou net wat ik nodig had. Het bijhouden van mijn eten is wel even een dingetje. Maar ik kan zeggen dat ik weinig valkuilen heb gekend de afgelopen weken. Ik voel me door het regelmatige sporten een stuk energieker! Blij om te trainen!”

Review New You Deelnemer

Start klein en finish groot!

We zien dat er twee groepen mensen zijn. De groep die gesetteld is in een leefstijl die echt voor hen werkt. En mensen die graag aan zichzelf willen werken en bij wie het niet lekker van de grond komt. Er is een geheim om een leefstijl te hebben en houden die je energiek, slank en positief maakt. Het geheim is weten wat voor jou werkt, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. In New You ontdek je opnieuw de dingen die goed voor je zijn. 

Ben jij degene die:

…. je leven goed wil oppakken na je burn-out of bore-out?
…. je mentale en fysieke fitheid op de laatste plek heeft gezet?
…. sporten, bewegen en gezond eten niet ‘normaal’ vindt?
…. het sporten en goed voor jezelf zorgen maar niet voor elkaar krijgt?
…. gewoon meer energie en focus wil?  

Voor welk rijtje ga jij in 2022?

 1. Dit rijtje?
 • Of dit rijtje?
  1. Je taille neemt toe.
  2. Je energie is op. Je onderneemt geen leuke dingen meer.
  3. De kilo’s zijn echt een ding.
  4. Je conditie is verdwenen.
  5. Je voelt je niet sterk en niet zeker van jezelf.
  6. Denken aan je doelen ontmoedigt je of het lijkt niet haalbaar.
  7. Het is lastig om positief te blijven.
 • Je wordt elke week sterker en fitter.
 • Je weet hoe jij je leven energieker en leuker maakt.
 • Je weet dat afvallen minder ingewikkeld is dan je denkt.
 • Je weet hoe je jouw doelen behaalt met een succes mindset.
 • Je snapt waarom je faalde in het verleden en onderneemt actie.
 • Je weet hoe je doelstellingen slim aanpakt en bent succesvol.
 • Je energie, zelfvertrouwen en positiviteit groeit met de week.

Ontdek of New You iets voor jou is.

Ben je benieuwd of New You geschikt is voor jouw doelen? Vraag een gratis New You Coaching sessie aan. En ontdek op welke manieren jij het best aan gezonde en fittere leefstijl kan werken. Binnen 4 uur na het versturen krijg je de uitnodiging voor het vrijblijvende coaching gesprek. 

New You deelnemers  

“Ik voel me TOP. Ik merk dat de stok achter de deur van gepland sporten mij enorm helpt. Ik heb vandaag mijn eerste 10 burpees gehaald! TROTS! Gelukkig komt er nog een keer een een New You. Want ik wil graag doorpakken"


Bianca

"De oefeningen lukken steeds beter! Zonder rugpijn te voelen! Ik drink veel meer water en véél minder koffie en cola. Ik let op mijn calorie inname. Zelfs op tijd naar bed en eerder opstaan, zodat ik rustig kan ontbijten lukt! Mijn energieniveau is zoveel hoger!”

Jeanne Marie

“Het afvallen kan ik nu eindelijk loslaten! Ik ben nu eerst bezig met het verhogen van mijn energie en sterker worden. Ik merk dat het daardoor voor mij makkelijker is om alsnog af te vallen"Femke

Dit is wat het programma inhoudt

Trainingen in Zoetermeer (2x per week)

2x per week krijg je een lekkere full body training. We doen workouts met krachtoefeningen en HIIT. De trainingen zijn zo opgebouwd dat iedereen kan meedoen. Andrea is jouw gecertificeerde personal trainer. Ze coacht en motiveert je tijdens de trainingen.  De trainingen vinden plaats in het Balijbos in Rokkeveen.

2 Voeding, mindset en planning coaching sessies

Je mindset staat gelijk aan hoe je de wereld bekijkt. Je doelen, voeding en planning benader je met die blik. Dit is bepalend voor hoe je doelen plant en bereikt. Leefstijl coach Yuri Beekman geeft in twee interactieve groepssessies over hoe je een succes mindset creëert. 

Online coaching  

Je kunt onbeperkt vragen stellen in de New You Community App groep aan het team en je mede New You deelnemers. Mocht je er even doorheen zitten, niet weten hoe je iets kan oplossen of je motivatie kwijt zijn, wij zitten voor je klaar.

Gezamelijke Kick-Off sessie

Weten wat je startpunt is geeft je inzicht in wat het verschil is tussen waar je nu staat en wat je te doen staat om je doelen te bereiken. In de Kick-off van New You doen we een meting en fittest. Dit doe je onder begeleiding van je personal trainer. 

New You werkboek

Je krijgt een werkboek waarin je elke week duidelijker krijgt wat je precies kan doen om je doelen te bereiken. Je leert obstakels te overwinnen en hoe je makkelijker je doelen kan halen met kleine aanpassingen in je eten en dagelijkse gewoontes.

+ 3 BONUSSEN

Toegang tot de Food App waarin jouw persoonlijke voedingsplan staat en om je eetgewoonten te tracken. Je kan ter waarde van 70 euro onbeperkt meetrainen in onze groepslessen (7 dagen per week meerdere lessen per dag in Oosterheem en Rokkeveen). Veel lachen, leren en plezier hebben om nog beter resultaat te bereiken. Werken aan je doelen zonder dat je het echt doorhebt.

Meld je aan!

Ben je overtuigd dat je met New You je doelen gaat bereiken? Laat je naam en emailadres achter. Binnen 4 uur krijg je informatie om je in te schrijven.

Voor wie is New You?

  Kan je 1 of meer van deze vragen met JA beantwoorden? Dan is New You is voor jou.

 • Wil jij je sterk en fit voelen?
 • Wil je de energie hebben die je nodig hebt om een geweldig leven te leiden?
 • Wil je scherper en doelgerichter zijn?
 • Wil je beter omgaan met stress?
 • Wil je van jezelf een prioriteit maken? #metime
 • Wil je werken aan een fittere, energiekere en positievere versie van jezelf?
 • Ben je een beginnende sporter en wil je een goede kickstart?
 • Ben je een sporter die out of shape is geraakt en wil je weer back on track komen?

100+

Kilo's verloren met onze werkwijze!

9,5

New You deelnemers geven ons een 9,5

100%

Garantie op een hoger energie niveau

Dit zijn jouw coaches

Jouw Personal Trainer

Sport en gezondheid zijn altijd mijn passies geweest. Sport is een uitlaatklep en ook waar je zelfvertrouwen uithaalt. Ik vind het super om de mensen dit ook te laten ervaren! Het helpen van mensen word ik oprecht blij van. Sporten is leuk en dat ga ik je laten ervaren!


Ik vind het belangrijk dat je traint naar jouw vermogen. Want jouw eigen grenzen verleggen is super krachtig. Succes is voor iedereen haalbaar, dus zeker ook voor jou. Ik zou het geweldig vinden om met jou samen de uitdaging aan te gaan naar een NEW YOU. 

Jouw Leefstijl Coach

Je mindset, gezondheid en energie zijn je kostbaarste bezittingen. Als je één van deze drie kwijt bent dan voel je dat direct. Ik vind het geweldig om jou jezelf te laten verbazen over wat je kan. Ik word enthousiast en blij als ik het plezier en energie zie van mensen na een breaktrough.


Die passie heb ik altijd gehad. Ik ben al sinds ik 20 een ”life hacker”. Ik zet alles op alles om een zinvol en tof leven te leiden. Ik vind het geweldig om jou te laten ervaren dat een leven lang leren en groeien een leven lang plezier is. Hoe dat eruit ziet is voor iedereen anders. Samen komen we erachter wat jouw New You Mindset en voedingspatroon is. 

New You deelnemers na afloop

“Het is fijn om samen voor een gezond doel te gaan. Samen te sporten. Zowel voor je fysiek als mentaal. Veel aandacht geven anderen, daar krijg ik energie van en maakt me een gelukkig mens. Ik heb hier nu ook mijn balans in gevonden. Zelfzorg is Nr. 1”

Review

New You Deelnemer

"Mijn grootste inzichten zijn dat je altijd opnieuw kunt beginnen. Je hoeft het niet alleen te doen en door goed eten en bewegen krijg je meer energie. Ik heb mijn voedingspatroon niet súper veel aangepast maar verloor wel 7cm van m'n taille en 14cm van m'n heup."

Review

New You Deelnemer

Even sparren?

Wil je overleggen met een coach en ben je benieuwd of New You geschikt is voor jouw doelen? Vraag een gratis New You Coaching sessie aan. En ontdek op welke manieren jij het best aan een gezondere en fittere leefstijl kan werken. Binnen 4 uur na het versturen krijg je de uitnodiging voor het vrijblijvende coaching gesprek. 

New You FAQ

Is New You wel voor mij geschikt, want ik ben een beginnende sporter?

Ja! New You is voor alle niveaus geschikt en zeker ook als je net start. Onze gecertificeerde personal trainers hebben veel ervaring met ‘van de bank naar fit’. De trainingen zijn zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen. Je krijgt altijd persoonlijke coaching tijdens de trainingen.

Ik wil graag afvallen. Is het New You geschikt om mijn doel te behalen?

Ja! In de kick-off bepaal je jou doelen. Iedereen die all-in gaat behaald zijn doelen. Als jouw doel afvallen is en daar je focus ligt dan ga jij zeker afvallen! In New You doe je dat met voeding, training en mindset.

Ik ben snel moe en mijn energieniveau is heel laag, is het New You geschikt voor mij?

Ja! New You is zeker geschikt voor jou. Je krijgt tools en strategieen waarmee je een leefstijl creëert voor meer energie. Je wordt fysiek en mentaal sterker. Sterk zijn is goed voor je energie niveau en je voelt je er super zeker door.

Ik raak snel geblesseerd, is het programma dan wel iets voor mij?

Ja! Als je snel geblesseerd raakt is een goede en gecontroleerde opbouw van je trainingen super belangrijk. Heb je op dit moment last van een blessure, dan kun je ook meedoen met het programma.

Ik heb rugklachten, kan ik meedoen aan New You?

Met rugklachten is het zeker mogelijk om mee te doen aan het programma. In de trainingen train je naar jouw vermogen en werk je aan een sterkere core, benen en billen. Je hele lichaam wordt sterker.

Hoe kan ik deelnemen aan de trainingen en coaching sessies?

2x per week kan je deelnemen aan de trainingen in Zoetermeer. De trainingen vinden plaats in het Balijbos in Rokkeveen op Dinsdag 19:00 – 20:00 uur en Zondag 10:00 – 11:00 uur. De coaching sessies zijn in de Online groep.

New You deelnemers na afloop

"Eten was én is erg lekker en belangrijk. Hier ben ik me meer van bewust geworden. Ik maak nu bewust keuzes. Als ik cheat dan geniet ik er echt van. Fysiek let ik nu op een sterke lichaamshouding, buik aanspannen en gaan.

Review

New You Deelnemer

"Sporten had veel invloed op mijn energie niveau en zekerheid. Ik had aan het eind van de dag ineens nog energie om ook in huis wat taken op te pakken en leuke dingen te ondernemen met de kinderen."

Review

New You Deelnemer

GRATIS NEW YOU INTAKE

Laat hieronder je gegevens achter. Binnen 4 uur na het versturen krijg je de uitnodiging voor je vrijblijvende intake gesprek.

Niet energieker en fitter? Geld terug!

De resultaten van de New You deelnemers spreken voor zich. Je zal je fit en happy voelen als je New You hebt afgerond. We zijn hier zeker van dus; als je na 8 weken het volledige programma gevolgd hebt en je voelt je niet energieker, je bent niet sterker geworden of je conditie is nog steeds hetzelfde, dan krijg jij je gewoon je geld terug.