Personal Training Zoetermeer

Upgrade je leven Upgrade je energie

 • Sporten wanneer het jou goed uitkomt.

 • Gecertificeerde personal trainers.

 • Altijd coaching op training, mindset en planning.

 • Ons doel is om jouw fitter, energieker én gelukkiger te maken.

 • Buiten in een groene omgeving sporten voor een extra energie boost.

 • je ultieme doelen bereiken met een slim actieplan.

Personal Training bij Body Rock

Ben je klaar voor een echte oplossing?

 Je wilt graag sporten en er hebt een aantal concerte doelen die je wilt aanpakken. Je hebt de uitkomst zo helder voor ogen maar;

 

 • Je hebt aan het einde van je drukke (werk)dag geen energie meer om te sporten.
 • Je bent al een aantal keer gestart en valt toch terug in oude gewoontes.
 • Er is altijd wel iets wat je aandacht vraagt, maar die dingen helpen je niet verder.
 • Wilt  genieten van het leven. En ook gewoon fitter worden en blijven.
 • Je weet inmiddels prima HOE je fitter kan worden, maar lukt het lukt niet om je kennis toe te passen.
 • Je houdt jezlf niet verantwoordelijk voor je persoonlijke doelstellingen en bereikt ze daarom niet.
 • Om lekker buiten in de natuur sporten heb je de kennis niet en heb je geen idee hoe je moet starten? 
   Als je op 1 of meerdere punten ja kon zeggen, dan is dat goed nieuws. Dan begrijpen we waar je vandaag komt. En belangrijker nog; hoe je jou doelen kan bereiken.

Wij begrijpen waar je vandaan komt en ook hoe je jou doelen kan bereiken.

Lekker trainen en bruisende energie is een optimale gezondheid

Wij hebben deze oplossingen voor je

 

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en mogelijkheden. Kijk hieronder naar onze oplossing voor jou doelstelling.

Staat jou oplossing er niet tussen? Wil je een complete oplossing met coaching, voeding en training gecombineerd? Lees dan hier verder. 

Personal Training bij Body Rock

 • Korte termijn succes is tof en lange termijn succes veranderd je leven. Ben je er klaar voor om beiden te gaan halen?
 • Ons doel is om jou fitter, energieker en gelukkiger maken. Weet je al wat je daarmee gaat doen als dat hebt bereikt?
 • Ben je klaar voor bruisende energie om meer leuke dingen te doen dan ooit?
 • Wil je een trainer die je goed laat trainen maar ook een coach  je doelen en aandachtspunten helder voor je maakt?
 • Wil je sporten als het jou uitkomt?
 • Wil je resultaatgericht maar ben je bang dat het niet realistische is?
 • Wil je dus een resultaatgericht realistisch plan? Waarmee je echt je doelen gaat behalen?
 • Trainen is niet altijd leuk! Ben je op zoek naar coach die dat begrijpt? En je altijd motiveert om het toch te doen. Omdat het goed voor je is!
 • Wil je aan je doelen werken met een goed opgeleide Personal Trainer die niet naar de klok kijkt, maar naar jou als persoon?
 • Wil je werken aan fysieke kracht en ook aan je mentale veerkracht? Zodat je je sterker in het leven staat?

Lees hieronder over onze programma’s

Dit zeggen onze cliënten 

De afgelopen jaren had ik al meerdere keren mezelf voorgenomen om meer te gaan sporten. Het lukte mij helaas niet om het vol te houden tot grote frustratie. Steeds vaker kreeg ik last van rugklachten en mijn energie nam af. Ik baalde enorm, want ik weet hoe het voelt om fit te zijn. Ik besloot hulp te zoeken in de vorm van personal training. Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb. Ik train 2x per week met Andrea. Ze heeft na de intake een programma gemaakt waarmee ik binnen een hele korte tijd enorme progressie behaalde. Ik ging regelmatig door mijn rug en had 7 dagen per week last. Tegenwoordig heb ik nauwelijks nog last van m’n rug en weet ik precies wat ik moet doen wanneer ik weer wat pijn voel opkomen. Ik ben daarnaast fitter en sterker geworden. En het allerbelangrijkste ik heb weer opnieuw plezier in het sporten. Ik zie het niet als een ‘’moetje’’ maar ik kijk echt uit naar de training. De trainingen zijn gevarieerd en Andrea kijkt echt naar waar ik nog aan moet werken. Super bedankt!

Sharona - Platinum

Trainen met een Jeroen en Yuri van Body Rock bevalt mij uitstekend! Er is veel aandacht voor persoonlijke doelen en grenzen. In een uur 1 op 1 trainen en tijdens de coaching gesprekken kan je zeer veel bespreken. Hierdoor word ik iedere training weer uitgedaagd net dat ene stapje extra te doen. Sinds de start ben ik echt een stuk fitter, lichamelijk sterker en zeker ook mentaal een stuk sterker ben geworden!

Vincent - Goud

Personal Training bij Body Rock is doelgericht en gaat verder dan alleen sporten. Yuri keek bij het verbeteren ook naar gewoonten, gedrag en mindset. Op deze manier levert hij een maatwerk oplossing voor de gestelde doelen. De 1-op-1 setting is voor mij ideaal. De trainer weet ten alle tijden wat er speelt op sportief gebied, waardoor we zowel in deze trainingen als in de groepslessen weten waaraan gewerkt moet worden. Personal training is een echte aanrader voor iedereen die hulp op maat wilt en actief wilt sturen op zelf geselecteerde doelen.

Dana - Zilver

Working with a Body Rock Personal Trainer is a great experience, I have had a few trainers, but what I enjoy most is not only that Andrea pushes me to my limits, do it with exercises that fit my style an also manages to coach me on my health. We always had good conversations during our trainings which made time fly. Even with my busy lifestyle I am able to get fitter and feel better about myself. I can definitively recommend Andrea to anyone that wants someone that really cares about getting you healthier and tries to figure out the best way that can fit with your lifestyle.

Yanni - Platinum

Ik trainde al veel en toch had ik het gevoel dat ik niet echt vooruit ging. Met een mooi en haalbaar trainingsschema waarbij ook echt geluisterd is naar wat voor mij belangrijk is. Yuri heeft echt aandacht voor wat voor mij werkt wat ervoor zorgt dat m’n mindset goed is. Misschien was dat voor mij nog wel belangrijker dan keihard trainen. De doelen zijn echt haalbaar, en na een paar weken merkte ik echt resultaat. Ik was fitter, sterker en vooral, niet meer zo streng voor mezelf. Personal Training is echt een aanrader om even wat goede stappen te zetten!’

Frederique - Zilver

Top om te trainen op basis van je eigen doelstellingen en kunde. Dan haal je echt het maximale uit jezelf. En, ook niet onbelangrijk, bij Body Rock train ik nu al 3 jaar. Yuri als vaste trainer en als hij er niet is nemen Samira of Jeroen het moeiteloos over. Zo gaat geen sessie verloren. Het is niet alleen hardcore trainen maar is er ook tijd voor humor en gezelligheid. Nu 15 kilo lichter, zichtbaar meer spiermassa, energieker en fitter, kan ik het iedereen aanraden om ook te gaan trainen. Go get it and enjoy!

Sven - Goud

Personal Trainers in zoetermeer e.o.

Yuri: Life Coach en Hoofdtrainer Personal Training

Ik ben de oprichter van Body Rock en al jongs af aan is sport en bewegen mijn uitlaatklep. Lezen en mentaal groeien een passie en drijfveer om alles uit het leven te halen. Deze sterke mind in een fit lichaam hebben me ertoe gezet de managementtaken in de ICT in te ruilen en mijn clienten hetzelfde te geven. Het meest dankbare werk dat er is.

Het leefritme vinden dat bij jou past is het ultieme doel. De  stap zetten om jezelf te laten groeien is top. Die wil om te groeien gebruiken we om momentum te creeeren.  Wat zou jij  doen als je elke dag wakker zou worden met een gevoel van purpose en richting?

Andrea: Personal Trainer en HIIT Trainer

Van jongs af aan is sport en gezondheid mijn passie. Het is een uitlaatklep maar ook iets waar ik zelfvertrouwen uit haal. Ik vind het tof om anderen dit ook te laten ervaren. Het helpen van mensen, daar ligt mijn passie.

Als gecertificeerd personal trainer ben ik niet alleen jouw coach maar ook jouw stok achter de deur. Sporten is leuk! Daarom is de bootcamp good fun! Mijn motto is dan ook: 

Make it a lifestyle, not a duty.

Ik ondersteun je en laat je met mijn kennis en passie ervaren dat je veel meer kan bereiken dan je denkt. Succes is voor iedereen haalbaar, dus ook voor jou! Ik ben klaar voor deze uitdaging. Ben jij dat ook?

Samira: Personal Trainer en HIIT Trainer

Het bewegen en in beweging krijgen van het lichaam fascineert mij enorm. Dat is ook de reden waarom ik fysiotherapeut Msc ben. Daarnaast vind ik het belangrijk om fit en sterk te zijn én een goed lichaam te hebben.
Trainen en goed eten is daarom niet weg te denken uit mijn dagelijkse routine. Je kunt zoveel meer dan je denkt, als je het maar op de goede manier doet! En dat zal ik jou laten ervaren. Mijn passie voor trainen en mijn opleiding zorgen ervoor dat ik jou elke training weer ga motiveren. Door duidelijke uitleg, coaching en goed voorbeeld maak ik je fitter en sterker.
Ik zeg altijd: meedoen is winnen! Dus; Start, zet door en je wint altijd!

Jeroen: Personal Trainer en Running Bootcamp trainer

Sporten en bewegen is een belangrijk onderdeel in mijn dagelijks bestaan. Ik sport bijna dagelijks en in mijn werk als Sportfysiotherapeut Msc ben ik dagelijks bezig met het menselijk lichaam.

Ik vind het geweldig om mensen het plezier van het bewegen te laten ervaren en ook hen te laten voelen dat ze door te trainen steeds een grens te kunnen verleggen.

Als trainer vind ik het belangrijk om met een juiste techniek te werken, je techniek kunnen verbeteren zodat je je prestaties kan verbeteren en onderhouden. Ik geef graag uitdagende trainingen op ieders eigen trainingsniveau.

Over ons

Ons verhaal.
Onze missie.

Oprichter Yuri Beekman geeft al vanaf 2012  Personal Training in de buitenlucht. “Ik zag de rage in Engeland en vond de mentale voordelen interessant”. Mijn visie is dat buiten trainen in een groene en stille omgeving goed voor je is. We zitten genoeg binnen. Buiten kom je makkelijker tot rust. We werken altijd aan je kracht én conditie dus je wordt fitter op alle vlakken. Er is veel onderzoek gedaan waaruit blijkt dat sporten in een groene omgeving direct je stemming verbetert, bloeddruk verlaagd en eigenwaarde een boost geeft. Sinds 3 jaar werken we met meerdere coaches die ruime ervaring hebben met doelgericht trainen in het park. 

Om deze redenen zijn we buitentraining gaan professionaliseren en zo bieden we elk jaar meer trainingen aan. Personal Training is de basis van Body Rock. Ook dat blijven we verbeteren. De meting en weging, en planningsgesprekken doen we bijvoorbeeld binnen op kantoor. Dit geeft ook rust.  

 

Coaching pakketten

Wil je intensieve begeleiding, meer oplossingen en maximaal resultaat? 

GEWICHT VERLIEZEN

Wil je afvallen én ook sterker worden? Gedurende 3 maanden word je door ons begeleidt naar dit doel.  Je krijgt een op maat gemaakt voedings- en trainingsprogramma die focus legt op wat voor jou belangrijk is.

 • Persoonlijke kickstart sessie.
 • Orthomoleculair voedingsplan t.w.v. 199 euro.
 • Wekelijkse krachttraining met je Personal Coach.
 • Onbeperkt vragen per mail.
 • Maandelijks een coachings- en planningsgesprek van 1 uur.
 • Eenmalig supplementen pakket t.w.v. 200 euro.
 • Onbeperkt trainen in onze groepstrainingen t.w.v. 100 euro.

1710 ex btw in 1 keer 

of

570 euro ex btw per maand

ENERGIE BOOST

Wil je energieker zijn en kracht terugwinnen? Je gaat aan de slag met je Life Coach gespecialiseerd in mentale weerbaarheid. Daarnaast ga je met een Personal Trainer aan de slag met krachttraining. In 3 maanden win je je kracht en energie terug.

 • Persoonlijke kickstart sessie.
 • 2 maandelijkse coaching call van 30 minuten.
 • Wekelijks krachttraining met je Personal Coach.
 • Orthomoleculair voedingsplan.
 • Onbeperkt vragen per mail.
 • Maandelijkse Mentale en Fysieke Kracht Meting.
 • Eenmalig Supplementen pakket t.w.v. 200 euro.
 • Onbeperkt trainen in onze groepstrainingen t.w.v. 100 euro.

2010 ex btw in 1 keer 

of

670 euro ex btw per maand

BLESSURE VRIJ

Ben je herstellende van een blessure of heb je fysieke ongemakken die geen of een onduidelijk oorzaak hebben? In dit pakket werk je met Personal Coaches die zijn afgestudeerd als Fysiotherpeut. Ze coachen je op jouw mentale vermogen en weten precies welke prikkel de zwakke gebieden kunnen hebben. In 3 maanden garandeert van je problemen af. 

 • Persoonlijke kickstart sessie.
 • Uitgebreide klachtenanalyse.
 • Kracht oefeningen voor thuis.
 • Wekelijks trainen met je Personal Coach.
 • Voedingsadvies.
 • Onbeperkt trainen in onze groepstrainingen t.w.v. 100 euro.

1710 ex btw in keer

of

570 euro ex btw per maand

Veelgestelde vragen

Gaan de trainingen altijd door? Ook bij slecht weer?

Personal Training van Body Rock gaat altijd door. Dus ook bij slecht weer starten we gewoon. Als de weersomstandigheden zeer extreem zijn zoals: storm, onweer of extreme kou met harde wind dan korten we de training in of maken een nieuwe afspraak. Dit gebeurt zelden tot nooit.

Wat is de abonementsduur?

De genoemde prijzen gaan uit van 12 maanden abonnement. Voor 6 maanden abonnementsduur wordt 20 euro per maand extra gerekend. 

Hoe weet ik dat jullie programma voor mij werkt?

We hebben alle programma’s gedraaid en al meerdere clienten met onze oplossingen geholpen. De samestelling is zo dat het flexibel is om de focus op jou te leggen met beproefde methodes uit ervaring en wetenschap.  

Ik heb al meerdere keren andere dingen geprobeerd. Dus ik twijfel of het nu wel werkt.

De reden dat we pakketten hebben is om te zorgen dat we je de beste service en oplossing kunnen geven. Er is met alles rekening gehouden om jou te helpen met de punten die belangrijk zijn. Een positieve mindset is alles en daarom coachen we je ook op de ‘can do’ mentaliteit die je nodig hebt om het maximale uit 3 maanden te halen.

Ik ben al sportief en fit kunnen jullie me garanderen dat ik er beter van word?

De focus ligt niet alleen op sport we optimaliseren je lichaam en geest met coaching, voeding en training. Op deze manier kan je altijd winnen. De focus en doorzettingsvermogen die je nu al hebt is daar alleen maar heel mooi bij meegenomen.

Ik raak snel geblesseerd kunnen jullie mij buiten wel goed begeleiden en helpen?

Als je snel geblesseerd raakt dan is het Blessure en Herstel Programma je op het ijf geschreven. En ja we kunnen je buiten super goed sterker maken. We hebben alle materiale die nodig is maar belangrijker nog, vooral de juiste opbouw, methodes en ervaring om je voortgang te meten. 

Ik wil graag afvallen en heb alles al geprobeerd. Waarom denken jullie dat dit programma wel werkt?

Een gezonde leefstijl bestaat uit goede voeding, voldoende beweging en training. Wij zorgen ervoor dat je op fysiek niveau uitgedaagd wordt,  je verbrand meer calorieën en je spieren worden sterker. Dit helpt je strakker te worden. Daarbij is de opbouw en insteek van je voedingsplan belangrijk. We startten bij het begin en dat is bepalen waar jij mentaal en fysiek staat en wat je mogelijkheden zijn. We willen je prikkelen, maar niet overprikkelen met ingewikkelde dieten. We startten rustig waardoor je momentum zal winnen. Als je eenmaal momentum hebt zal het ineens snel gaan, zonder dat het je moeite kost. 

Gratis Personal Training Sessie

Wil je een Personal Training ervaren? Laat je dan zeker je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Gratis intakegesprek personal training